Отговори
# 405
Честита малка принцеска на мама katilias  newsm51   bouquet newsm51. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МНОГО ДА СЛУШКА И САМО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ!!

# 406
  • София
katilias , ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!!!

# 407
  • Бургас
katilias , честита рожба !!!! Нека все така си хапва и спи с усмивка  Grinning
maiski3 , трогна ме с разказа си   bouquet
Благодаря на момичетата, които споделят с нас ражданията си   bouquet  bouquet  bouquet

Скреч
, мерси за информацията за кърменето - май ще е трудничко, но не бива да се отказваме лесно...
Мерси и за статията за разкритието,  preslava_82    bouquet

# 408
katilias ЧЕСТИТО! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА!

Аз мислех, че съм си решила въпроса в педиатъра, но се оказа, че лекарката, на която се спрях има твърде много пациенти и отказа да ме запише  Confused Много тъпо ми стана, сега съм пак в стартова позиция  Confused Моля ако някоя от вас има отзиви за педиатър в ДКЦ14 или ДКЦ2 София да пише.

# 409
  • София
ЧЕСТИТА ДА Е ПРИНЦЕСА МАРИНА НА МАМА ESTELA и ТАТИ!!!
ЧЕСТИТА ДА Е ПРИНЦЕСА СОФИЯ НА МАМА katilias!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
newsm51 newsm51 newsm51

maiski, srech, благодаря, че споделихте за раждането.

maiski, дано съвсем скоро да си приберета малката принцеса вкъщи!!! Бебка е прекрасна!!!

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 12:23 от redreny2000

# 410
Katilias честита дъщеричка ,да ви радва много!  love001  love001 newsm51Пожелавам хубав ден на всички и се  връщам да ви изчета,че два дена не съм влизала и май доста сте изписали.

# 411
katilias, честита да ви е дъщеричката София!   bouquet
maiski3, браво на таткото  smile3501, страхотно е че си попаднала на ХОРА и съвсем скоро ще се гушкате с принцесата, още малко търпение  Hug
jozyy, късмет с намирането на педиатър.

И от мен пожелания за хубав и усмихнат ден!

# 412
katilias, честита дъщеричка   bouquet много хубаво име  newsm10 да е жива и здрава и много, много да ви радва

maiski3 благодаря, че сподели твоето раждане, много прочувствен беше разказа, просълзих се от думите на лекаря. дано  скоро малката принцеска се прибере в къщи  Hug

момичета, знам, че много пъти го споменавахме, но нали обменната карта всъщност е "Лична амбулаторна карта" (картона, който АГ-то попълва при всяко посещение)?

# 413
  • Кукуландия
Здравейте!
Моят лаптоп умря  Cry и за това няколко дни не съм влизала.

Честито на новите мами! Да са им живи и здрави дечицата, много щастие и късмет да ги съпътстват в живота!   Hug newsm51 smile3525

За арниката... хем четох за нея, но не съм разбрала, че се смуче. Лекарката като каза, че искала да ми я предпише също не ми каза, че трябва да се смуче и аз до преди няколко дни я пиех  #Cussing out Успокоявам се с това, че имам още минимум седмица да си я смуча, за да има ефект.  Praynig

И преди да изляза по задачи искам да ви почерпя, защото днес имам рожден ден. Бебчо устиска и ще си има мама на 27 години, вместо на 26  Laughing

# 414
  • Бургас
Uinen  bdbaloni Много здраве и щастливи мигове от мен. Весел празник!!!

# 415
lilyrose Лична амбулаторна карта е здравния картон, в който се попълват болничните, а обменната карта (или карта за профилактика на бременността) е един лист, а4 формат, двустранен, в който проследяващия лекар отпред попълва информация за поредност на бременността, ПРМ, заболявания и др. обща информация, а отзад попълва данните от консултациите - мерки и теглилки и резултати от направените изследвания.

Uinen Честит рожден ден!   bouquet

# 416
  • Пловдив
lilyrose , обменна карта е Карта за профилактика на бременността (поне на моята така пише). Дадоха ми я заедно с направление за хоспитализация и последните изследвания - ПКК, урина, влагалищен и анален секрет, сифилис и кр.група.

Лична амбулаторна карта е едно като книжка, в което се вписват всички болнични. Тя няма връзка с бременността, и децата, и мъжете имат такава.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ СОФИЯ НА КАТИЛИАС!!!   smile3525

Uinen , честит рожден ден! Да си жива и здрава и до броени дни най-хубавият подарък  Hug   ylinfant

# 417
  • Бургас

Лична амбулаторна карта е едно като книжка, в което се вписват всички болнични. Тя няма връзка с бременността, и децата, и мъжете имат такава.
[/quote]
Commelina , но и тази карта искат при прием в болницата, нали? Аз утре сигурно щ е взема направлението - още не са ми го дали.
Излизате ли сами в това заледено време ? Уф... искам да няма сняг... искам да се разхождам, а не мога...

# 418
  • Пловдив
Да , искат я. От нея лекарите в болницата, които се предполага, че не те познават, ще разберат как ти е протекла цялата бременност и имаш ли някакви проблеми. Ще ти я дадат с направлението сигурно.

# 419
Момичетаа, току що видях във ФБ, че Bub555 има дъщеричка Божидара. Да и е жива и здрава! Нямам подробности, защото видях новината от профилът и където нейни познати и честитят  Blush. Надявам се тя да се включи скоро с повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт