Отговори
# 315
  • В Космоса
Момичета, много се извинявам, някой може ли да ми помогне: ровя и не намирам къде из форумите тук се намира темата за майките-студентки и еднократната помощ за тях???? Знам, че трябва да пише някъде нещо по въпроса..  newsm78 Благодаря предварително!

Ето линк към темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=535529.0

# 316
Момичета, не съм влизала само два дни и леле какъв бебевалеж е настанал.Направо взех да се плаша, че и моя доки замина вчера сутринта на Пампорово и се прибира чак утре вечер Sad
Обещах обаче да стискам.Лошото е, че ние сме малък град и лекарите АГ са само 3ма, а аз имам доверие единствено на него.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ МАЛКИТЕ СЛАДУРЧЕТА.ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ.
Аз да се отчета - миналата седмица изкрахме на разходки до болницата сутрин и вечер, като ми преливаха системи и ми слагаха антибиотик заради бактерията в урината.Сега в понеделник пак давам стерилна урина и дано да съм се оттървала от тази гадна бактерия, а и бебо да е ОК.Иначе доки каза, че ще говорим за дата на секциото след 5 март.Дано бебо си седи на топло дотогава  Praynig Praynig Praynig
Продължавам да ви чета и стискам палци на всички мами, чийто бебчета са вече на път!  Hug

# 317
  • Карлово
Викичка честито бебче, честито и на теб Стефи Simple Smile
Момичета проблем ли е ако ти са малко водите  Rolling Eyes казаха ми че моите са намалели но нищо повече не казаха някой да знае какво означава това, дали има проблем за бебо  Rolling Eyes

# 318
  • София
ЧЕСТИТО ДЪЩЕРЯ ЕМАНУЕЛА НА МАМА ВИКИЧКА!!! newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ СИН КРИСТИЯН НА МАМА ALEXA22!!! smile3525 smile3525 smile3525
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА stefi791!!!
smile3525 smile3525 smile3525

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

jozyy, на мене нищо не са ми казали да правя предварително, но пък лато се замисля аз имам още време до термин. А за датата нашият доктор каза ние да си решим. Та аз ще гледам да устискам до 39 седмица, дано и бебо е на същото мнение. Разбира се, ако излезе нещо преди това или доктора прецени по време на прегледите, че не можем да чакаме, ще действаме. На тебе тези неща предварително ли ти ги искат? Аз въщност съм минала само през алерголог (вчера писах за това), но това си е по моя инициатива.

Bub555, успех!!!

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 18:05 от redreny2000

# 319
  • Бургас
Честито бебе на Стефи !!!!!!!!!

Notova , относно водите, моята АГ ми каза, че водите имат значение за самия родови процес. Предполагам, че раждането протича по-лесно, когато са повече. Каза ли ти да пиеш повече течности? На една приятелка й казаха да се налива с вода  Rolling Eyes

# 320
  • София
Честити бебчета на gin_s, rumilota, ena4, cvetka_koketka, викичка, alexa22 и stefi791!

Аз още съм на линия и си чакам кротко датата. Simple Smile

весето, и моето секцио ще е по-малко от седмица преди термин, така че не си единствена. Simple Smile

Стискам палци на Bub555 и на всички други, запътили се към родилното! fingerscrossed Hug

# 321
Честити бебчета на ena4, sirence, тони бонбони, cvetka_koketka, викичка, alexa22 и stefi791 !!! (дано не пропускам някоя мама)
Да са ви живи и здрави, малко да плачкат и много да ви слушкат  Simple Smile !!!

Аз да се отчета - днес бях на консултация, бебчо е 2500гр., всичко за сега си ни е наред!
От този засилен бебевалеж се бях притеснила малко,но доки каза да не се притеснявам, в близката една седмица мога да спя спокойно, не се очаквало да се появи бебчо,още бил високо-не е слязал надолу  Wink
Bub555  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
стискам палчета всичко да е наред и да се радваш на едно здраво и красиво бебче!!!

# 322
честито бебче и от мен на мама Стефи! И успех на БУБ!

# 323
Днес бях да дам кръв и урина, следобед ми казаха резултата.Всичко е отлично освен нисък белтък.Високото кръвно,от време на време , повръщането, ниският белтък,висок пулс били предпоставка ,че до термин няма да изкараме, бебка иска да излиза.Почват да ми следят урината през два дена ,ако продължа с нисък белтък може да се наложи да ми предизвикат раждането.Тука до 2 седмици ми казаха , че може да тръгне сама да излиза. Grinning.Нямам търпения да си я видя вече.А таткото не спря да обикаля из стаите , нещо бая се притесни. JoyЗапочнахме да разпитваме за педиатър и от всякъде ни споменават доктор Заяков от клиника Полимед,някъде около Тодор Александров.Близко ние ,но ако някоя мама от София е чувала за него или ходила ,ако може да сподели впечатление.Казаха , че се отзовавал по домовете без проблем. Hug

# 324
  • София
Здравейте, мамчета!

Сиренце, да ти е жив и здрав Марио!!! Сигурна съм, че прилича на теб  Peace     bouquet

ЧЕСТИТО  и на Викичка, Алекса22 и Стефи791!!!    bouquet

Аз да се отчета, още сме 2 в 1. Спи ми се много през деня, вечер бодърствам. Киселините се успокоиха, но се случва нещо странно - спрях да качвам килограми от последната консултация на 16.02 дори 2-3 дни опреди това т.к. се бях премерила по-рано. Никакви други сигнали от бебо, че иска да излиза... Движи се вътре и явно му е добре там  Joy Преди 2 дни влязох в 9 месец и се наблюдавам в очакване ...

Буб555, тапа или не бебо май иска да излезе  Peace Всичко ще е наред! Вярвай, че си в добри ръце и спокойно! Очакваме хубавата вест!!!

Относно залъгалките вчера попаднах на статия за тях. две основни неща подчертават- или да не се дава изобщо или възможно най-бързо да се отучи детето. Ако се ползва да е само когато е неспокойно и да НЕ СПИ с нея. Родителят да се стреми до  1 год. най-късно детето да се е отказало от нея, по възможност и по-рано.

В родилното няма да нося залъгалка. Трябват ли обаче дрешки за там?  newsm78

Говорил ли е някой с лекаря си за Шуслеровите соли? Подпомагали успешното кърмене ... Така ли е?

Лека и спокойна нощ!

# 325
Еххаааа мами пак бебочета!

Честити сладкишчета на мама Викичка, Стафи 791 и Алекса ! Бързо възстановяване и да се приберете бързо в къщи  Hug  newsm07

Буб555 стискам палци всичко да мине нормално. И аз си мисля че е тапата, но все пак добре си направила да отидеш на лекар. Чакаме резултати  Hug

noive само спокойно, важното е да сте добре с бебо. Стискаме палци  Praynig

Браво за добрите новини на всички ходили на консултация.  Hug

За бибероните бяхме говорили, но отдавна  Peace аз с първото съм ползвала, че имаше много колики  Peace и аз лесно я отвикнах. Сега си мисля да не давам, освен ако не се  наложи  Peace не съм купувала  Peace

И аз съм чувала за този вид закаляване  Peace за което пише г-жа Стихийно бедствие Не ми се е случвало да я оставям на вън да спи когато сме си в къщи, не съм се сещала  Mr. Green иначе съм я разхождала по сред зима е тук вече и аз мръзна  Crazy и съм я успивала и е спала на вън в много студено време но и аз не съм и закривала устата  Peace А бабите ето с такива очи  Shocked като ме видят  hahaha

На мамите с наближаваш термин успех и най вече спокойствие, няма как да останете 2в1  Peace

Anduli На мен първия път не са ми искали, и сега още нищо не са поискали за бебо, че видим
  Peace най добре е да си питаш в болницата, където ще раждаш. А на мен ми препоръчаха солите по време на бременността, не че съм била много редовна  Peace консултирай се с хомеопат или с някоя мама дето ги е ползвала  Peace Имай предвид че те са 12 вида мисля, и трябва да се знае кои точно подпомагат кърмата  Peace

# 326
Момичета,попитах ви,дали някоя от вас пие АРНИКА ?
Аз мисля да я започна,но ме е малко страх,затова искам вашето мнение!

# 327
Здравейте , момичета !
Ние изкарахме няколко поредни кошмарни нощи с баткото и в треперене и притеснение заради  висока Т  Confused ...

Влизам само за малко да помоля Anduli , да си освободи пощенската кутия , че не мога да й пратя нищо ...
Сега видях , че имаме нови попълнения :
Мама Викичка, Алекса  и Стефи791 - да са ви живи и здрави рожбите   bouquet  bouquet  bouquet !!!

Буб555 , видях и за теб , мила !  Hug
От сърце ти стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, всичко ще е наред - сигурна съм ! Знам при кой лекар си и съм убедена , че щом си в негови ръце - няма начин нещо да се обърка  Hug Heart Eyes !
Аз влизам след три дни ,така че пиши ако искаш на лични , ако мислиш че може да се засечем в Ш-во. / Аз мисля , че съм ти давала номера си newsm78/
Хубава вечер !

Момичета,попитах ви,дали някоя от вас пие АРНИКА ?
Аз мисля да я започна,но ме е малко страх,затова искам вашето мнение!
Аз пия от близо месец вече . Какво те притиснява ?

# 328
Оххх исках да ви питам нещо и забравих  ooooh! ама какво да се прави бременен мозък  Crazy най вече мамите дето са или ще раждат секцио. Какво ви казаха че можете да пиете доп. като обезболяващо ? Аз си бях взела Аулин, но ми каза една позната, че не се препоръчвало  ако ще кърмя че минавало в кърмата.  newsm78 а ми каза да ползвам Солпадеин   newsm78 някой знае ли нещо по въпроса?  

Лека вечер и дано повечето да успеем да поспим  Whistling

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 23:25 от mama_vessy

# 329
Честити бебоци на cvetka_koketka, викичка, alexa22 и stefi791!!! Нека да растат усмихнати, жизнерадостни и щастливи!!!

Bub555, стискаме палци за леко раждане  Praynig

Момичета,попитах ви,дали някоя от вас пие АРНИКА ? Аз мисля да я започна,но ме е малко страх,затова искам вашето мнение!
Аз пия от близо месец вече . Какво те притиснява ?
Коментирахме го преди няколко дни, но ако някой е пропуснал, само да кажем отново, че Арниката НЕ СЕ ПИЕ, а се смучи под езика.

Общи условия

Активация на акаунт