Отговори
# 105
  • София
ЧЕСТИТО, РУМЕЛОТА!   bouquet

vitreа, КЪСМЕТ, ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД И СКОРО ДА ЧУЕМ РАДОСТНА ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ!   bouquet

# 106
Добро утро и  smile3525 Честито бебе Едис на мама Румилота,да е жив и здрав!
За апаратите за кръвно налягане,само тези ръчните,обикновените са точни,не случайно в болниците никой не използва електронен апарат Naughty
vitreа дано всичко е наред Hug

# 107
Честито на всички родили мами, да са здрави щастливи и спокойни.
katilias
Споменах го в предишните теми някъде, в Украйна марка №1 се води Хаджис, въпреки че има и памперс и сума ти други марки.
Но както тук мамите като купят памперс мислят че са осигурили най доброто на детето си, така и в Украина всяка която може да си позволи по скъпи пелени ще вземе Хаджис, така че мисля че много зависи от позиционирането на пазара и маркетингова стратегия.
Лично моето мнение че Памперс не си заслужават да са във по висока ценова ниша.
С Емил опитах почти всичко което предлага бг пазар за да намеря неговите пелени, най добре понасяше Сано и Хаджис.
Сега взех една упаковка Сано и една от ДМ на бебелав та ще видим кое е най доброто за моето дете.

# 108
Добро утро или по-скоро добър ден и от мен!
Честито на мама Румилота, нека малката  да е здрава и много да ги радва     bouquet

# 109
  • Бургас
Добро утро - днес се събудих в 10 ч. и всичко е бяло навън... А аз искам нашия юнак да се роди в по-пролетно време, но да видим.
Anduli , мерси за музикалния поздрав.
витреа, стискам палци да овладеете кръвното и ако може да си родиш нормално, ако пък не - здраве да е, важното е, че ще си под наблюдение, както пише marinels  Peace
jozyy, аз вчера бях много крива - вкъщи ми беше едно такова мрачно и тъпо, навън пък вали дъжд и студено...обвинявам времето, не хормоните  Thinking
И не на последно място да поздравя Румилота - честита радост, само хубави моменти с бебчето   bouquet  bouquet  bouquet

# 110
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЕ ЕДИС НА МАМА rumilota!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!
ЧАКАМЕ ГИ СКОРО ДА РАЗКАЗВАТ И ПОКАЗВАТ СНИМКИ!!!
newsm07

vitreа, стискаме палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

jozyy, изпращам ти малко хубаво настроение:)

Anduli, благодаря за поздрава.

за апаратите за кръвно, ние ползваме ръчен именно по тази причина, че електронните не са много надеждни.

на неспящите наистина много кофти. Аз имам нощи, когато се събуждам често или се въртя много, но все успявам да заспя. Поне засега. Даже тази сутрин се субудих рано и уж щях да ставам, но нещо съм задрямала и станах към 10.

Късмет на всички, на които им е нужен днес  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover и чакаме после отчет Flowers Sunflower

# 111
Добро утро и от мен, момичета!  Hug

Честити бебоци на родилите мами! Да са им живи и здрави!!!

Благодаря на момичетата, които ме информираха за въпросната тапа и околоплодните води Wink   bouquet

Аз тези две нощи не мога да се оплача от липса на сън, но стоя максимално до късно...явно това при мен има все още ефект.

Сега сутринта ми се схвана прасеца и още не мога да се оправя!  Tired отвратително е!!!

Vitrea, стискам ти палци! Всичко ще бъде наред!!! Wink

Jozyy, и на мен ми е криво, ама май вече постоянно, защото ставам все по-нетърпелива от срещата с бебка!  Praynig Вече не знам кога ще настъпи този момент  newsm78 Това чакане направооооо.......... Crazy

Желая лек ден на всички!  Hug

# 112
Чесрито бебче на мама Румилота -да е живо,здраво и много щастливо! Hug
Аз сега се прибирам от пазар JoyНабързо беше,но в Троянския балкан е много студено днес
Мисля да раждам вече hahaha само симптомите чакам hahaha
Хубав ден ви пожелавам Hug

# 113
Честито бебе на мама rumilota!  bouquetДа е живо и здраво и много да ги радва!
Вчера си взех изследванията за кр.захар и всичко е ок. GrinningУтре ще ходим на ЖК .
Bub555,2-3- пъти имах и аз такова схващане и наистина е много болезнено и неприятно и не можеш да го облекчиш докато не премине само.Докато не прочетох една статия, в която пишеше когато се протягаш да го правим с петата напред,а не с пръстите.В началото просто избягвах да го правя,но откакто опитах това не съм имала схващания/а аз се протягам постоянно,особенно сега когато ме болят вс.кости дори и нощем/Не знам дали е самовнушение или не,но за мен има ефект. Wink

# 114
Bub555,2-3- пъти имах и аз такова схващане и наистина е много болезнено и неприятно и не можеш да го облекчиш докато не премине само.Докато не прочетох една статия, в която пишеше когато се протягаш да го правим с петата напред,а не с пръстите.В началото просто избягвах да го правя,но откакто опитах това не съм имала схващания/а аз се протягам постоянно,особенно сега когато ме болят вс.кости дори и нощем/Не знам дали е самовнушение или не,но за мен има ефект. Wink
Аni4ka, благодаря за съвета - ще го пробвам, защото на няколко пъти се разминавам от такова схващане, но този път не можах да го избегна! Направо ми идеше да викам от болка.

# 115
Ужасно е  и лошото е ,че като се схване стоиш и нищо не можеш да направиш.Нито да го разтриеш защото боли,не можеш да го мърдаш,нито да го оставиш да си боли.Абе гадна работа.Дано да има ефект и при теб. Hug

# 116
  • София
Честито на всички майчета ,че станаха много вече да са живи и здрави бебчетата.  bouquet

# 117
  • Стара Загора
Момичета,някой знае ли къде се губи skrech newsm78 Скоро май не съм засичала нейни публикации
Vitrea,стиснати палчета и от мен  fingerscrossed Всичко да мине по най-добрия за теб и бебче начин  Hug  bouquet

# 118
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВСИЧКИ КОЙТО ВЕЧЕ СИ ИМАТ БЕБЕНЦА И ВЕЧЕ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СИ ГУШНА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА.

# 119
Момичета, кокичетааааа  Hug  Честито на новите мами   bouquet Няма да ги изреждам поименно, защото със сигурност някого ще пропусна!!!! Бързо възстановяване ви пожелавам, послушни бебчета и много усмивки!!!!!
Аз днес съм ужасно кисела - всичко ме дразни Close
ох, аз пък от вчера съм на кисела вълна "не ми се говори с никой", даже скайпа не си включвам, че ми писна само да ме тормозят и да ме питат родила ли съм и "дай да се видим" - толкова време не се сетиха, сега се сетиха  #Cussing out
Вчера на записа на тонове сестрата се учуди: "Оо, ама вие не сте родили още?!?!" Shocked Мин.седмица ми казаха, че имам много контракции и тази седмица може и да не се видим. Аз обаче пристигам  Laughing И тя вика: "Е,спокойно, до 1 седмица, ако не и още тези дни, ще родите този път със сигурност"  Grinning 
маринелс, между другото наистина хормоните си бушуват яко - онзи ден гледах титаник и др.филми - на филми вече не рева (което е чудесно), но рева от много странни работи.. чак си се учудвам  newsm78
съчувствам на неспящите - аз последните дни лягам късно (11-12-1) и ставам късно (9) и ми се спи бая като цяло. доскоро си лягах 9:30-10 и спях като заклана  newsm78
Буб555, с крака започваш да правиш контрашпиц и да го разтягаш и опъваш, все едно правиш фимнастика на глезена. ще те отпусне малко. Аз преди много страдах от такива крампи Sad
Скреч обаче наистина се губи!
Хубав ден на всички и успех на тези, които ще имат нжда от него Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт