Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Бекс днес е настроен за ласки,само върви след мен и ме чака да седна някъде и да се намести върху мен.Лигльо от класа,но когато си поиска.Кира пък се е качила на главата на свекърва ми.Тя и при нас си беше лигла,но сега когато няма дразнител направо се размазва от кеф.
Котьо, да включиш и Кира в албумчето,че такава видна хубавица е тя(ама съм скромна Embarassed).

# 346
  • на брега на морето
На Кира имам само две снимки Grinning Мисля да кача по 5 на парче. Нямам представа дали от БГ снимка няма да ме отрежат, но най-напред ще кача албума на ДВД, за да няма после изненади с изтрити албуми.

# 347
Как няма да ви информирам ! Нали благодарение на вас и на този сайт взех необгходимите мерки за мацоранка ! И като усещам подкрепата ви , ставам още по - силна и непримирима , за да се боря за нейното оцеляване  Hug  Другите хора , които нямат животно в къщи , реагират с насмешка , защото не знаят какъв ангажимент е да имаш живо същество в къщи , да не говорим , че дори да имат , някои остават животните си на произвола . Житвотното си е като дете , като член на семейството и след като съм поела ангажимент към него , трябва да съм адекватна към неговите проблеми !

И аз се радвам за положителното развитие при котанка.  Hug
А по принцип винаги отношението ми към животните вкъщи е било отговорно, като твоето. Като към малко дете. Така и трябва. Щом си вземеш животинка, трябва да поемеш както позитивите, така и негативите от това.  Peace
Не мога да разбера хора, които са на принципа "голяма работа като умре, ще си вземеш друго".  Sick

# 348
# 349
Леле каква дебела котка,горката.
Котьо,заповядай

# 350
Наистина как пък е глътнала тази гума, милата Shocked Добре че са я открили, леле ще си замине животинчето за едното нищо ooooh!
Нашата беше глътнала една гумена гривна на щерката. Непрекъснато внимаваме къде какво оставяме, но тя се катери навсякъде и си събаря какво ли не, за да си играе. И пустите му ластици, много я привличат! ooooh!
Добре, че обаче както влезе, така си и излезе гривната и разбрах какво е станало чак когато я намерих в тоалетната и...
Господ да ги пази пухчовците! Praynig

# 351
Чудех се дали да споделя... но все пак това е котешката ни темичка.
Баба Мима днес е починала. Милата ми ... 14 години ни радва. Най- страхотната котешка майка, която съм виждала. Преди  месец като си ходихме съм Добрич, едва ходеше, една прегърбена, без зъби ,  и даваше да я гушкам, дори мъркаше. Годините определено й личаха.
Голяма умница ми беше тя. Отваряше си вратите. Ловджийка, хитруша и крадла. Как крадеше тази котка  Laughing нямаше равна. Още помня, все едно беше вчера... влязла при съседката и помъкнала от масата й цяло сурово пиле, приготвено за печене. Съседката я беше подгонила гневна, ама много гневна... а Мима търчи и влачи пиле по- голямо от нея (дребничка беше много). Накрая съседката докопа пилето, ама й го остави, че беше омърляно и я беше гнус  Mr. Green
Почивай в мир, миличката ми.

# 352
какво ли не се случва  ooooh!

# 353
  • тъгата в мен
Димитраки дебне мухите Wink

# 354
  • София
Привет момичета!  Hug

Treisy,  както е написала и Miss Neli -  не трябва да се обвиняваш нито за миг! Ти направи всичко, даже повече от възможното!

Мисс Нели, темата за кастрацията е много полезна, благодаря за изчерпателната информация! Само бих добавила – вътрешни шевове за минимизиране риска от усложнения! Понеже сме го преживели, та само добавям. Научих много неща от написаното от теб!  
И за постовете на Дидитка  ще кажа същото – благодаря ти! Признавам си, че някои постове си копирам ,.  Blush

Изобщо цялата тази тема, освен, че е пухкава, красива и мъркаща, е толкова и уютна!
Все едно сме в голяяяямо и сплотено семейство! И много полезна! Благодаря Ви, момичета!  Hug

Елпида, радвам се за добрите новини за Таря!  Едно от нашите котета беше нагълтано пре-дълъг конец. Майка ми вижда, че нещо му виси от брадичката и като започнала полекичка да издърпва – чудо! ooooh!Но за предмети не ми е минавало даже през ума!

Котьо,
ами,. Аз,.. такова,.. не съм разбрала май за албумчето,..

*Тедка*, съжалявам за баба Мими!  Cry С толкова обич си ни разказвала за тази котка, имам чувството, че и аз съм я познавала,.. Домъчня ми,.. Милата баба Мими! Cry

# 355
  • на брега на морето
Герче, хубава е Кирето, ама Бекс грее до нея като слънце, като портокал Joy Само му виж погледа Joy Любов ми е той.

Теди, много се натъжих за баба Мими. Обаче за дворна котка е живяла доста години. Душичка още една е отишла на Моста. Скоро го четох на една от първите страници в старите теми. Ревах, ревах, само мисълта, че там  са здрави и млади ме успокоява малко. Мир на котешката й душичка.

Свраче, на Димитраки имам една-единствена снимка.
п.п. Извинявам се, отворих албумчето. Кой е онзи опърпан тигров разбойник? Grinning

Лейди Б,, ще го има твоето коте в албумчето. Прати ми снимки, имам само 1-2, но не съм търсила още в твоя профил. Grinning

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 23:52 от Котьо Тръмп

# 356
на кое море  Grinning

# 357
  • Варна
Тед,
много съжалявам за Баба Мима Cry Мир на душичката и, вярвам че чака на Моста на дъгата. И аз като Котьо редовно рева на тази история, но вярвам че е истина, там някъде те ни чакат Hug

# 358
Тедка, много ми стана тъжно за баба Мима. Гуш от мен Hug

Да ви споделя - нали си търсех второ коте. Вчера писах на стената си във Фейса, една колежка ми даде линк към страницата на Animal Hope Варна. И като кликнах, първата снимка - на една чисто бяла млада дама, на 3 месеца. Насълзиха ми се очите, като я видях. Писах на хората от организацията, попълних въпросника и ще я осиновявам! Само трябва да я транспортираме от Варна до София. Толкова съм щастлива!!! И всички вкъщи! Малката подскача от снощи и мисли как ще се казва бебето! А то е един истински малък, бял бонбон!
Знаех си, че ще усетя коя е моята котка.
Питах, защо не са го осиновили досега - никога не може да си представите причината!!! Опашката й била къса! Аз ли полудявам, или народът не е у ред! Какво значение има една опашка, по дяволите? Това е живо същество, което има нужда от любов, семейство, дом...

# 359
  • София
Теди  Hug

Видях снежинката, както и малката сладка опашчица. Искрено ви завиждам, винаги съм искала да имам чисто бяла животинка.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 13:21 от Емел

Общи условия

Активация на акаунт