На море в Турция - тема 13

• 76 004
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
asya asya много се извинявам, но само искам да ти напомня че има един бутон с който можеш да редактираш мнението си. На последната страница има 10 твои поста.
не можах да разбра каква точно ми е грешката ,но ако дразня -спирам.Мислех ,че съм полезна.Ако някой се интересува -на лични.
Надявам се вече да е ОК.

# 736
  • В.Търново
asya asya много се извинявам, но само искам да ти напомня че има един бутон с който можеш да редактираш мнението си. На последната страница има 10 твои поста.
не можах да разбра каква точно ми е грешката ,но ако дразня -спирам.Мислех ,че съм полезна.Ако някой се интересува -на лични.
Надявам се вече да е ОК.
Не,просто няколкото поста могат да се обединят в един,защото запълват страниците.Нали така...?

# 737
Аман от учителки Mr. Green.Е, извинете ,че не използвах пестеливо и правилно форум-пространството.

# 738
Аман от учителки Mr. Green.Е, извинете ,че не използвах пестеливо и правилно форум-пространството.

Нали искаш да си полезна. Давай, но недей да пълниш темата по този начин. Всичко казано може да се обедини в един пост. За нас четящите и интересуващи се от темата е доста досадно да отваряме хиляди пъти темата заради това. Освен това такива са неписаните (а може и да има писани) правила във форума.

И се извиних доста учтиво, което май не си залужила, след като ме квалифицираш по този начин (учителка).

# 739
Благодаря ,но след тази мъдра и поучителна забележка вече нямам желание.
П.П.-Не мисля че определението "учителка" е обидно

# 740
Благодаря ,но след тази мъдра и поучителна забележка вече нямам желание.
П.П.-Не мисля че определението "учителка" е обидно

Избора е твой. За мен участието ти беше така поднесено, че беше спам и като отворя темата и видя че е твой пост просто не го четях инстиктивно и без да искам. Може и да си полезна, но не по подходящия начин.

А определението "учителка" беше употребено от теб точно в обиден контекст. Излишно е да го коментираме повече. Приятен ден.

# 741
За мен участието ти беше така поднесено, че беше спам и като отворя темата и видя че е твой пост просто не го четях инстиктивно и без да искам. Може и да си полезна, но не по подходящия начин.
Това ,което пишеш за моите постове е много по -обидно от определение като учителка.
И наистина смятах че щях да ви бъда полезна, защото съм обиколила доста места по крайбрежието на Турция -от 7години почиваме все там.
В случая ти спамиш темата със забележки и обиди.

# 742
  • между морето и небето
asya asya, благодаря ти за отговорите!

Не всеки предпочита дълги постове, засягащи много теми. Мисля, че всеки има право как да си изписва поста, и напътствия за това не са уместни!

Рискувам да бъда награбена.

# 743
За мен участието ти беше така поднесено, че беше спам и като отворя темата и видя че е твой пост просто не го четях инстиктивно и без да искам. Може и да си полезна, но не по подходящия начин.
Това ,което пишеш за моите постове е много по -обидно от определение като учителка.
И наистина смятах че щях да ви бъда полезна, защото съм обиколила доста места по крайбрежието на Турция -от 7години почиваме все там.
В случая ти спамиш темата със забележки и обиди.

Извиних се и учтиво помолих. Недопустимо е да пускаш 10 поста на една страница. Прочети правилата на форума. Темата отдавна щеше да е приключила, но ти не желаеш. А сега аз най-учтиво ще помоля модератор да се включи, защото наистина стана досадно.

# 744
  • Paradise
Не оаквайте хубавата тема!

# 745
  • в зоната на здрача
asya asya, благодаря ти за отговорите!

Не всеки предпочита дълги постове, засягащи много теми. Мисля, че всеки има право как да си изписва поста, и напътствия за това не са уместни!

Рискувам да бъда награбена.

Подкрепям..
Постовете на asya asya, са повече от полезни, па макар и N  на брой.
На мен лично, не ми пречи броя.

# 746
Благодаря ,
не обичам многословието ,а и с бебе е трудно да оформиш поста като реч на министър.С малко думи могат да се кажат доста полезни неща.
И за да не бъде отново спам,ще ви предложа начина,който аз си избирах хотел.Има един сайт на турски тур оператор-в момента е най-оборотния
http://www.etstur.com/
Ако се колебаете между няколко хотела на една и съща цена напишете името на хотела и влезте в страницата.Точно под снимката на хотела,може би 2 реда под снимката,има написан "пуан"/съжалявам но не ми работи нещо латиницата/,което значи точки.Там гостите на хотела го оценяват.Изберете си хотела с повече точки в зависимост от бюджета си.Най добрите хотели са над 90 точки.Надявам се да се справите.
Не знам нашите тур оператори да имат подобно оценяване и ако съм пропуснала нещо ,моля да ме извините.

# 747
  • Beyond the Frontiers
Нещо като Холидейчек и Трипадвайзор.  Peace Само не виждам на английски или немски да го има.

# 748
  • Paradise
а как да разберем примерно 81 точки дали е добре или е зле?
И аз не видях бутон за друг език

# 749
а как да разберем примерно 81 точки дали е добре или е зле?
И аз не видях бутон за друг език
Максимума е 100 точки.Няма на друг език ,защото това е турски тур оператор и доколкото знам не предлага услуги зад граница.
Това е начин по който можете да сравнявате различни хотели ,но не и да резервирате почивка.
Извинете ,че не се сетих да упомена това в предишния пост.
п.п. Да добавя ,че винаги съм разчитала на мнението на турските туристи ,защото са големи курурджии -балканци като нас.Ако хотела е получил 93 и нагоре ,не се съмнявайте ,че всичко ще е на ниво.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 16:43 от asya asya

Общи условия

Активация на акаунт