Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 290
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Дайте адресче за коледния  подпис.

# 586
  • Пловдив
Дайте адресче за коледния  подпис.

# 587
МОмичета,ето какво пуснаха в темата за Пловдив,дано нямате нищо против,че го пиша в темата.

http://news.plovdiv24.bg/306834.html
Благотворителен базар за болните от Муковисцидоза.

Hug

# 588
  • пловдив
Трапезица знаем го  Wink при предишния базар, който организираха останаха доста от нещата и момичетата решиха да го повторят. Пълно е с много красота, дано този път повечко хора да са съпричасни и да го подкрепят  Peace

# 589
Ани,ще се учудя да има нещо благотворително,в което да не си участвала . Имам чувството,че или си с няколко чифта ръце,или за теб денонощието е поне 48 часа( 47 от които майсториш нещо)  Hug .Не те четкам Simple Smile

# 590
  • Пловдив
Момичета, може ли да добавите тази снимка към Коледното албумче?
Това дръвче е правено с много любов и е дарено за базара от моята кумица.Брезичка с аквамарин.Сис, благодаря ти!  bouquet
http://daskal77.snimka.bg/holidays/koledni.636369.25684789

# 591
  • пловдив
Добавям го.... но дай по пълно име на любимата кумичка, че пиша авторите  Wink
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25685301

# 592
  • Пловдив
Някой назад  в темата беше споменал че има късмети. Спешно може ли да ми изпрати на лични или на мейла, че ми трябват за днес да разпечатам.

Трапезица, дръвчето е много красиво  bouquet

# 593
Ани, започвам да опаковам моите творения. Има ли стикери с логото на движението и надпис "честита коледа..." или нещо такова беше миналата година, за да ги слагам направо. newsm78

# 594
Покривката за коледния базар смятам да я тегелирам този уикенд.

Реших да се включа в коледния базар с декоративни рози в черно и златисто за дрехи или друга декорация. И подаръчни торбички, изработени от тапет-стават оригинални.

Имам идея, но не знам дали ще ви допадне: добре е потенциалните клиенти да се стимулират чрез лека почерпка. Например в Нощта на музеите и галериите, арменците посрещаха гостите си в арменското училище в Стария град и черпеха с арменските сладки-по три в целофанче. Та, предлагам да направя такива сладки, само не зная дали си заслужава да се опаковат или да се предлагат от красива купа или табла.

# 595
.... и малка дискретна кутиика-касичка  за парички,кой колкото желае за сладките . Wink Отделно от кутията за дарения

# 596
Трапезица, никакви пари за сладките   Peace

Идеята е, че човек да се почувства доволен, когато бива почерпен и да си развърже кесията по-лесно за каузата.

# 597
  • пловдив
 Joy Joy Трапезица   Hug ще те взимам в моя отбор.... 
Кливия нямаме право нито да продаваме нито да раздаваме хранителни продукти. За това трябват специални разрешителни и мисля, че е по добре да не рискуваме.... знам ли   Thinking да си кажат и другите ...
kiro и аз търсих, но не открих стикери... при мен са останали само за баба Марта. Давай с тиксо  Peace

# 598
  • Пловдив
Имаме стикери за базара, Ани като отидем другата седмица до склада ще ти ги покажа Wink

# 599
  • Пловдив
Докато не съм забравила да си кажа, че единия ключ за склада е в мен.

Общи условия

Активация на акаунт