Отговори
# 345
Аз пък се обзаведох с матраче, че и допълнително го застилам с одеалце и чаршаф. Иначе е цялото в лиги и върнато мляко. Но моето момиче още не пълзи активно, а само се върти в разни посоки. Живеем над празен офис, и дори през матрака е студено. Според мен засега си е супер така, а по-нататък какво чистене на пода ще пада, не ми се мисли................

Ето матрачето, само че розово

Току-що й проверих резултата от носния секрет, няма нищо  newsm44 Само дето от Цибалаб онзиден ни разкарваха час и половина от офис в офис, защото не смеели да вземат секрет на толкова малко бебе....... smile3515

# 346
vesy_evi, на Симон вратът още като направи 2 месеца спря да му клюма главата и закрепна. Още от новороден обича да лежи по корем и главата му все е вдигната и нямам грам притеснение дали ще си я забие в пода. Фактът че съм преценила да го пускам на ламината не е случаен, предпочитам пред това само да треперя дали ще падне от леглото или не  Peace в стаята не качвам температурата над 20 градуса. Той не се спира този човек, няма как да му е студено, а ако му е, аз ще разбера веднага ако му е некомфортно. За кърменето - не го написах добре - на ЧАС и половина кърмя и не мисля да го обсъждам дори да е било на 4 часа.  Peace Всеки сам за себе си знае най-добре.

Бубаст, аз си знам, че ще трябва да е постепенно, но май ще ми отнеме повече време отколкото предполагах...  Confused благодаря ти  Hug

А за килимите - аз ще купя един антистатичен и антиалергичен задължително (за мое успокоение  Mr. Green), че в долната стая е само теракот и е доста студено. Има едно пространство, което избщо не използваме и там ще го пльосна до лятото, а пък на есен вече малкия =голям човек ще си има стая и там ще го тропосам килима.

Лека нощ

# 347
  • София
Люляк ,виждам те на балкона  Grinning !

М/у другото дне се пробвах да и дам храна по метода BLW.Дадох банан и авокадо.Резултата беше доста смешен ,омаза се до ушите ,но така и не загря да си навре храната в устата а само си усмукваше пръстите  Laughing .

За кърменето - не го написах добре - на ЧАС и половина кърмя и не мисля да го обсъждам дори да е било на 4 часа.  Peace Всеки сам за себе си знае най-добре.
Peace

# 348
vesy_evi, на Симон вратът още като направи 2 месеца спря да му клюма главата и закрепна. Още от новороден обича да лежи по корем и главата му все е вдигната и нямам грам притеснение дали ще си я забие в пода. Фактът че съм преценила да го пускам на ламината не е случаен, предпочитам пред това само да треперя дали ще падне от леглото или не  Peace в стаята не качвам температурата над 20 градуса. Той не се спира този човек, няма как да му е студено, а ако му е, аз ще разбера веднага ако му е некомфортно. За кърменето - не го написах добре - на ЧАС и половина кърмя и не мисля да го обсъждам дори да е било на 4 часа.  Peace Всеки сам за себе си знае най-добре.
Peace
Не знам, ако отсега им треперим толкова на тези деца, какво ще правим като проходят и т.н Разбира се, всеки сам преценява, ама все пак...малко прекаляваме.

# 349
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Бели небесни мечти,
червени блестящи лъчи,
утринно слънце изгрява,
ново начало ни дава.
Честита баба Марта!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 07:19 от alexa-smile

# 350
Gery, цял ден бях тук и цял ден писах постинг и накрая да ми свърши сесията #2gunfire... нямам думи просто колко ме е яд на себе си. Понеже пиша дълги постинги и често копирам каквото съм написала до момента, за да продължа после и да не се притеснявам от подобни изпълнения, ама сега не го направих Rolling Eyes.
Както и да е... хайде сега
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Да са ни живи, здрави и засмени дечицата! А болничките бързо да се оправят!

Поздрав от мен пък с любимата ми песничка за Баба Марта от детската градина
На зелената морава
Баба Марта днес раздава
мартенички, мартенички
за големи и мънички.
Щом дочуха новината
в миг дойдоха от гората
Зайо Байо и Мецана,
Кумчо Вълчо и Лисана.
Катеричката добричка,
веселата кукувичка,
дългоухото магаре,
всичките отбор другари.
А когато на редици
долетяха всички птици,
с хубавите си премени
те ги срещнаха засмени.
И на всички, и на всички
подариха мартенички
и запяха в хор чудесен,
пролетната чудна песен.

Честито и на празнуващите половин годинка или пета месечинка Simple Smile!

Giada, писах доста във връзка със столчето, но сега само да ти кажа, че ще сме с еднакви столчета Simple Smile. Сложих нови снимки в албума и специално една в стола, но беше за проба тогава, не очаквай да видиш омазана муцунка Laughing.

Утре (ваше днес) ще гледам да драсна "два" реда Laughing. Чакайте сега да ви сложа по кафенце

# 351
  • Варна
Честита Баба Марта на всички!
Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче и кокиче, на момче и на дръвче!

# 352
Честита Баба Марта!!!

talktoher,аз я  отбих за 2 седмци,но имах само три кърмения на ден.Можеш и по-бързо,махай през 4 дни едно кърмене,защото тя като започне да яде АМ,ще се засища за повече време.Другия вариант е да пиеш хапчета,но по-добре го направи постепенно.Аз със голямата спрях изведнъж,но пих хапчета.

# 353
  • София
ЧБМ Simple Smile

Каката вдигна Т в събота, пусна и сополи, пак Т в неделя. Но от вчера вече се закрепи, сополите почти изчезнаха, няма и Т.
Иначе гърди и гърло чисти, та пак мина леко тоя път. Само дето мъжа подскачаше за Т, щото аз не исках да давам нищо - като цяло беше в настроение и Т беше макс 37.9.
Ей, аз гледам вече 3-та година болното дете, даже мога да позная какво ще ни каже  педи, ама той все знае  Mr. Green

Иначе мъника е ок, пак пропусна да вземе от кака сополите, много съм хепи по тоя повод.

Айде лек ден, че има вече будни.

ПС. В градината на каката са пуснали места за набора на Сами, та малък-немалък, ще го запиша, пък колко ще ходи, ще видим...

# 354
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

Честити месечинки на:Александра на мама Emilli_Arie,бебе Весела на мама Assi,бебе Кейт на мама keyt,бебе Катрин на мама nat003!Страхотните малки принцески!
 Tada  bigdance2  ura

# 355
Момичета на 1стр,сложих картичка и пожелание за баба Марта,надявам се да ви хареса!  Hug Hug Hug

# 356
  • Sofia, Bulgaria

Честита месечинка на всичките ни наборчета!

# 357

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА-да сте румени засмени,да сте бели и червени,да сте здрави и да се радвате на малките септемврийчета.
Почерпете за моята Катрин,днес ми става на полвин годинка -да ми е жива и здрава и да оздравява!!!!Честити полвин годинки и на Александра,Весела и Кейт!!!

# 358
file:///C:/Documents%20and%20Settings/cecko/My%20Documents/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B5/imgres.htm

# 359
Честита Баба Марта!!!Добро утро майчета и бебчовци smile3504  newsm03, желая ви слънчев и усмихнат ден...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт