Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 4 Обичам те и те целувам

• 28 910
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • в очите на дъщеря си
eeeeeeeeeeeee, никой не влиза вече Crossing Arms

# 76

Сега сме заети,ще дойдем след малко Wink

Хазал така е стиснала устни,а Емирчо устните му разтворени все едно че ще я засмуче Mr. Green

# 77
  • в очите на дъщеря си
оооооооооооох, Славенка, много ми е любим този момент

особенно сега както съм изпаднала в някаква депресия , ми се иска да виждам само щастливи и влюбени хора , да няма тъга , нещастие , злоба ..............отчаяние

имам нужда от такава пламенна любов, и тръпка

# 78

newsm78 твоята къде е  Thinking

# 79
  • в очите на дъщеря си

тук е , под носът ми..........................., но след 9 години нещата се променят нали знаеш Sick ежедневието те поглъща, но не ме разбирай погрешно , съпругът ми е човек за пример и след дъщеря ми той е най голямата ми награда в живота,упора , приятел ,но пък романтиката му куца

# 80
  • Варна
Влизам и какво да видя всичките сте притръпнали  Mr. Green

# 81
  • Дъблин

тук е , под носът ми..........................., но след 9 години нещата се променят нали знаеш Sick ежедневието те поглъща, но не ме разбирай погрешно , съпругът ми е човек за пример и след дъщеря ми той е най голямата ми награда в живота,упора , приятел ,но пък романтиката му куца

и затова гледаме сериалите Simple Smile аз отдавна съм се простила с надеьдата че има романтични мъже. или поне в Бг не съм виждала и срещала

# 82

newsm10 newsm51
Aми аз какво да кажа след 20г, 18 от които брак #Crazy наистина романтиката поизчезна заменена от ежедневните проблеми и грижите около децата...но си имаме нашите моменти Embarassed
А и Гери е права има и сериали и филми и книги ... Peace

# 83
  • Дъблин

newsm10 newsm51
Aми аз какво да кажа след 20г, 18 от които брак #Crazy наистина романтиката поизчезна заменена от ежедневните проблеми и грижите около децата...но си имаме нашите моменти Embarassed
А и Гери е права има и сериали и филми и книги ... Peace

аз нямам и един ден брак, но много ама много ми липсва романтиката. и се чудя къде да я намеря. само във филмите и книгите

# 84

Сладурчета Wink

# 85
мога ли и аз да се присъединя към групата,която следи серияла Simple Smile

# 86
  • в очите на дъщеря си
мога ли и аз да се присъединя към групата,която следи серияла Simple Smile

добре дошла Hug Hug Hug

# 87
  • в очите на дъщеря си

и то какви Crazy

# 88
  • в очите на дъщеря си
Влизам и какво да видя всичките сте притръпнали  Mr. Green

от какво newsm78 newsm78 newsm78

# 89
  • в очите на дъщеря си
абе тези хора в  ЗП взеха , че измърдаха вече  #Crazy направо не мога да ги търпя

Общи условия

Активация на акаунт