Програма Отново на работа

• 65 401
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Служебните бележки по образец, вече не ги дават. Сега от работата ти може да напишат свободен текст. От БТ държат на следната информация - че кандидатът е на работа по трудов договор, към момента на заявлението ползва отпуск по майчинство за отглеждане на дете до 2 год. по чл. 164 от КТ (посочва се до кога) и бележката да е адресирана до БТ или АЗ

дано съм била полезна

# 676
Някъде вече има ли организиран курс за детегледачката? Защото на мене от София ми казаха че до една седмица след стартирането на програмата ще има и курс, а жената от Пазарджишкото Бюро по труда каза че Социално подпомагане организирали курса а те до миналата седмица нямаха заповед за удължаване на програмата. Аз съм одобрена от 17 юли и още чакам и то незнайно докога нещо ми се струва че нещата се бавят нарочно толкова време. И защо трябва няколко министерства  да работят по една и съща програма? Може би за да се бавят още повече нещата, защото е обществена тайна че администрацията в България не работи.

# 677
Извинявам се, сега прочетох! в момента вече работя и майчинството ми е прехвърлено на бабата на малкия, това означава ли, че не мога да се възползвам от програмата след като малкия стане на 2 г.?

Може ли и на мен да отговорите на същия въпрос, понеже казусът ми е напълно идентичен! Благодаря.

# 678
Здравейте , някой запознат ли е какво е заплащането на гледачките -  300 лв чисто или има и удръжки....и ако има ,колко чисто ще получават? Благодаря предварително

# 679
Момичета , вече от две седмици чакам да се организира този курс  , та аз вече от понеделник съм на работа , какви са тези разигравания на майките . Всичко ли в нашата държава така се върши ????

# 680
Момичета , вече от две седмици чакам да се организира този курс  , та аз вече от понеделник съм на работа , какви са тези разигравания на майките . Всичко ли в нашата държава така се върши ????
Аз ги чакам от края на септември. Въпреки че тогава имаше обновявания им простих, но пак ми се струва дълго.

# 681
  • Пловдив
Излезе ли вече новият договор, казаха, че вече ще е за деца от 3 месеца до 3 години, а не само за по-големите, да обаче това чакане, то аз излизам в платен, после търся работа, после ако не намеря неплатен, къде мога да се вместя в програмата, на кой етап? Трябва според мен да махнат това условие да си пред почване на работа, а направо да е за работещи... Tired

# 682
Да вече е за деца от 0 до 3 годинки . Аз  вече подадох документи , детенцето ми е на 10 месеца.

# 683
Според БТ Пловдив пари за курс за детегледачки още няма така че трябва да се чака!ЧАКА?НОЛКО И ДОКОГА?Писна ми вече.Имам чувството че само говорят за тези програми,а когато добре до осъществяването в действителност всеки дига рамене.А служителките колко са любезни тове друг въпрос.

# 684
Ние сме от Русе и нашата гледачка си разписа допълнителното споразумение във вторник. Срока й е удължен до Септември 2013.Чак се чудя защо има такова разминаване по градове newsm78

# 685
Щом толкова Ви интересува заплащането, ето го: 300 лв бруто считано от 01,10,2012 или чисто 235,17 лв. За тези пари "уважаеми" мами, детегледачките са длъжни да  обгрижват разглезените ви деца, както и да задоволяват всевъзможните ваши прищевки. Някакви други въпроси имате ли?

# 686
детегледачка с опит, моля не слагайте всички под общ знаменател. Naughty
Аз на моята й доплащах.Детето ми е с аутизъм, въпреки че отстрани може да изглежда разглезено.
А прищевките да детегледачката ми бяха повече от моите.Например да й осигуря телевизор и въпреки молбите ми да занимава детето го оставяше да си прави каквото иска.Резултатът е смучене на пръста до ден днешен и изкривени зъби.
Благодарение на учителката от ДГ сега си имам друга жена, която ми помага докато съм на работа.

# 687
  • Бургас
Всички доплащат ако детегледачката не е баба на детето.
Айде, моля!  Naughty

# 688
Щом толкова Ви интересува заплащането, ето го: 300 лв бруто считано от 01,10,2012 или чисто 235,17 лв. За тези пари "уважаеми" мами, детегледачките са длъжни да  обгрижват разглезените ви деца, както и да задоволяват всевъзможните ваши прищевки. Някакви други въпроси имате ли?

Добре, че не си ми детегледачка, че то ясно си личи отношението към децата. И да, защо да не ни интересува заплащането, все пак така човек може да си направи сметката колко пари да доплати на жената, за да са всички доволни.

# 689
Детегледачка с опит, тона ти не ми допада.
Иначе нашата детегледачка, с която официалните ни отношения приключиха, се е срещала с две майки по програмата. И двете не предполагали, че ще дават нещо допълнително освен тези 235.17 лв. Е...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт