Отговори
# 75
 hahaha  Joy  Joy Joy Не очаквах че така ще ви развеселя  Laughing ами да ви кажа мислех че няма да се справя но реших да си доставя това удоволствие или по скоро да се пробвам  Mr. Green оказа се че е по лесно отколкото рязането на нокти т.к. ползвам само едната ръка  Mr. Green  Виждам че несъм сама в това си желание  hahaha Но явно никой не знае дали ще  ми пречи  newsm78 Ама като се замисля по скоро не,  на ръцете няма да се лакирам  Mr. Green

marinels  hahaha да така е, заради секциото, те го правят ниско разреза под бикини линията и после не се вижда въобще  Peace а и ако не си успяла да се справиш с бръсненето, то те ще те "оправят"  Mr. Green Ти утре си пак на преглед нали  newsm78 да докладваш.  Peace

Ама наистина е така всички със спешно секцио  Shocked  newsm78 според мъжа ми е заради парите - за нормално цената е доста по ниска която плаща касата  Rolling Eyes

Както е казала Commelina това са подготвителни контракции и не са страшни, както съм писала и преди аз си ги имам цяла бременност  Peace

За памперсите има и на други фирми 2-5кг. аз съм взела от ДМ малък пакет, но само за болницата, за вкъщи съм си взела голям от 3-6кг. т.к. уж бебо няма да е под 3кг. ама каквото такова ако се наложи ще взимам и от по малките .

За шишетата на Браун аз съм ползвала и бях доволна. Сега съм си взела на Томитипи че нещо ме мързи и не ми се мият всичките тези  части. една мама ми ги препоръча като каза че е много доволна от тях но съм си взела само 2 шишета за чай , сокче.... ако се наложи да се храним с АМ тогава ще го мисля.  Peace

На всички болнички да се оправят и на малките сладури също, ох това с болестите  ooooh! дано бързо да минава.  Praynig

Женичка Честита сватба на сестра ти! Щастлив семеен живот дълги години     Hug    married   luvbed

Всички мами които са на преглед утре да се отчетат  Hug  и дано да няма спешни секциа тази вечер  Praynig
Лека и поспалива вечер, надявам се и аз да успея да поспя  Tired

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:45 от mama_vessy

# 76
  • София
penamar, малкият Денислав е голям сладур  smile3501

# 77
  • където и да е,само да не съм сама
Андули,има мн теми в бг-мама за разликата м/у класическа и боароновска хомеопатия.На мен лично 1-та ми допада повече, а и доктора си е от значение.И аз съм при д-р Стоименова, която е и педиатър.
При боароновската хомеопатия се изписват повече лекарства с по-ниска потенция и се пият по схема.Най-общо е това.
Имам приятелка, която вика някакъв мъж хомеопат в тях/т.е. прави домашни посещения/ и е мн доволна.Ако искаш мога да я питам за име и координати.
Ходя при личната само за бележки,ваксини и диагностициране и ако се окаже нещо , с което не мога да се справя сама отивам директно при хомеопат.Вярно, че малката като беше с пневмония на 1,2г. самата хомеопатка й изписа АБ, но заедно с хомеопатично го пи и се разминахме без болница.

Вечер май неспящите сме мн активни:)

Мама Веси, аз за лака нищо не съм чувала.Даже една колежка със секцио преди да влезе в бол-цата ходи на педикюр,маникюр и прическа.Евалата, че си се сгънала толкова.Аз мисля тези дни един фризьор да спретна за тонус малко.....

# 78
  • Sofia
Честити бебчета  Hug Желая бързо възстановяване на мамите, а на бебчетата да са здрави и много щастливи !

Anduli покупките са от The Mall има доста добри попадения Simple Smile

# 79
Честито на Thomasito, Penmar, gin-s и  Maria Blagoeva. Да са ви живи и здрави рожбите. Момичета, във ФБ моля ви, пишете си никовете. Имам няколко молби за приятелство, ми нямам си и идея кои са тези хора. За някои се досещам, но за други...
Thomasito, много ти е хубава дъщерята.
mama_vessy, аз просто споделих как е тук. Дали ми харесва или не си е мой проблем. Никой няма да си промени правилата понеже Катето е бременна и не и се седи по опашки. Разбира се, ако си кажеш - винаги ще те пуснат, просто обаче трябва да си кажеш, а не да чакаш, че хората ще се сетят. Отивам до тоалетна - 5 жени пред мен. А на мен ми се пикае, че две не виждам. Мисля си - ако чакам, ще трябва бързо да се прибирам, за да си сменям панталона. Та си казах - извинете ме, но просто няма да издържа и хората си ме пуснаха, че ми се и усмихнаха, че после ме питаха добре ли съм. Мисълта ми беше, че това винаги отстъпване на ред тук го няма.
А за бейбифона - ти живееш в къща,точно това казах, когато си в по-голямо пространство и особенно като е на два етажа, няма как да чуваш какво става навсякъде. Моят си седи в кутията, ако ми потрябва - ще го извадя, но дълбоко се съмнявам.
За лака - аз имам френски педикюр, докторът ми каза, че не е проблем. Стига да не е лак, от който не може да се види нищо.
За памперсите - да ви питам. Тук основно се ползват Huggies, аз много ги харесвам, имам една голяма кутия от 3-6 килограма (108),  със сина ми използвах 2 от тези кутии в началото + 1 пакет подарък от болницата (беше 36 броя). Скоро обаче пуснаха и Pampers на пазара. Подозирам обаче, че за Европа например са различни от тези, които произвеждат за този пазар. Кутиите са зелени. та тези памперси са срязани наполовина от задната страна. Не знам дали ме разбрахте. Попивателния слой идва само до средата на задната част и както се сещате ама хич не издържат дълго време. В сравнение - Huggiesа ми издържа цяла нощ или например през деня ако е само пишкано може и 6-7 часа да издържи, а Pampers повече от 2.5 часа никога не ми е издържал. Та исках да ви попитам - така ли са и в България - срязани наполовина? Вярно, че са по-тънички от Huggiesа, ма то е разбираемо защо.
Хайде, лека нощ от мен.

# 80
Честито и на мама гин_с! Много радост да им носи малкият Алекс!

Аз да се похваля-готова съм вече и с анестезиолога,консултацията мина добре....Много,ама много мил доктор,обясни ми абсолютно всичко как ще протече от деня преди приемането ми в болницата до изписването....Дано той да се падне на смяна,когато отида да раждам...Каза,че най неприятната част е поставянето там на нещо отдолу...за уринирането през първия ден след раждането...и аз не разбрах точно, а сестра ми допълни за мое успокоение "Отвратително е,пък като го махнат като се възпалииии..." Crazy Тя е абсолютно против секциото без мед. причини,защото второто и раждане се наложи секцио по спешност,което беше МНОГО тежко и сега ме подготвя за нещо мнооого страшно,ама по-добре така...може би болката ще ми се стори не толкова голяма...Анестезиолога каза,че няма страшно от болката...щяли да минават 2-3 пъти да ме питат дали ме боли като не мърдам и щяли да ми слагат обезболяващо...всичко било докато се раздвижа...Бебчето щели  да ми го покажат 2 часа след раждането,пък "клюкарите"с апаратите веднага щели да го видят Joy За сега всичко ми се струва добре,ама кой знае как ще ми треперят гащите като отида hahaha

Jozyy до сега при който доктор да отида,никой не е за секцио...дори и този който щи ми прави моето секцио е за САМО ако има ОСНОВАТЕЛНА причина,а той попринцип само секцио прави,не изражда нормално...

# 81
  • София
Видях снимчиците, много са сладки бебоците  Heart Eyes!

Мама Веси, пак по въпроса с лакирането - виж тук например - доколкото разбирам, не трябва да има лак, за да се гледа дали няма посиняване, което би се получило, ако няма насищане с кислород.

Катилиас, сега не съм ги разглеждала на Памперс, но преди ми протичаха и не ги харесвах, ползвала съм Либеро, дебелички са и съм доволна от тях.
Пак да кажа за бебефона - не бързайте с тази покупка. Вижте си какво бебе ви се е паднало - по-изискващо ли, по-лесно ли  Simple Smile. Аз отначало и на шум, и на светлина исках да я свиквам, сама в леглото да си заспива и т.н. Е, малко по малко завиших изискванията, защото виждах, че не работят при моето дете. И сме се носили за приспиване, и с кенгуру я разхождах, че в количка ревеше, и биберон плюеше, защото само мама искаше - водиш се по детето и това е.

# 82
Май съм единствената неспяща,ама стискам стискам очи и немога да заспя... Ще взема да хапна нещо/до сега нощем никога не съм ставала да хапвам/ пък може и това да е проблема  Mr. Green

# 83
И аз не мога да заспя.Искам да честитя на всички майчета ,че станаха много вече да са живи и здрави бебчетата.

# 84
  • Лондон
Честито на Thomasito, Penmar, gin-s и Maria Blagoeva! Браво, момичета! И поздравления на  Thomasitо за избора на име! Много ми харесва.

И моята дъщеря се разболя + едни невъобразими лиготни след идването на баба й от България... не беше лесно последните дни. Тя досега е била номер 1 за нас + 5 баби и дядовци. Представям си какво ще е като се роди бебето...  Rolling Eyes

# 85
  • Стара Загора
 smile3556

# 86
  • до моите любими хора
Честити бебчета на Penmar, gin-s и Maria Blagoeva!  bouquetДа са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване  Hug Thomasitо и  Penmar много сладки дечица, да ги   love001 от нас!
Мама Веси ти направо ми скри шапката с това лакирване браво на теб  smile3501 Мисля, че съм чела че не трябва да се лакираме, но може някоя от мамите които вече родиха като се включат да кажат по-точно, нали повечето са секцио.
За шишетата на д-р Браун ги има на всякъде. Може би са имали предвид шишета на B-free те напоследък нямат внос, но аз си намерих токова във Висвиталис. Бибероните ставали от тези на д-р Браун, така че ме увериха че после няма да имам проблем. Разликата между двете фирми е в това, че на B-free тръбичката служи и като термометър, ако е прекалено топло се оцветява в друг цвят и самата пластмаса ми се видя по-хубава пък ще видим. Аз с баткото пак токова шише ползвах и съм доволна, малко по-трудно се почиства но не е нещо кой знае какво.
Е тази нощ като съм се  #Shocked и няма заспиване, ама виждам че не съм сама още две мами ми правят компания  Joy
Женичка и deizif и вас ли сън не ви лови  newsm78
Ама днес много сте изписали човек не може да ви изчете и благодаря на marys за новата темичка отново се е справила страхотно  smile3501

# 87
  • Стара Загора
Аха... #Crazy Вече се замислям дали да не изпия 1-2 валериана,че да се успокоя и да поспя малко.Това будуване ме съсипвааааа smile3511

# 88
Добро утро момичета

Честито и на gin_s
Да е жив и здрав малкия Александър и много да ги радва

Аз не съм gin_s, но за това спешно секцио за което някой момичета питат мога само да ви кажа, че на нея са и изтекли водите вчера по обед. Термина и беше чак за 25 март. Бебенцето беше седалишно и тя си имаше планувано секцио за средата на март.
Затова са я приели по спешност
Но важното е че всичко е минало добре  Grinning

# 89
  • София
Честито на gin_s и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт