Отговори
# 135
  • Кукуландия
Момичета, някои от вас мислят ли да ходят на море това лято?
Аз нямам такива намерения, но вече започнах да получавам разни евтини оферти за море и така ми се приходииииии чак ми се плаче Sad Прокрадват ми се идеи да се цедя и замразявам, но не мисля, че бих могла да го направя и то не толкова заради храненето, ами по-скоро заради самата раздяла с малкото същество.

# 136
  • Кукуландия
здравейте мамки,
нося вест от ena4
"Днес в 2.22 сутринта, 24-ти родих нормално Ева - 3740, 51 см"

Ехааа Simple Smile))))))))))) Честито на ena4!!! Бързо възстановяване и спокойно бебче!  Hug

# 137
  • София
ЕХА, ЧЕСТИТО НА ENA4!!! ЕТО, КЪДЕ СЕ БЕШЕ ИЗГУБИЛА  newsm53
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА МАЛКАТА ЕВА, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
newsm51 newsm51 newsm51

Ох, всъщност skrech се е изгубила напоследък. Сега видях, че ena4 е писала вчера след обяд. Явно нещата са се развили много бързо.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:05 от redreny2000

# 138
  • Пловдив
БРАВО НА ENA4!  Hug  
ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е МАЛКАТА ЕВА! ДА ПОРАСНЕ КРАСАВИЦА КАТО МАЙКА СИ
  smile3525

Момичета, някои от вас мислят ли да ходят на море това лято?

Uinen , ние си правим планове за планина, не за море, някъде към края на лятото. Тъкмо бебето ще се е поочовечило на 5-6 месеца, а и ще избегнем големите жеги и лудницата на морето. Тази година като бременни  Mr. Green ходихме на Рибарица на хотелче с басейн и беше супер  Peace
Може и на моренце, но със сигурност ще е извън сезона, към края на септември примерно. Пак по същите причини.
Въобще не ми е хрумвало да го оставям на някой бебето за цяла седмица, където ние, там и той  Simple Smile

ПП: Ох, май наистина никой няма да остане за март месец  Rolling Eyes Как се забързаха тия бебчета  #Crazy

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:14 от Commelina

# 139
  • Стара Загора
Честита радост на мама Ena4!Да расте здрава и щастлива малката Ева!

# 140
Ехааа браво на ЕН4 честито за малката сладурана Ева и бързо да се оправят и прибират в къщи.   newsm07

veset0 ако те притеснява това че ще дойдат, кажи на сестра си че ще ти е притеснено и ще си нерва а трябва да си спокойна преди операцията  Peace

Uinen аз ще ходя на море  Peace края на август някъде. Ще си взема и бебо, въобще не си и помислям да го оставям, и с каката ходихме  тя е родена април Peace Ние винаги ходим на море с нея до сега не сме я оставили да я гледат докато ние си ходим Peace Макар, че повечето ни приятели си оставят децата за да можели да си починат  Crazy аз никога не съм била ЗА това. По хубаво ми е като си е с нас и я виждам колко е щастлива  Peace  

# 141
  • Бургас
Енач, честита ти малка голяма госпожица  Grinning Ева е прекрасно име  Peace Peace Peace Бързо възстановяване.

Мацки, аз сега като съм без лак, понякога забелязвам, че ми посиняват ноктите - след душ примерно, ако не е много топло.
За моренцето  - аз съм си до него, но с бебока едва ли ще е възможно да се ходи на плаж, а и не мисля, че слънцето е полезно, поне това ,което ни пържи целия август миналата година. Close  Ще предпочитам шарената сянка на парка до нас  Mr. Green
Аз не искам никой да знае, че вече съм в болницата и пр. Не искам да ме мислят, да се тревожат... А и майка ми каза, че искала направо да й съобщя новината, че съм родила и като я гледам как се притеснява, май наистина така ще е най-добре. Така че, Весето, гледай нещата да стават така както ти самата ги чувстваш - да няма излишни нерви и тревоги.

# 142
Честито на мамите, които вече гушкат бебчетата си Hug

и аз си гушкам моята сладурана Heart Eyes
на 16.02.2011г в 23:05 ч. се роди дъщеря ми Анна - 2 850 гр и 48 см, секцио, термин 13.03.2011г

много ми е послушна и сме си вече вкъщи

# 143
  • Бургас
mimi P27   Hug Честито!!!

# 144
  • Стара Загора
mimi P27честита радост и във вашата къща.Много да ви слушка и радва малката
 Hug  bouquet

# 145
  • София
Честито момиченце на Ена4! Да са живи и здрави и двете  Hug!
Честито и на мими Р27!

skrech последно е влизала вчера вечерта, може просто да е навън днес  newsm78.

Uinen, аз сте на кърма няма по-лесно нещо от ходене на море до 6-ти месец - храната си е с теб, когато потрябва, я изваждаш и това е  Wink. Виж, като захраниш е по-трудно. Взимаш си един слинг, че с количка трудно се кара по пясъка, само сутрин рано и така, Simple Smile. Как го измислих набързо, но не съм го правила  Simple Smile. Яна ми беше на 1г и 1м, когато отидохме за първи път, но оттогава си ходим всяко лято. Единият път обаче пипна гаден стомашен вирус и само се измъчихме  Confused.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 19:37 от Betta

# 146
  • Кукуландия
Честито, mimi P27 !!!   bouquet  bouquet  bouquet

Ох и моя термин е 13.03, започвам да се притеснявам, нямам никакви индикации, за това се надявам да си чака поне да отидем в София.  Praynig

За морето... а не се ли притеснявате, че е прекалено малко бебчето? По-големи деца на мои колеги се връщат винаги болни от морето, а за това малко човече не ми се мисли Rolling Eyes + че в България на море не съм ходила от малка, а за чужбина ми се струва мисия невъзможна с бебчето.
Вероятно и ние ще се ориентираме към почивка на вилата в планината  Rolling Eyes

Betta, основното ми притеснение е за здравето на бебето - как би му се отразило.

От друга страна като се замисля... ако към края на лятото не съм си възстановила поне предишните килограми никой не би могъл да ме накара да отида на море и плаж  Laughing

# 147
Е,Честито бебче на мама Ena4!Нека малката Ева бъде жива и здрава,а пък мама бързо да се оправя!  bouquet
veset0,викай свеки и мама и хич няма да ти е скучно. LaughingВ тази връзка и на мен ще ми е мн."весело"като дойдат след като родя.Хич не искам суетня около мен.Айде нашите ще доидат за малко/в различни градове живеем/,ама свеки май има намерение да поостане за по-дълго.Те хората искат да помагат,ама смятам ,че ще ми е по-спокойно ако няма кой да ми се меси.Не мисля,че съм безгрешна,но като не знам нещо питам.
[Uinen /color],ние имаме планове за море т.г.,стига да не ни излязат криви пу,пу.Само,че защо без бебето?Аз и нея искам да заведем на море.Нали ще става морска мишка. LaughingОсвен това ние не обичаме да ходим в "лудницата" и винаги избираме началото или края на сезона.Ходим и на по-закътани места защото обичаме да се гмуркаме/това може и да го пропусна това лято,или ще се редуваме с таткото ще видим  Thinking/.
Мама Веси,мерси за кафето.Много е слънчево.Имаме нужда в този мрачен ден. Grinning
Иха,докато пиша имаме ново бебе,че и адашка.Честито [mimi P27/color]
,да ти е жива и здрава и много да я нагушкаш от мен.  bouquet Такива сме Анните:2angel: Joy

# 148
  • Пловдив
Честито на мамите, които вече гушкат бебчетата си Hug

и аз си гушкам моята сладурана Heart Eyes
на 16.02.2011г в 23:05 ч. се роди дъщеря ми Анна - 2 850 гр и 48 см, секцио, термин 13.03.2011г

много ми е послушна и сме си вече вкъщи
Честито, mimi P27  Hug Много хубаво име сте избрали!

# 149
Честити нови бебета,да са живи и здрави!!! Uinen И ние си правим планове за море и за планина на всякъде ще го взимаме с нас и естествено всичко ще е съобразено с неговият режим и ние като мама Веси винаги ходим с каката на море,само се моля да имам кърма и тогава наистина ще е доста по-лесно
Мама Веси май ще трябва да трием лаковете и от краката  Mr. Green вчера четох по темата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт