Отговори
# 420
  • където и да е,само да не съм сама
КАТИЛИАС, ЧЕСТИТА РОЖБА!
ДА ИМА МН КЪСМЕТ МАЛКАТА СОФИЯ ИМНОГО ДА ВИ РАДВАМ!
МН СЕ РАДВАМ, ЧЕ РАЖДАНЕТО ТИ Е МИНАЛО БЪРЗО.

UINEN,БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА, ВИНАГИ УСМИХНАТА!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ СЪЩО ЛЕКО РАЖДАНЕ.

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МАЙЧЕТА , СРЕЩНАЛИ СЕ ВЕЧЕ СЪС СВОИТЕ БЕБОЦИ!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ БЕБЕТА!

Майски,скорошно оправяне на бебка.Не се притеснявай, това е за нейно добро, но знам, че я мислиш нон стоп.Радвам се че всичко при теб е минало ОК.

Jozzy,за 14 ДКЦ могата да ти кажа 2 педиатърки, които стават , но нямам лични наблюдения, а от познати.
Едната е д-р Панайотова-мн съвестна,внимателна и отзивчива, вдига си телефона,а ходи и по домовете.Добър диагностик, но мн лесно предписвала АБ и е по старат школа за захранване.
Др е д-р Баракова/не съм 100% сигурна за фамилията/.Моя приятелка роди на 16.02. и се записаха при нея по препоръка на гинеколожката.Мъжът й се беше срещнал с нея преди раждането и беше очарован от това колко внимание му е отделила и как му е обяснила всичко,показала му е къде се извършва детската конс-я и така.
Успех в намирането!

п.п.Може ли някой да ми изпрати на лични парола за албумчето?10х

# 421
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Uinen!!!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЕДНО ЛЕКО РАЖДАНЕ И СКОРО ДА ГУШНЕШ НАЙ-СКЪПИЯ СИ ПОДАРЪК!!!
newsm59 Tada newsm59

# 422
  • София
Момичетаа, току що видях във ФБ, че Bub555 има дъщеричка Божидара. Да и е жива и здрава! Нямам подробности, защото видях новината от профилът и където нейни познати и честитят  Blush. Надявам се тя да се включи скоро с повече информация.

Още една госпожица
 HugДа  е жива и здрава Божидара на Bub555 !

# 423
Майски, радвам се за теб. Малката ще се оправи, и аз самата съм била в болница, а майка ми са я изписали по-рано, така че няма страшно, виж какво диване съм станала. За беба така е по-добре, още няколко дни и ще си я вземете у вас  Heart Eyes Hug

Така се радвам и за Буб - да и е жива и здрава бебка - страхотно име са избрали.  Hug

Поздрави и на всички останали нови мами - да са ви живи и здрави рожбите  Hug

# 424
Добър ден, момичета  Hug

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА БУБ И КАТИЛИАС!!! МНОГО ЗДРАВЕ И БЪРЗО ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ!!!

Uinen, честит рожден ден  hbday party023 hbday  Много здраве и щастие!!! Скоро да гушкаш най-желаният подарък, а мъжът ти да те обича с цялата любов на земята  1dating

Майски, радвам се, че раждането ти е минало леко и си доволна от отношението към теб  Hug Дано скоро и малката си бъде с вас в къщи, за да бъде щастието ви пълно  Hug Ти как се чувстваш след раждането?
Катилиас, браво и на теб, кажи и ти как се увстваш  Hug

Аз отивам да чистя, нооооо ще ви наглеждам и ще чакам с нетърпение новинки за бебчета  newsm07

# 425
  • до моите любими хора
Katilias, честита да ви е дъщеричката София! newsm51 Да ви е жива и здрава принцесата и много послушна  smile3521
Браво на теб за раждането, такава голяма госпожица само с 3 шева направо е супер. Пък и раждането е било доста бързо, то без болки не може на всеки му е ясно. Последните разкази за нормални раждания са доста обнадеждаващи дано така продължат.  newsm10
Uinen Честит рожден ден  nbirthday Бъди жива и здрава, много късмет и най-лекото раждане. А подаръка  newsm32 ще си го получиш скоро, по-ценен няма да получиш от никого да знаеш  smile3521
Виждам, че имаме още една дама. Да  е жива и здрава Божидара на Bub555 ! newsm51 На мама бързо възстановяване и скоро като се приберат в къщи да разказва.   love001

# 426
marinels, Акаша, благодаря ви много!  Hug тази инфо ми трябваше. Ти откъде го извади това, marinels? Ако не ти представлява проблем, кажи ми източника, че тея в инстутициите много се заяждали и питали нагло откъде знае майката за тая помощ.. не искам да се заяждат и с мен, трябва да ида подготвена  Tired
Аnduli, много ги лансират и рекламират тези Шуслерови соли, но нямам засега инфо чак толкова незаменими ли са или не..  Confused
katilias, честита малка София!!! Да ви е жива и здрава!!!   bouquet
Uinen, честит рожден ден, мила!!!!! Всичко най-хубаво ти желая и най-здравото и добричко бебенце на света!!!!  Hug   bouquet   newsm59
Скреееееееччч   bouquet  Честито бебче!!!! Бяхме се попритеснили къде изчезна! Simple Smile Радвам се, че всичко е минало чудесно и си допадате с бебчо - да ти е жив и здрав, дано е кротушко и много да те слушка!!!!  Hug  Благодарим и за подробните разкази, определено са от полза!! Wink
Миш, радвам се, че всичко е наред с теб!!  Hug значи твоята първа болнична среща мина Wink
ИВКА 10 , страхотна е малката буболечка!!!!  Heart Eyes Да ви е жив и здрав!!!!! как сладко спинка  Crazy
Е стела и таткото  Hug Много се радвам за вас - да ви  ежива и здрава малката принцеса!!!!
майски3, снимките са страхотни!!!!  Heart Eyes  относно раждането - страхотно, че в крайна сметка всичко е минало добре, както усещам, не си се мъчила много! Дано и другите майчета така родим Simple Smile А ти къде ражда всъщност, в коя болница (имам предвид като казваш, че си доволна от грижите покрай раждането без избор на екип)?  За бебка не се притеснявай, всичко ще е наред и съвсем скоро ще я гушкате у дома!!!!!  Hug

# 427
Ехааа, честита дъщеричка София на katilias и Божидара на Bub555  bouquet Много радост и щастие да носят, а на мамите бързо възстановяване Hug

maiski3, много е сладичка малката принцеска Heart Eyes, още малко търпение и ще си гушкаш малкото съкровище вкъщи Heart Eyes Hug

skrech,   bouquet

Uinen, честит рожден ден  bouquet Да си много здрава и обичана и съвсем скоро да си гушнеш най-хубавия подарък Hug

# 428
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА БОЖИДАРА НА МАМА Bub555!!!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!
НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
newsm51 newsm51 newsm51 

# 429
  • София
Честити бебчета на Катилиас и Буб555! Да са живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet!

майски, много хубави снимки  Heart Eyes. А не можеше ли да останеш и ти с бебето? Ние с дъщеря ми точно по същата причина останахме 7 дена с Тина Киркова и си ни изписаха заедно.

jozyy, аз и преди бях писала за 14-та п-ка, ще се самоцитирам:

Реших да се разтърся за педиатър, който да ми е по-близо и да не се чака толкова много при него. Педиатърката на Яна не е някаква хардлайнерка, вярно, пили сме антибиотици, но винаги изчакваме, даваме време, ако може да се оправи и без. Малко е досадно-назидателна, но става. Мога да я препоръчам на Stacked - в 14-та п-ка е, там има детски център, има и други педиатри, между които да избираш и хубавото е, че ако твоят не е на работа, те поема друг, има дежурни през уикендите и по празниците. На нас обаче ни е малко далече.

Става дума за Баракова - пак да кажа, ползва по-меки методи, радва се на дългото кърмене, късното захранване и подобни. Но наистина много се чака при нея, което никак не е добре в период на вируси. Когато отидем с дъщеря ми, купувам списание, гушвам я да четем и не я пускам, докато не ни дойде реда - обикновено час и повече си минава, докато чакаме. Пълно е с деца, които тичат, кашлят, играят си - там има една дървена люлка и едно табло с играчки, пред което застават да си обменят вируси  Confused. Случвало ми се и да ме ядоса докторката, когато ми говори, като че ли аз нещо съм виновна, но като лекар нямам претенции към нея.

# 430
  • София
Честити бебета на skrech, E STELA, katilias и Bub555! Да са им живи и здрави!

Много се радвам за леките и безпроблемни раждания! Дано само за такива четем и чуваме. Praynig

Ивка, майски, прекрасни са ви рожбите! Heart Eyes  Чакаме снимки и от другите мами. Wink

Майски, стискам палци, скоро да си приберете дъщеричката! Praynig

Аз взех да се разболявам точно когато не трябва и се опитвам да го пресека, дано успея. #Cussing out

# 431
честити дъщерички София на katilias и Божидара на Bub555  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета,така се ядосвам на себе си....Бях решила да не купувам стерилизатор,а колкото и смешно и старомодно да звучи държах да си ИЗВАРЯВАМ шишенцата в тенджера на котлона... Е да ама не...Оказа се,че шишетата,които купих на Чико са от единствената серия,която НЕМОЖЕ да се стерилизират по този начин #Cussing out То в листовката си пише,ама едва ли повечето майки четат чак и листовката вътре в кутията....Аз прочетох това,което пише на кутията и шишето и през ум не ми мина да чета листовката.... ooooh! Сега си харесах електрически парен стерилизатор и ще трябва да се купува...няма начин.. Confused

# 432
Честито на всички родили майчета!
Здраве и сили ви пожелавам, спокойни и щасливи бебчета.

skrech много се радвам че си с нас и можем да разчитаме на теб.
stefi791 Понеже и аз ще раждам в Торакс и малко се обърках от разказа ти.
Защо ти се наложи да се цедиш? Най вероятно нещо не съм разбрала.
Бебето не сучеше ли?

# 433
  • В Космоса
Честито на новите мами. Да са им живи и здрави бебчетата!

Като стана въпрос за личната амбулаторна карта, наистина ли я искат заедно с другите документи за родилния дом (обменна карта, направлението и резултатите от изследвания)? И трябваше ли моята АГ да впише в нея 45 дневния болничен преди раждане, защото не го направи и въобще не ми е искала амбулаторната карта?

За педиатър и аз умувам в момента. Вече една ми отказа... Явно често се случва да отказват така като чета... Ще ми се в 12-та или 26-та поликлиника в Люлин да намеря някой добър. Ако някой може да ми препоръча, ще се радвам.

# 434
Честити дъщерички София на katilias и Божидара на Bub555
Моля да се включи консултант по кърмене Praynig Четох в библиотеката колко често е добре да се кърми и имам въпрос
Добре хранещото се бебе трябва:
•   Да се изхожда ...Към петия до седмия ден изпражненията му трябва да бъдат жълти и течни, с малки бучки, и трябва да са поне три до четири на ден. Когато продукцията на млякото ви се увеличи, бебето ви често може да се изхожда след всяко хранене през първият месец от живота си.
•   Към петия до седмия ден да мокри шест или повече памперса на ден, с почти безцветна или бледожълта урина.
•   Да изглежда задоволено и щастливо приблизително за един до три часа между храненията.
•   Да суче поне осем до дванадесет пъти на всеки двадесет и четири часа.[/color]
Адриана започна от снощи да се храни кратко - по 5-10 мин, събужда се понякога след 10 мин, друг път максимум след час и половина...От снощи от 12 часа досега /за 15 часа/ ни се събират сигурно 12-15 кърмения...не мога да преценя от глад ли се събужда или има колики...да разреждам ли кърменето през 2 часа или да продължаваме така  newsm78 Честно казано не успях да се наспя изобщо  Sad Имаме по 3-4 наакани памперса вече  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт