Отговори
# 150
Uinen ,че какво му има на нашето море,че Thinking"България на море не съм ходила от малка, а за чужбина ми се струва мисия невъзможна с бебчето."?Има такива хубави места за плаж.Ние без море не можем.Освен почивката си правим и такива за по 1-2 дена.Както казах,не съм фен да ми ходят по главата и да се пържа на силно слънце.Вярно има и такива плажове ,които не се поддържат много чисти ,пък и някои плажуващи спомагат за замърсяването.Това не означава,че всички са такива.С разболяването не сме имали проблем,точно защото морето укрепва човека.С племенника ходим на море от малък и ако преди в града е имал да речем сополи след морето доста дълго ги няма.Изобщо според мен морето е много полезно. Peace

# 151
За морето
Точно този въпрос обсъждахме вчера със съпруга ми, защото ако платим сега ще имаме 25% отстъпка.
Да сме живи и здрави ще отидем, не се притеснявам, от малък Емил го тътрим с нас на море.
Като гледам германките с деца новородени идват и не се притесняват.
Предишната година ходихме тук
http://www.sunnydaybg.com/bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0% … D0%B8%D0%BD%D0%B0
тази година пак сме там.
А за болестите зависи как си гледаш детето.

# 152
  • Кукуландия
Ani4ka_, последните 2 години ходим в Турция, защото ни излизаше по-евтино, обслужването и базата са на ниво; преди това 5 лета бачках в щатите и макар че плажа ми беше на няколко стотин метра нямах възможност да ходя, а още по-преди това нямахме пари за море и така стигнахме до времето, когато бях малка и ходехме с нашите  Mr. Green
Вие ме обнадеждавате, че може и да има моренце и тази година, стига да не приличам на кит към края на лятото Laughing
Ние също не сме фенове на голямата навалица и силното слънце, та ако решим да ходим на море и ние ще търсим закътани плажове и по-далеко от суматохата.  Peace А може и с колата в Гърция  Rolling Eyes Размечтах се  Laughing

# 153
Честити бебоци на rumilota, Ена4 и mimi P27!!! Много, много да ги слушат, а на мамите - бързо възстановяване  Hug

И аз си правя разни планове за почивка, задължително с бебето. Лятото вероятно ще отидем на планина, а към септември може и до морето да отскочим. На плаж едва ли ще ходим много, по-скоро да подишаме морски въздух. Иначе, ние последните години ходим в Гърция, понеже е много по-спокойно, но това лято с бебето вероятно ще пропуснем. Живот и здраве, догодина пак на юг  Grinning

# 154
  • София
Добре дошли на Ева и Анна на мама Ена4 и мама мимиР   bouquet

Bub555, не пиеш ли магнезиев препарат?

Момичета, някои от вас мислят ли да ходят на море това лято?

Да искам да отидем, дори има 2 оферти - балкан и море. Как ще навия таткото не знам. Той не е съгласен. Балкана е през юли, но бебо ще е много малък. Морето е в края на август и началото на септември. Разбира се, няма да водя малчо на плаж. Но за разходка и смяна на мястото ще е супер. За чужбина може догодина, но сега не бих тръгнала с бебе на 5-6 месеца и стара кола  Mr. Green
Да отидем само двамата е изключено. Килограмите ни най-малко не ме притесняват  Sunglasses

Иха,докато пиша имаме ново бебе,че и адашка.Честито [mimi P27/color]
,да ти е жива и здрава и много да я нагушкаш от мен.  bouquet Такива сме Анните:2angel: Joy

Мдаааа  Embarassed Нескромно, но ФАКТ  Peace

# 155
Сега разбирам Uinen . PeaceПросто аз не мога без морето,дори съм се шегувала  с нашите да не ми е хвърлен пъпа т ам,но не.Преди работех в Бургас и точно защото морето ми беше близко в обедната отскачах до плажа да поплувам и се връщах на работа ободрена.Освен това морето оформя тялото,стига да плуваш де.Така,че това може да ти е стимул. Wink

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 16:20 от Ani4ka_

# 156
Честити бебчета на mimi P27   и Ena4-да са ви живи и здрави и много да слушкат!
Ама извинявайте,и тук не се дава път на по-бременните JoyМоя термин е 3.03 не мислите ли да си чакате реда? hahaha Joy

# 157
Ама извинявайте,и тук не се дава път на по-бременните JoyМоя термин е 3.03 не мислите ли да си чакате реда? hahaha Joy
[/quote]
Ааааааааа,Аз мисля да си го чакам,ама на какво мнение е мишката ще разберем по-късно. NaughtyМоя е на 11 .03  Laughing

# 158
Ааааааааа,Аз мисля да си го чакам,ама на какво мнение е мишката ще разберем по-късно. NaughtyМоя е на 11 .03  Laughing
[/quote]

И аз това щях да кажа. Моят е 12.03   Laughing

# 159
Привет-мривет!
Честит Едис на rumilota! smile3525Честита Ева на ena4! newsm51Честита Анна на mimi P27! newsm51
Да растат здрави, усихнати и слънчеви деца за радост на мама и тати!
Mama vessy, мерси за кафето! Слънчева тема – слънчево кафе!  Hug
Радвам се, че ви харесва темичката Hug Hug Hug
Относно морето, решили сме тази година да ходим (миналото лято пропуснахме). При нас определено действа укрепващо. Ники винаги е бил с нас, живот и здраве и бебчетата ще са с нас. Ама какъв катун ще сме само, не ми се мисли.
И планината няма да прескочим. Нашият тати е от Велико Търново, а в Дряновския балкан имат и къща и отсега си мислим да изкараме един месец там.
Да се отчета от вчера – бебчетата са добре, вече и двете са разположени главично  newsm44, надявам се че няма да се обръщат повече Praynig. Резултатите от последните ми изследвания са добри. Другата седмица пак съм на консултация.
Ники днес го водих на контролен преглед, не се чуват хрипове. Слава богу размина ни се болницата.

Един въпрос към мамите с по-големи дечица, ходещи на ясла и детска градина: Мислите ли да спрете детенце за известно време след като се родят бебчетата?
Matza83, как е малчо?

# 160
[marys /color],браво за хубавите новини!Само така! Heart Eyes

# 161
  • София
Честити бебчета на mimi P27   и Ena4-да са ви живи и здрави и много да слушкат!

newsm10

и аз си гушкам моята сладурана Heart Eyes
на 16.02.2011г в 23:05 ч. се роди дъщеря ми Анна - 2 850 гр и 48 см, секцио, термин 13.03.2011г
много ми е послушна и сме си вече вкъщи

ДА ТИ Е ЧЕСТИТА МАЛКАТА АННА И ДА Е ВСЕ ТАКА ПОСЛУШНА!!!
newsm51 newsm51 newsm51

mimi P27, Когато имаш време, може да ни разкажеш за раждането.

относно морето, аз мисля да ходим, мисля че е добра идея да се смени малко "чистия" софийски въздух...Но все още не сме правили конкретни планове.

Преди малко ми се наложи да излезна и да повървя малко пеша - голяма мъка:
1. се движа бавно, като костенурка;
2. усещам такава тежест, че чак ме е страх да се движа от време на време;
А уж не ми е голям корема.
Не ми ли е малко рано се чудя newsm12

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 16:59 от redreny2000

# 162
Честити бебчета на mimi P27 и на Ena4! Да са им живи и здрави!!!

Anduli, до влизането ми в 9-ти месец взимах Магне В6, но след това док каза да ги спра и сега пия Прегна Кеър+ и Малтофер Фол. Знам, че тия схващания се дължат май на липсата на магнезий, ама то не ми е супер системно.....

Относно ходенето на море....не сме го мислили, но по-скоро не. Ако ходим някъде, по-скоро на планина някъде, но нищо не се знае...има време Wink

# 163
Izvinqvam se za latinicata...

Chestito na ena4 i mimi ! Da sa jivi i zdravi beb4etata i mnogo mnogo poslushni....

az veche vzeh da se pritesnqvam...taka kakto q karame...da ne stanem vsichki fevruarki  Mr. Green

# 164
Влизам набързо да честитя бебчетата на Ена4 и mimi P27!!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт