Отговори
# 330
  • Карлово
catwalk казаха ми да приемам повече течности и аз си ги приемам но странно защо така се получава  Confused значи има и още нещо дано не е на лошо  Confused

# 331
Оххх исках да ви питам нещо и забравих  ooooh! ама какво да се прави бременен мозък  Crazy най вече мамите дето са или ще раждат секцио. Какво ви казаха че можете да пиете доп. като обезболяващо ? Аз си бях взела Аулин, но ми каза една позната, че не се препоръчвало  ако ще кърмя че минавало в кърмата.  newsm78 а ми каза да ползвам Солпадеин  newsm78 някой знае ли нещо по въпроса? 

mama_vessy Laughing Laughing Laughing Laughing и аз все забравям ...
На мен в реанимация сестрите непрекъснато ме питаха дали имам нужда и пускаха ако си поискаш в системата . После помня в РО вече , че ако си поискаш ти дават аналгин .
Но ти си провери за по-безвреден вариант ако искаш и си носи Peace Heart Eyes .
Аз пък друго щях да казвам за лекарствата и също съм забравила  smile3555
За тези , които ще сме секцио за да не се пият слабителни после , има едни малки шоколадчета , които се продават в аптеките и действат добре без да правят болезнени колики  Wink .

Честито на новите мами!

Въпросче към мамите с планирано секцио в Шейново - искат ли ви предварително някакви изследвания или всичко ще направят на място при приема (имам предвид кардиолог, ЕКГ, алерголог)? Rolling Eyes Колко време преди секциото ще ви приемат в болницата?

jozyy , трябват изследвания - ПКК и урина , без ЕКГ .
Но явно ЛЛ не знаят какво трябва да включват кръвните , защото аз си доплатих 20- тина лева за фибриноген , и още три неща , които искат от Шейново.
Валидни са само 6 дни , обаче .
Ако си плащаш за екип , искат да си платиш и консултации с : неонатолог , анестезиолог , АГ / който ще води раждането/ и консултация с лекар от РО / нещо като планиран риск го водят / .
За алергии те разпитва анестезиолога .

# 332
  • София
Честити нови бебчета,да са живи и здрави и много щастливи,а на мамите бързо възстановяване Simple Smile

# 333
  • София
Влизам само за малко да помоля Anduli , да си освободи пощенската кутия , че не мога да й пратя нищо ...

Поразчистих си ПК  :pеace: Очаквам "пратката"!

# 334
MAMMA_VESSY, мен също ме интересуват обезболяващите след секциото, макар че и тук уж им слагали в системата.Мисля да питам доки в понеделник и да ти кажа.Прегледах малко инфо за това лекарство солпадеин, което си писала, но в листовката му пише, че не се препоръчва за бременни и кърмачки.Не знам доколко може да се ползва.Имам ли инфо, ще пиша Peace

# 335
Поразчистих си ПК  :pеace: Очаквам "пратката"!
Grinning newsm10

...
Коментирахме го преди няколко дни, но ако някой е пропуснал, само да кажем отново, че Арниката НЕ СЕ ПИЕ, а се смучи под езика.

Mur , мерси за прецизното уточнение , наистина - не се и маже  Laughing Laughing Laughing Laughing
Защото аз ползвам и такава  Peace  Wink !
Смуче се - поне  Арника Монтана !
Мисля , че писахме сто пъти за нея и вече е по дефолт  Wink...

# 336
  • София
Привет момичета,

Да ви се оплача. Излезе, че моята кашлица е май на алергична основа. И най-тъпото е, че не мога да приемам никакви противоалергични лекарства. Не знам какво ще правя. Май ще трябва да си раждам с кашлица smile3518

# 337
  • София
Здравейте!

Аз родих на 21.02 , но не бях взела телефон на щъркелите ни и не съобщих навреме.
 Родих момченце Никола 2830гр. 48см.
Имах леко раждане, отидох в последния момент в болницата. Веднага след раждането се чувствах много добре и цяла нощ сън не ме хвана. Исках си бебето веднага, но не ми го дадоха. Макар със закъснение, се запознахме с бебето и много си допаднахме  Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 00:20 от skrech

# 338
Зная,че кометирахме за арниката,и зная че се смуче...аз попитах дали го приемате и как,има ли доволни? Ако съм пропуснала нещо съжалявам!

# 339
  • София
ДА ТИ Е ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕТО НИКОЛА, SKRECH!!!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!!!
smile3525 smile3525 smile3525

Чакаме снимки:)

# 340
  • Стара Загора
Честито на всички мами,които вече гушкат своите съкровища,и на които още не съм честитила.Да сте здрави и много щастливи.Ето къде си се губила skrech-честита ти радост Hug
При нас тече трескава подготовка за сватбата на сестра ми и днес цял ден не съм седнала.Краката ми така болят,че ми иде да ги отрежа,а да не говорим колко са отекли ooooh!
Малкия е с гнойна ангина и от днес започнахме антибиотик,но и аз съм лепнала вируса и днес едно гърло,една кашлица,запушен нос... Sick Така утре всички ще се веселят на сватбата,а ние сополковците ще си стоим в къщи и ще роним сълзи(поне аз) Tired Уф,как набързо ви се оплаках Embarassed От кашлицата днес ме започнаха и леки контракцийки,дано ни минава по-скоро,че малкото като го слушам как кашлюка и полудявам  Praynig
Сега се връщам да видя колко бебоци съм изпуснала от вчера,дано не заспя на компютъра  Tired
Сладки и спокойни сънища на всички  smile3524

# 341
skrech, честито момченце !!! Бяхме заподозрели, че това е причината за зачезването ти  Wink Много хубаво име сте избрали, вече станаха двама бебоци с това име в групичката ни  Grinning

redreny2000, доколкото знам, алергиите се засилват по време на бремеността. Вероятно след раждането ще отшуми. Казаха ли ти алергична реакция спрямо какво е кашлицата ти? Може пък в болницата да я нямаш?!

Мисля , че писахме сто пъти за нея и вече е по дефолт  Wink...
И аз така мислех, но преди 2-3 дни някой беше написал, че не знае, че не се пие и така си я използва. Затова исках да уточня още веднъж.

sisito87, аз мислех да ползвам Арника от началото на 9-я месец, но се отказах, тъй като най-вероятно ще съм секцио, а за него се почва 2 дни преди операцията.

# 342
Честити бебчета на всички мами  newsm44 newsm44 newsm44

skrech , знаех си аз  Wink Много се радвам, че раждането ти е минало леко  Hug От тук нататък ви пожелавам щастливо детство без колики, болести и т.н., на теб , и на всички останали мами  Hug Как така отиде в последния момент? Чакала си силни болко, изтекли води, ако не е много нахално, би ли обяснила, защото и аз съм решила до последно да си бъда в къщи, а не знам кога е този последен момент  Blush
Не знам как ще си легна, бебчо така се бъзика с пикочния ми мехур, че направо откачам  Crazy Хем ми се пика, хем ме боли, и то доста на моменти, когато ме притисне  Sad Ще изчакам още малко да видя дали няма да миряса, и ако понамали темпото, може и да си легна ....
На мамите с алергии, настинки, болни дечица - скорошно оздравяване  Hug
На всички - лека нощ и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 343
  • Карлово
Честито момченце на Skrech  Simple Smile
Женичка  дано всичко да се пооправи при вас много е лошо да не ти е добре детето а да трябва да ходиш някъде
redreny2000 не те ли посъветваха нещо все пак ? не може така да се мъчиш

# 344
Не знам как ще си легна, бебчо така се бъзика с пикочния ми мехур
И моят с това се забавлява тази вечер  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт