Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
eliadn ,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (три пъти!)   Grinning

Месечинка,  Joy  на  Кетя-фенката да купите една тениска на любимия отбор Аз пък се чудя как оцеляват цветята ти,..  Thinking

Tasia, имало е късмет с Вас котето!,. Божеее... сачма!  Thinking Пластмасова? Дали не е от онези детски пистолетчета, уж безобидни? Жената има ли малки деца?
Аз бих се обадила и разказала,.. А за финал бих попитала има ли друго скрито-покрито, за да няма повече 'изненади'!  Twisted Evil

Снежа, чувала съм, че е смъртоносно за кучетата, добре че сте го спасили!

Разгледах снимките на предните страници  Hug Heart Eyes Страхотни са пухкавите ви любимци!  Hug

# 136
  • София
Да Ви споделя аз какви правила спазвам към момичетата newsm19: в гардероба винаги си слагам дрехите на обратно /обърнати/, защото имам помощнички голямата отваря с лапа вратите /имах неблагоразумието да ги направя всички плъзгащи/ другите две само това чакат, качват се на едно трегерче и право вътре, освободила съм им един рафт и там отмарят следобед. За другите същото лапа и вътре. За дрехите почиствам, но не може всичко да се изчисти, затова си ги нося с "гордост останалите". За подмятанията в работата вече съм им свикнала, дори ако има закачки отговарям - този е на Марта, този на Далида, този на Кара - познавам си всичките по дължина и цвят hahaha.
Та нагледно - тази отваря вратите: тук и двете чакат в стартова позиция на опашка е тук се излюпваме от сън .
Та правилото е дете - момичета - мъж/аз или аз/мъж, според ситуацията.  Laughing Децата на първо място.   bouquet   

# 137
Едно клипче и от мен - Упътване за персийски котки как да влизат в детски стаи, без да си отварят вратата! Съжалявам за качеството, но е снимано с мобилния ми телефон вечерта, на изкуствено осветление.

# 138
Вижте какво намерих:
 Joy Joy Joy Joy

Уважаеми дами, купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който да ви носи вестника без да го мачка и да къса спортните страници......Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който да скача от радост всеки път, когато се прибирате вкъщи......Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който харесва всичко, което сготвите и не казва, че майка му го готви по-добре....Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който да излиза с вас на разходка, когато, където и колкото ви се иска......Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който да е напълно безразличен към футбола и е готов да гледа с вас романтични филми......Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който се радва да лежи с вас в леглото само за да ви топли краката и когото може да изритате, ако захърка.....Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който никога не осъжда действията ви и на когото му е абсолютно безразлично красива ли сте или грозна......Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, на който му е все тая дебела ли сте или слаба, млада или стара......Купете си куче!
Ако ви е нужен приятел, който да слуша всяка ваша дума и да ви обича безкористно и вечно......Купете си куче!

А ако ви е нужен някой, който НИКОГА не се обажда, когато го викате, НАПЪЛНО ви игнорира като се прибирате у дома, НАВСЯКЪДЕ ръси косми, шляе се по нощите, прибира се колкото да се наяде и наспи, постъпва, както на него му е удобно и все едно вие сте създадена ЕДИНСТВЕНО  да удовлетворявате неговите потребности......
То тогава КУПЕТЕ СИ КОТКА!
.....А вие за кого си помислихте?

# 139
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 140
 Joy Joy Егати мазохистхата дето съм аз , тогава ... Crazy

# 141
  • Варна
Tasia,добре,че котето е попаднало в любящи ръце. Hug.
Когато харесахме Грей,първото нещо ,което ни писа момичето от АХ беше,че травмата на Грей е непоправима,има гъбички,а също е болен от калицивирус.Смятам,че това е правилно,а не да прикриваш.

И футболна фенка си имаме значи! LaughingКетя е супер сладка. Heart Eyes
Eliadn,много разкош бе. Grinning
Напускали сте пак едни клипове и снимки-обилно пухкави.  bouquet Simple Smile

# 142
Вижте какво намерих:
 Joy Joy Joy Joy

А ако ви е нужен някой, който НИКОГА не се обажда, когато го викате, НАПЪЛНО ви игнорира като се прибирате у дома, НАВСЯКЪДЕ ръси косми, То тогава КУПЕТЕ СИ КОТКА!

Ха, ха, това не е много вярно! Имала съм и двете.
Авторът е с отношение.

# 143
Ох момичета,незнам за вас,ама по нагъл котарак от моя не съм виждала.Само ме чака да седна на някой стол и направо скача у мен ....да спи.Ако някой звънне на вратата ще пробие дупка в нея само и само да излезе пръв пред всички,да не изпусне нещо.Ако пък се отвори вратата на кухнята ooooh!
почва се едно мяучене,все едно не е ял от дни.и вечер щом всичко живо заспи,се присламчва при мен.Да ,ама не в краката ми а между мен и малкия ми син.И задължително завит ,а главата му на възглавницата. Twisted EvilСледва рътуал по мачкане тъпчене и мъркане.Резултат-изчаквам да заспи дълбоко и се местя от спалнята.По някога става и ме намира,но рядко се случва.за сега  Tired

# 144
Ох момичета,незнам за вас,ама по нагъл котарак от моя не съм виждала.Само ме чака да седна на По някога става и ме намира,но рядко се случва.за сега  Tired
Това е обичайно положение. Laughing

# 145
Ох малката лапичка как пипа нежно  Heart Eyes Сладуранка. Аз пък се чудя как ти е жива все още тая хубава покривчица. Мен ме е страх да ги оставям така да висят, защото дзверот се впечатлява от висящи неща и бара с лапата, пък на такава деликатна материя само един нокът й трябва  Tired

Вижте какво намерих:
 Joy Joy Joy Joy

А ако ви е нужен някой, който НИКОГА не се обажда, когато го викате, НАПЪЛНО ви игнорира като се прибирате у дома, НАВСЯКЪДЕ ръси косми, То тогава КУПЕТЕ СИ КОТКА!

Ха, ха, това не е много вярно! Имала съм и двете.
Авторът е с отношение.
Мдаа, и аз не мисля че е особено вярно. Богданка отговаря на кучешкото описание  Grinning

Дано се оправя бързо новият Рижко! Много кофти постъпка, но пък от друга страна жената може наистина да не е знаела какво точно му е на котето, и наистина да си е помислила че се е порязало?

За космите, съчувствам на всички, ние също си имаме лоши периоди на скубане. Но съм забелязала че не са сезонни, а зависят от стайната температура (може би защото Богданка никога не излиза навън?) Засилва скубежа само през лятото когато става много горещо. Интересното е че пуснем ли климатика, скубането спира  Laughing Заради нея гледаме да го пускаме повечко и да поддържаме апартамента хладен през лятото, и така скубането е под контрол. Има си тя явно някаква температурна граница, и стане ли й топло, "сваля елечето". Което е много смешно, защото самата идея на котка да й е горещо ми звучи като оксиморон - и зиме и лете все гледа да се сгуши някъде на топло  hahaha

За правилата, вие сигурно вече сте забелязали че държа на тях  Mr. Green Но пък съм случила с послушно коте и не ми се налага много да я тормозя. Бързо се научи да не хапе, къде може и не може да се качва, и т.н. и сега нямаме проблеми.

# 146
Честита Баба Марта!

# 147
  • Варна
Честита Баба Марта, момичета!
Да сте живи и здрави, вие, семействата ви и мъркащите ви любимци!

Дидитка,
Кетя не се впечатлява от висящи покривки, нея малко неща могат да я впечатлят. Наистина освен цветята не се сещам да ми е повреждала друго, не че те са малко де Crazy

# 148
  • Между гори и планини
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!!!

Рижко е имал голям късмет, че сте открили съчмата на време. Явно сътбата ви е събрала  Heart Eyes Дано бързо се възтанови душичката.
Изгледах всички филмчета и снимки - страхотни са! Специални поздрави за адашката на Кети - Кетя  Laughing

Гледам говорите за послушанието при котките. Кети не ми е правила бели много. В началото понечи да се качи на холовата маса, но едно строго "не" я спря завинаги. Не се качва по кухненският плот, не дере по диваните, не досажда като се храним (нашата храна не я привлича).
Само една сутрин се качила на хладилника, за да си вземе любимата пръчица с пера и съборила саксията с босилек. Сега имам едно листо на тънко клонче, толкова спасих.
Но сравнение с диването на майка ми, което се качва по пердета, телевизори, дърпа покривки и раздира тапети, Кети е много кротка. Преди кастрацията само спеше и ядеше, сега я удари лимката и играе повече, дори идва да ме закача, за да играя с нея.
От космите уви, няма спасение - леки, ефирни и пухени - хвърчат на всякъде. Аз дето бях педант на тема чистота, сега вдигнах ръце. Добре поне, че черните ми дивани са от тефлонирана дамаска - чистя ги с влажна микрофибърна кърпа поне веднъж дневно. Черните столове също. Съвият килим чистя като го минавам 2-3 пъти в различни посоки с четката за ресане на Кети. Не се вижда на килима, а събирам 3 шепи пух  ooooh!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 09:18 от Топъл дъжд

# 149
  • на брега на морето

Месечинка, имам една-две препоръки относно Кетушка - преместете телевизора по-навън, та да е удобно на Кетя да го драска с лапичка или го бутнете по-назад, за да може да си полягва пред него и да пречи Laughing.
Сега сериозно - питам се дали няма да котето няма да увисне някой ден върху висящата част на покривката, да тръгне телевизора към пода...

Общи условия

Активация на акаунт