Отговори
# 90
Добро утро!Много ранобудни мами си имаме Rolling EyesПри мен всичко е ОК.А ако продължаваме с тия темпове няма да рода и в тая тема Joy

# 91
  • Плевен
Марис,много е хубаво тук и с тези слънца дано дойде по-топло време.
Томасито, докато гледах снимките на Елия,моят хубостник не се спря.Предай и комплименти от него Joy Joy JoyНаистина е много сладинка.
Аз спя обаче ме мъчат едни безумни киселини.Каквото и да хапна всичко е предпоставка.
Заради такива" приятелки" като на Маринелс след секциото предния път изпаднах в много гадна депресия.Сега уж не ми пука ама ще видим.
Хубав ден и да видим днес колко бебока ще се появят.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:16 от cvete_78

# 92
Към момичетата,които имат високо кръвно - НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЕЛЕКТРОННИТЕ АПАРАТИ.

Цяла седмица се заблуждавах,че кръвното ми е 110/70, 120/80 и си мислех,че само при доктора го качвам на 140/100 - да ама не.Купих си обикновен апарат и се оказа,че си го поддържам 140/100, 130/90 и не пада по-надолу. Вчера доктора,който ще изражда бебка каза,че това кръвно си е патология и днес влизам в болницата на системи магнезий,за да направим опит да го свалим и да следим всеки ден тоновете на бебка.Ако не успеем да свалим кръвното ми остава един единствен вариант - СЕКЦИО.Но аз не се притеснявам от това,само бебка да е добре.Много ми е притеснено как мъжа ми ще се справи с двете деца,но поне ще съм спокойна,че бебето ще е под непрекъснато наблюдение.
Това е от мен.Отивам да си стягам багажа.

# 93
Добро утро, момичета  Hug

vitrea, стискам палци да регулирате кръвното и да родиш нормално, ако така предпочиташ  Praynig

Thomasito, да нагушкаш беба и оранжевата космата топка от мен  Heart Eyes

За бебефона - не сме купили, но ако преценим, че ни е необходим, не е проблем веднага да вземем. Не обичам да купуваме неща "за всеки случай" или защото "всички си купуват".

За опашките - да ви кажа, нямам проблеми. Миналата седмица една жена ми предложи да вляза преди нея във WC-то на един хипермаркет. Преди това пък в банката ме настаниха на удобно столче докато чакам мъжа ми да си свърши работата.

Снощи имах ужасни киселини, а сутринта съм с гадене  Sick Изобщо, малко са тегави последните дни, но ще потърпим още малко Sunglasses

Лек ден на всички и безпроблено раждане, на тези, на които днес им е ред  Hug

# 94
Добро утроооо, аз чак сега ставам....Успях към 3 да заспя Laughing
Тука в Бургас страхотен сняг вали....не е за излизане...ще се стои на топличко

# 95
      Добро утро  Hug
      Честито на всички мами .които вече са се срещнали с бебчетата си да съм им живи и здрави и много радост да им донесат  smile3525 newsm51
      Марис страхотно оформление на темата както винаги  newsm51
      Вчера бях на преглед всичко е ок, но  бебока е слязъл много надолу, дано само устискам докато дойде майка ми на 10.03.
      За Бебефона  имам от каката подариха ми го, но не съм го ползвала,макар ,че живеем в къща .
      За пелените взех на Памперс 2-5 кг с каката бях много доволна от тях ,но сега съм взела и на Хъгис същия размер така ,че ще видя на момъка ,кои ще му допаднат повече.
      Пожелавам на всички лек ден ,а мен ме чака чистене на цялата къща  Sad и най -накрая да изпера бебешките дрешки   Embarassed,че вчера се стреснах малко ,да не стане като с първото раждане да стягам чанта 2 часа преди да вляза в болницата  Embarassed

# 96
  Добро утро мами и бебчовци! Хайде на по кафе и чайче, че много раннобудни коремчета Wink  food010
Марис, благодаря за слънчевата темичката - наистина е страхотна!    bouquet
Честити бебенца newsm51 и бързо възстановяване на техните мами!   bouquet
 Разгледах качените снимки на бебенцата и ми стана толкова мило и приятно Heart Eyes ПРЕКРАСНИ СА!

А на всички болнички мами и дечица бързо оздравяване!

# 97
Добро утро!

Аз днес съм ужасно кисела - всичко ме дразни Close Първо щерката ме ядоса, че се моташе и щяхме да закъснеем за детската градина, после милото  - има малко работа на 50тина км от София и аз исках да ида с него, че да не си седя в къщи, ама ме отряза, а аз даже не мога да му се разсърдя, защото все пак отива там по работа. И свекър ми ме дразни... не че нещо ми е направил, ама самото му присъствие ме влудява на моменти Twisted Evil а преди малко получих смс и тъкмо се зарадвах, че сигурно имаме ново бебенца, а те ми пращат известие за сметки Close
Сега трябва да си измисля някакво занимание, че да се поразсея малко  Crazy Не че нямам какво да правя - имам и за чистене, и за готвене, и една камара дрехи за прибиране, ама хич не ми се занимава с домакинска работа  Crossing Arms

Наоплаквах ви се - дано не съм ви натоварила с моите словоизлияния, ама сега ми е малко по-добре, щото знам, че вие ще ме разберете Crazy

# 98
 Добро утро мами - Честито на всички който са гушнали малките си същества.Гледам ,че обсъждате кръвното и апаратите - да много от електроните са не точни, но и механичните понякога са не точни, а и не разбравяйте,че кървното се мени всяка секунда.Не се шашкайте толкова с това кръвно, колкото повече го мислите ,толкова по високо става- Желая Ви много усмихнат и лек ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
Добро утро,
аз снощи качих 160-100 преди вечерната доза хапче, но по-странното беше, че го усещах (а както съм ви казвала досега не го усещам когато е високо) Имах такава тежест в гърдите, че все едно слон беше седнал, изпих хапчето и уж го свалих, но както казва vitreа не може да се вярва на ел.апаратите. Свекър ми в началото като разбра, че имаме проблем с кръвното и реши да направи добро дело да ми купи обикновен, обаче от 15лева дето все едно аз съм го правила в час по трудово (ще кажете, че съм глезла, ама не е заради това, отчитам че искаше да помогне,но или го прави като хората или не). Та този апарат колкото пъти сме го пробвали все ме изкарва с някакви уникални стойности, дори лекарката каза да не му вярвам. Сега отивам на запис на тонове и да ми мерят кръвното там - да видим...

vitreа не съжалявай, защото така под постоянно наблюдение ще си спокойна, че всичко е наред с бебето. На мен предната лекарка ми казваше: Е то щом у вас е нормално, няма проблем. Тук явно се притесняваш. #2gunfire Та спокойно, важното е бебчо да е добре  Hug С теб сме

Неспящите - според мен сте готови за нощното будуване с бебчовците. Ужасно ми е гадно като ви слушам, защото знам какво мъчение е да искаш, но да не можеш да спиш.

jozyy как са ми познати тези думи, хормоналният ни състав пак се проявява Laughing Аз сно6ти се разревах, защото милото ми направи една подигравателна физиономия на майтап, но аз реших че не може така да се подиграва с мен и ревнах  Joy Joy

Хайде, после ще се отчитаме, а на всички 2в1 пожелавам ви приятна закуска и да се порадваме на последните си бременелски дни...

# 100
  • Стара Загора
Добро утро!Влизам да разбудя малко темичката с хубава вест :

"На 23.02 в 22.50 се роди бебе Едис,на мама rumilota.2950гр,48см.Естествено раждане в болница Шейново"

Да са здрави и много щастливи мама и бебе! Hug  bouquet

# 101
  • Пловдив
ЧЕСТИТО СЛЪНЧИЦЕ НА РУМИЛОТА!    ylinfant   smile3525

Оле, сега погледнах, че терминът й е бил на 14.03, а моят е 13.03  Crazy Уж има време, пък явно всеки момент може да се случи  Rolling Eyes Наистина много майчета с термин в средата на месеца родиха.

# 102
Честито на мама Румилота! Живо и здраво да е малкото бебче!

Малелеее,моя термин 2 дни преди нейния,а вече бебче гушка....Дано моята кукла да си изчака датата,че да не се стресирам....

Jozyy,напълно те разбирам и аз изпадам в такива състояния...Иде ми да  #2gunfire който ми е пред погледа , просто защото ме дразни присъствието му...

# 103
  • София
Добро утро, мамчета!

За всички много усмивки днес  Hug

Ето и един поздрав!

За бебефоните - приятелка ми е обещала да ми даде, но бил в провинцията. Ако не успее да го вземе няма да купувам. Жилището ни не е голямо и може да нямам нужда.

Кръвното ми е ниско, мерят го само на ЖК и това ми стига. Не е страшно, но понякога се чувствам много зле, боли ме глава и т.н. но с течности и айрян контролирам ... и кафенце ако много ми се прииска, като вчера например Party

jozyy, не унивай, мила. Сметките са сметки а колкото до свекъра - не му обръщай внимание. Излез, макар и самичка, купи си Журнал за жената или Моето дете (има интересни статии в него) намери си едно уютно местенце и си пийни кафе, чай или каквото искаш, зачети се и не си вдигай мобилния. Това помага много!  Peace

Имам приятелка, която вика някакъв мъж хомеопат в тях/т.е. прави домашни посещения/ и е мн доволна.Ако искаш мога да я питам за име и координати.
Ходя при личната само за бележки,ваксини и диагностициране

Да го викам в къщи едва ли, може би по-нататък ако се наложи за детето. Аз исках да отида за себе си. Взимам Магнерич, Малтофер фол и сега си взех Арника, та се чудех дали всичко това в комбинация е добре да се взима  newsm78. Личната ми лекарка каза, че е добре и по време на кърмене да взимам желязото. Магнерич-а не знам до кога - на 10,03 ще питам док. но до тогава ако не съм започнала арниката дали ще има ефект. Посъветва ме да взема 30СН по 5 зр. на ден. Да не говорим като "зараждам" къде ще я държа тази арника за да я пия през половин час ... newsm78

Anduli покупките са от The Mall има доста добри попадения Simple Smile

Има и в Пренатал в  The Mall готини намалени дрешки. Бях преди 1 седмица, но не знаех за другите 2 магазина   Party
В Бейбитория има козметика на същите цени като навсякъде и всичко е събрано на 1 място. Фирмите са всички, които сме обсъждали вкл. Веледа, клоран, лансинох, себамед, наталия и т.н. (за инфо на желаещите да знаят)

До скоро!  Hug

# 104
  • Плевен
Ето го сладур номер 1 за днес.
Да е жив и здрав и да радва мам и тати.

Общи условия

Активация на акаунт