Отговори
# 600
А, и да добавя. Понеже като захраня скоро, подозирам че моята ще е злояда, набелязвам мерки. Чета тук по форумите, и забелязвам, че децата освен вкусовете, имат предпочитания и към консистенцията. Т.е. ако нещо е на пюре, може да не им хареса, но ако им дадеш парченце в ръката, може да го изядат (или обратното). И мисля да използвам този факт, и ако нещо не го иска, да го давам по различен начин.

# 601
  • София

Аз ще ти кажа аз как се оправям с яденето, че при нас е голям мрън. Сега като поотрасна чавето, се успокоих, и като не ще да яде - оставям я. Тя моята нали си е характерче, ако е спала напр. 2 часа, след това трябва да се наиграе, и чак тогава иска да яде. Преди това, и да я карам насила, и на тъмно да я водя, няма резултат. И затова вчера яде само 4 пъти с паузи от по 5 часа. Ако й дам да яде преди да се е разкиснала от глад, цоква 3 пъти от едната гърда, и спира. След час пак е гладна. И в резултат на цялата работа аз не мога да мръдна от вкъщи.

Giada ,след като детето надава ,жизнено е, чувства се добре и е весело ,защо трябва да го насилваш?Моят съвет е радвай се ,че ти прави такива паузи ,много майки тук ,могат само да мечтаят за това  Peace .

# 602

Аз ще ти кажа аз как се оправям с яденето, че при нас е голям мрън. Сега като поотрасна чавето, се успокоих, и като не ще да яде - оставям я. Тя моята нали си е характерче, ако е спала напр. 2 часа, след това трябва да се наиграе, и чак тогава иска да яде. Преди това, и да я карам насила, и на тъмно да я водя, няма резултат. И затова вчера яде само 4 пъти с паузи от по 5 часа. Ако й дам да яде преди да се е разкиснала от глад, цоква 3 пъти от едната гърда, и спира. След час пак е гладна. И в резултат на цялата работа аз не мога да мръдна от вкъщи.

Giada ,след като детето надава ,жизнено е, чувства се добре и е весело ,защо трябва да го насилваш?Моят съвет е радвай се ,че ти прави такива паузи ,много майки тук ,могат само да мечтаят за това  Peace .
Гери, еми тя по-нагоре е писала, че вече не я насилства, а я храни само, когато тя си поиска. Mr. Green
Честита половин годинка на Диди,да е жива и здрава и все така палава!
Мирка, страхотни торти, чак ми се дояде (не че си нямаме от вчера, а и днес пак това ме чака да ям.)

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 15:44 от Машонка

# 603
Giada Тукм съм ...ами детето ядеше в 6,00 в 10,00 към 12,00-13,00 после 16,00-17,00 след това 20,00 и 22,00-23,00, като за обед е пюре а следобед давах каша, но не винаги нощем се кърмим два пъти поне различен час.А сега яде нощем  различно после в 5,00 , 8,00 и после и оттървам следите на 3 часа понякога ми изяжда по 80мл а дръг път 150 не и стига за обед се мръщи на пюрето май ще я чакам да си смуче пръстта и да реве от глад и тогава ще давам каквото и да е  ...не знам дали ме разбра.През деня яде различно всеки ден обеда един ден в 11,00 един ден  в 13,00 после или в 15,00 или 17,00 явно детето вече яде по рядко и с повече паузи , но нещо не можем да се нагодим newsm78 и спи различно  гледам на 2-3 часа да спи по 15мин поне иначе става кисела. Вече и аз забравих какво питах  #Crazy newsm78 Joy
п.п как така сме градски Simple Smile)))))))????

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 15:49 от Palmirka

# 604
Даниелка, честита месечинка на Диянка   bouquet

# 605
Дани, честита половин годинка на сладката Диди!  Hug  Heart Eyes  Hug

Понякога като ви чета направо излизам егати лошата майка. Никога не съм се притеснявала колко яде Виктория. Нали си личи ако детето е гладно. От един месец насам ми прави паузи от по 5 часа между храненията. Еми няма да го насилствам да яде детето. То си знае, гладно бебе няма. През нощта пък ми прави паузи от по 8-9 часа. Качва си в нормите и си пълни памперсите. За мен това е най-важното, а не някакви схеми и разчети.  Grinning

# 606
Яничка не правя режим да детето си , НО ТО ВИДИМО намали количеството,което изяжда и разреди храненията.Питам се каква е причината (болно ли е ,зъби ли са )и тъй като не се виждам с други майки от месец поне заради  лошото време питам ВАС. Аз съм  против детето да яде и спи по час но все някаква закономерност трябва да има  newsm78 и за съжаление напреди смучеше пръст като е гладна а сега го суче ,като ще ака и като заспива и не ми дава признаци на глад .Не знам дали като мрънка  е гладна,защото мрънка целодневно дори и да е яла току що .Не знам дали ме разбираш от поста ти излезе,че не съм написала кадърно какво питам newsm78

# 607
.Не знам дали ме разбираш от поста ти излезе,че не съм написала кадърно какво питам newsm78
Палмирка, без да се заяждам Wink, но в предишния ти пост наистина се губи смисълът. Постарай се да слагаш запетайки, защото така наистина трудно се разбира какво искаш да кажеш или да питаш. Разбирам, че ти е притеснено и бързаш, но ако искаш адекватни отговори и съвети малко се постарай в писането. Peace Това с най-добри чувства.

# 608
 hahaha ами няма запетайки да. Бързах да обясня на Гиада, аз даже споменах, че от поста не се разбира,който обаче е чел първия ще му светне  newsm78   bouquet

# 609
Ами аз четох всичките, ама не е въпроса да ми светва, а да се чете лесно всеки твой пост, а не да се чудим и маем какво имаш предвид. Peace

# 610
 newsm78 Ех и таз хубава айде оставете който не  разбира съдържанието на постовете ми (явно всички те не се четат) да не отговаря. Какво пък толкова минало змаинало ще дойде нова страница и готово, аз няма да си оставя детето. Хем исках да споделя,че не сме супер и  същевремено да попитам на колко часа се хранят дечицата ,които  са в нашето положение ( кърмени и захранени.)...!
Благодаря за вниманието bowuu

# 611

Купих и няколко бодита, съответно ги приготвям за пералнята.Откопчавам ги да ги обърна наопаки(така пера аз  Blush) и.2 от тик-таките ми паднаха  Close Еееее, уж български гледам да не са турски, китайски или.... някакви такива, ама и нашите не струват.

Не им върви на бодитата тия дни! И на мен две тик такчета ми се прецакаха още преди да сме го облекли - а бодито беше американско  Crossing Arms Дисни  Thinking

Здрасти,няма значение какви са и от къде тик-така много често се прецаква. На мен ми пращат от Щатите - на Картър и Гербер бодита и все на някое му се отшие или развали копчето.

# 612
  • София
Палмирка и аз неразбрах от поста ти за какво става въпрос  Peace /не се заяждам/ .
Но ако се тревожиш ,че малката си е разредила храненията ще повторя написаното по-горе
след като детето надава ,жизнено е, чувства се добре и е весело ,защо трябва да го насилваш?Моят съвет е радвай се ,че ти прави такива паузи ,много майки тук ,могат само да мечтаят за това  Peace .
Възможно е да е загубила временно апетит от зъбките.

Даниелка ,честита месечинка на принцеса Диди !

# 613
  • Варна
Честита половин годинка на Дианка!  bouquet Heart Eyes Hug

# 614
  • София
Честита месечинка на Дияна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт