Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет!
Хаха,много сладка таз Богданка! Hug

И сънчовците на Емел и reksi са големи сладкиши!

Ето го и нашето ново попълнение

Наложи се да го изкъпем веднага,че беше доста мърлявичък.Тук вече е чист и готов за гушкане!Страхотен сладур е,много контактен и гальовен,свекър ми и свекървата са във възторг от него! Grinning

# 76
  • София
Честито да ви е!

Както съм я подкарала, ето ви едно клипче с младия Кьорчо, снимано преди около 6 г.

Моля, намалете звука, защото е снимано на високи децибели.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 16:07 от Емел

# 77
  • София
Джесика, малката маймунка, как яде семки. Беше голяма майсторка - хвърля люспите, изяжда вътрешното, каквато и част от него да е останала в устенцата й.

И това, не е мое, но е много забавно:

http://www.youtube.com/watch?v=cbRljNwZ7yU&feature=related

Как ми липсват тези моменти... Confused

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 17:48 от Емел

# 78
  • на брега на морето
Емелче, как Кьорчо стана Кьорчо? На видеото има две оченца.

tasia, честито на свекърите от мое име Grinning

# 79
  • София
Котьо, с едно е там, за жалост. Не му го зашихме, защото е много послушен и дава да му го почистваме. Така празното място не се възпалява. Толкова е сладък, че чак повдига муцунка, за да можем хууубавичко да го обработим. Спомням си, че като ги намерихме още като малки имаха конюнктивит и се налагаше периодично да ги намазваме с мехлемче. Докато мажехме едното, другото се нареждаше до него на опашката и чакаше търпеливо. Така беше и със сресването. Като

Кьорчо е жертва на човешката жестокост - съсед го улучи с прашка. За това и съм много чувствителна към подобни случаи - публикува ли се подобна новина, известно време не влизам в нета. Много трудно го преживях, дори не знам, дали въобще съм... Cry

Да е жив и здрав. След онази история ги взех и двамката свят да видят. Обикаляха с мен из Европа.  Ако мама не се беше изнесла от "онази" къща, сега котаранчо щеше да е с мен в Чехия /въпреки алергията ми/.
Тук от всеки прозорец гледа по едно куче или котка - хората са затворени в себе си и разчитат съответно на приятелството на животните. Ако настъпи някоя трагедия по новините обявяват както броя на жертвите - хора, така и на техните любимци.

Котьо, има ли новини за Мима.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 18:36 от Емел

# 80
Здравейте отново! Много сте активни във вашата темичка  Heart Eyes Аз ви чета и се опитвам да се запозная с вашите котета, а ето ви сега и малко снимки, за да се запознаете и вие с моите:

това е Буба newsm53
Тоши и Ванеса
Хими
  Алина
и пак Ванеса

Добре че сега всички спят, та успях да кача снимките! Хубава вечер на всички!

# 81
  • на брега на морето
Котьо, има ли новини за Мима.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561305.0

Каквото развитие има по въпроса за Мима го знам от тази тема. Hug

# 82
  • Sofia
Емел ме подсети, че скоро не съм се разписвала с новини за Джеси. Ето я и нея:

Голяма лудетина, такъв пършинг с изпълнения като в Матрицата не бях виждала. Няма спирка това коте. Преди седмица се разгони за пръв път и беше толкова гальовна, даваше да я мачкаме и галим безспир, че Лори ми каза:"Не може ли да си остане така завинаги..." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 83
  • София
Хубавица ненагледна тя, на кака!

А ето какъв дребосък е била:

# 84
  • София и Морето от време на време
Мамината ми душка...

Ето я още по-малка - на около 25-30 дни - току-що осиновени и изкъпани. Тя е полегналата, а този най-вляво е наш Мърчо.

# 85
  • на брега на морето

Много са ми смешни като показват така "безсрамно" дупетата под вирнатите опашлета.

# 86
Честито на tasia за новото попълнение  Simple Smile Дори на снимките личи, че е много гальовен и мил, блазе ви. Ще ми се и Макс да беше такъв, не че няма такива моменти, но са редки.

setibeti, страхотна котешка компания имаш  Grinning Тоши и Ванеса много красива окраска имат, каква точно е породата? Такива съм виждала на една изложба и се водеха екзотична късокосместа.

Котешкият език наистина е доста грапав - когато Макс ближе пръстите ми, не се усеща чак толкова, но тази сутрин в изблик на нежност ме близна и по гушката и там добре се усети. Снимката е страхотна!
Що се отнася до спането, Макс спи в дневната. Имам чувството, че като угася лампите и легна, ляга и той и до сутринта не чувам и гък. Като се събудим, първо има прегръдки и целувки, после хранене, после щуреене. Много си играем с него, след това се кротва и спи толкова сладко, че като го гледам, и сърцето ми прелива.

Ето малко нови снимки с дай-добрия котешки модел, който някога съм снимала:

Ето как първо дебнем мишката...

... а след това я закачаме

И едни шарещи очички  Grinning

# 87
  • София

Много са ми смешни като показват така "безсрамно" дупетата под вирнатите опашлета.

Хаххха, Котьо, как все "тези" неща ти правят ти правят впечатлиние.

Другите ми котета рядко го правеха, но аз си мисля, че Джес има по-изразена дупина и всъщност не съм я виждала да върви, без да се фръцка.

# 88
serena70,Макс е страхотно бонбонче,да го нацелуваш по нослето! Heart Eyes
Аз още не съм наснимала кюфтето Кира.Сега ще и майсторим драскалка,че няма къде да си точи ноктите.
Бекс пък е станал много лаком,постоянно е гладен горкия.И него не съм го снимала скоро,но ще се поправя. Embarassed

# 89
  • София
Здравейте момичета Hug
търся си бебе котенце, да не е породисто, защото ще го  гледаме в къща  Hug Ако някой има информация къде има малки котенца...или бременна котка, която да чакаме пред родилното  Mr. Green, моля да ми пише едно ЛС  Hug

Общи условия

Активация на акаунт