Отговори
# 165
Аха... #Crazy Вече се замислям дали да не изпия 1-2 валериана,че да се успокоя и да поспя малко.Това будуване ме съсипвааааа smile3511

И аз имам проблеми с пренапрягането, нервността и безсънието. Док ми предписа Нервохил - хомеопатично и напълно безвредно 3*1. Пробвай него, ако искаш. Сега спя по по добре пу пу де.

Успех !

# 166
Здравейте, момичета! Честито на всички мами, които са родили, направо се превърнахме във февруарска група  Laughing Няма да повярвате как се изненадах тази сутрин...кърмя си Ади и чувам, че момиче с името на Ена4 родило по-рано през нощта...като знам, че терминът й беше след моя доста се изненадах...явно момичетата ни не искат да чакат, бързат да излязат  Laughing Видях я малката Ема, много е сладка и много голяма, браво на мама, че и лесно я е родила с тези мерки!
Хубавите новини при нас са, че Ади се стабилизира вече и утре ще ни изписват  newsm44 Много съм щастлива, естествено ще ни наблюдават, но важното е, че почти вече няма така изразена аритмия както при раждането  Peace
Качих още няколко снимки на Ади във фейса, на който му се гледа  Simple Smile

# 167
  • Кукуландия
Качих още няколко снимки на Ади във фейса, на който му се гледа  Simple Smile

На мен ми излиза "This content is currently unavailable"  Rolling Eyes

# 168
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ ОТ МЕН!!! Simple Smile
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА АРНИКАТА,СИГУРНО СТЕ КОМЕНТИРАЛИ,НО АЗ НАЛИ СЪМ НОВИЧКА...
СМЯТАТЕ ЛИ ДА ПИЕТЕ? НЯКОЯ МАМА ИМА ЛИ ОПИТ?
БЛАГОДАРЯ ВИ И СЕ ИЗВИНЯВАМ АКО ВИ КАРАМ ДА СЕ ПОВТАРЯТЕ!!!
ПРЕГРЪДКИ НА ВСИЧКИ!!!

# 169
Аз също приемам арника, но тя не се пие , а се смуче.  Взимам арника 9CH  един път на ден по 3 гранули. Като започне раждането трябва да се приема на 1, 2 или половин час.
Дано да помага.

# 170
Честито на ена4 и на мимиР27  bouquet Да са живи и здрави Ева и Анна и много да радват мама и тати Hug

marys, благодаря Hug Добре е Боби, чисто е дишането, всичко идва от хремата, а от там и кашлицата. Ще си кротуваме вкъщи на топличко и така. Радвам се, че Ники е добре вече Hug Браво и за хубавите новини за бебчетата Heart Eyes Hug И аз съм в голяма чуденка дали да го спра от ясла като се роди бебо. Иска ми се и той да свикне с бебето, да го включвам в грижите да не се чувства изолиран, а и да не носи ясленски вируси най-вече. Тя свеки ще е две седмици у нас живот и здраве и ще помага, ама знам ли, в чуденка съм и аз, но най-вероятно ще го спра Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 18:35 от matza83

# 171
  • Кукуландия
На мен лекарката ми даде арника 5CH 2 пъти по 3. За раждането ми е изписала друга потенция и още нещо, но т.к. не съм ги взела все още не знам какви са, а на нея не и разчитам  Mr. Green
Арниката се смуче, а не се пие?!?! Наистина ли?! Това пък за първи път го чувам... аз ги пия  Rolling Eyes Embarassed

# 172
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ НОВИ БЕБЕНЦА!!!

ДА ПРИБАВИМ ОЩЕ ЕДНА МЪНИЧКА ДУШИЦА КЪМ МАРТЕНСКО СПИСЪЧЕ : ДНЕС, 24.02.2011, В 13.03ч. СЕ РОДИ НАШИЯ СИН МАРИО   - 3,340КГ, 50 СМ[. - ПЛАНУВАНО СЕКЦИО /color]

Родих в Токуда при д-р Бойко Димитров, и до момента съм много доволна от всички грижи. Усещането да се запознаеш с човечето, живяло 9 месеца в коремчето ти, е несравнимо. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ОЩЕ СА 2 В 1, ДА ИЗЖИВЕЯТ ТОВА УСЕЩАНЕ, КОГАТО ДОЙДЕ НАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА ТЕХНИТЕ БЕБОЦИ !!!

Ще пиша чак след 4-5 дни, че оттук ми е трудно.

# 173
  • Кукуландия
ДА ПРИБАВИМ ОЩЕ ЕДНА МЪНИЧКА ДУШИЦА КЪМ МАРТЕНСКО СПИСЪЧЕ : ДНЕС, 24.02.2011, В 13.03ч. СЕ РОДИ НАШИЯ СИН МАРИО   - 3,340КГ, 50 СМ[. - ПЛАНУВАНО СЕКЦИО /color]
Честит ви син, Сиренце!!! Много щастие и бързо възстановяване!  Hug  bouquet

# 174
  • Бургас
sirence , честита рожба - да ви е жив и здрав малкия Марио    bouquet

# 175
Честито бебчета на rumilota, Ена, mimi и  sirence
 Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват

# 176
Честита ви рожбичка sirence   bouquet
Да расте здраво и весело малкото юначе Hug

# 177
Честити бебоци на rumilota, Ена, mimi и  sirence. Да сте живи и здрави!!!

И аз се шашнах, защото моя термин е 13 март...  Shocked

За морето - обмисляме да ходим, но с времето ще си покаже...

# 178
Здравейте момичета,
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА, КОИТО ВЕЧЕ СИ ГУШКАТ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА  ylinfant!!! НЕКА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!!!! На всички нас, на които все още ни предстои срещата с малките мартенчета, пожелавам леко и безпроблемно раждане  newsm17

Обръщам се към пловдивските мами - бихте ли ми препоръчали добър педиатър, който да работи по здравната каса. Мерси много

# 179
Ехааа още бебета  newsm44  МимаР28, Сиренце да са ви живи и здрави малките слънчица и бързо прибиране в къщи  1stroller

Лъки Страхотни сте, браво на малката и да се приберете спокойни в къщи  Praynig

marys Аз още не съм решила дали да спирам малката от градината  newsm78 Ще зависи от нея, ако иска ще я оставя да си поседи, т.к. и аз ще имам помощник - Майка ми  Hug не мисля че ще ми е трудно.  Peace

matza83, marys това са страхотни новини за малчовци, дано по бързо да се оправят  Hug

redreny2000 нормално е все пак корема пречи и тежи така че не се притеснявай, това са едни от нормалните състояния в тези седмици  Mr. Green

Е-стела  hahaha  Joy  Joy  Joy ами вие се туткате.  Mr. Green И докато се движите бавно, другите препускат ли препускат и ви изпреварват  hahaha Не се притеснявай ще дойде и твоя ред, няма да ти се размине  Joy на никой не му се е разминало до сега  newsm62

За морето ама естествено че няма да го сложа на плажа и да го пържа бебето  #Crazy рано сутрин и късно следобед през другото време може на разходки в парка и така  Peace Е имам и една позната с която родихме април и тя август по цял ден държала детето на плажа, за да може тя да хване тен   #Shocked  това вече за  мен не е нормално  Thinking

Някоя мама писа че юли е рано за балкан аз си мисля че няма да е толкова малко бебочето  newsm78 в крайна сметка искате да кажете че в парка в града е по добре отколкото на чист въздух в планината  newsm78 а и до тогава няма все в къщи да го държите, нали ще излизате на разходки така че... не виждам защо и какъв е проблема   Peace

Общи условия

Активация на акаунт