Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Честита Баба Марта на всички с пожелания за здраве и късмет Simple Smile

Предполагам, че сигурно почти всеки закичва котето си с мартеница и въпросът ми е - търпят ли ги или бързат да се отърват?
Днес се опитах да закича Макс с мартеничката, която му бях взела, но той не възприе дори идеята за нещо около врата си  Simple Smile За сметка на това ми изнесе представление с мартеницата и с такива заешки подскоци, че умрях от смях, докато се опитвах да го заснема  Grinning

# 151
  • България
честита Баба Марта!!!
Макс доста се противи при опита да му завържа мартеничка Joyнакрая му дадох моята коята е ластична Simple Smileима и зарче на нея което се мърда постоянно и той пощурява...но мисля като не сме у дома да му я махам.ето го и него днес

# 152
  • София
 newsm19 Честита баба Марта и от нас, весели румени и здрави Ви желае тя!
 госпожиците - не роптаят срещу мартениците, понасят ги

# 153
Честита Баба Марта и от нас всеки да върже на любимата си писана мартеничка.Нашата изтрая само пет минути.

# 154
Момичета, имам въпросче. Една колежка ще пътува за месец в чужбина и се интересува какви са условията за превоз на котка със самолет. Какви са изискванията за ваксини, паспорт... и къде  е животното по време на полета - в багажното или може да е при нея в транспортна чанта.

# 155
  • Между гори и планини
Паспорт (международен) за котето със снимка. Правят такива при ветеринарните кабинети. Ние направихме такъв на Кети. Вътре на латински са написани и подпечатани ваксините, описано е дали котето е кастрирано. На предният лист е името на котето, снимката му и имената на собственника. Също така пише дали и кога е обезпаразитено коремчето.
Ние скоро се прибрахме от София и в самолета имаше малко кученце в чанта, по едно време забелязах, че си го бяха изкарали да го галят.
Но за най-сигурно е по-добре да пита директно авиокомпанията с която ще пътува и на летището.
Аз при никакви обстоятелства не бих си оставила котето в багажното. Ще умре от страх милото.

# 156
  • София
Задължително трябва да има и чип, така помня.
И аз съм виждала в самолета кученце, йоркширче беше, така че и коте може да се превози в транспортна чанта.

# 157
  • На небето
Вижте какво намерих:
 Joy Joy Joy Joy

Уважаеми дами, купете си куче!
А ако ви е нужен някой, който НИКОГА не се обажда, когато го викате, НАПЪЛНО ви игнорира като се прибирате у дома, НАВСЯКЪДЕ ръси косми, То тогава КУПЕТЕ СИ КОТКА!
.....А вие за кого си помислихте?

Ха, ха, това не е много вярно! Имала съм и двете.
Авторът е с отношение.

И аз съм имала и двете и е вярно до някъде.  hahaha hahaha

# 158
Честита Баба Марта!
Днес е и Световният ден на котката: http://cross-bg.net/index.php?option=com_content&view=articl … 62&Itemid=131

# 159
  • Варна
Охоооо, не знаех Simple Smile
Трябва да измисля подарък на Кетишонче.

# 160

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 12:30 от kokoshinkata

# 161

Честит двоен празник Simple Smile (макар че не беше ли осми август СЪЩО международен ден на котката) ?

Много здраве на всички котита в темата -- да са все така мъркави, палави и радващи ни  Heart Eyes

# 162
  • София
Честита Баба Марта и честит котешки ден!!!

Meичка, важното е празници да има  Wink.

Да са ни живи и здрави мъркащите любимци, че да им се радваме. Е, и ние да сме здрави покрай тях  hahaha.

Ох, моята котка пак е същата, и позата също, само мартеничката е по-различна.  Joy Joy Joy

# 163
Танче, направи му някакви кичури, перука му сложи...не може така все един и същ. Зарадвай кака му Вили с някаква промяна  Mr. Green

# 164
  • София
Яя, Мърчо има същата мартеничка като моята  Mr. Green Страшно му тича герданчето  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт