Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 267
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Дайте предложение от къде да купим рамки за бродериите от момичето на Вяра, размерите са:

9/13-13 бр

10/15-6 бр

13/18-11 бр

в джъмбо 13/18 има по 2 лв

# 601
  • Пловдив
В търговията има складове за домашни потреби. Там съм виждала, но не съм обръщала внимание на цената.

# 602
  • Пловдив
Мили, ако ми кажеш кой склад - ще скокна да проверя цени. Нищо че съм наблизо, почти не пазарувам от търговиите и не зная къде какво има.
Ще проверя в един магазин за левче до нас- виждала съм, че продават рамки. После ще пиша какви са цените. Зная само че рамка за А4 беше 3лв, защото ми трябваше.

# 603
  • Пловдив
Намира се точно срещу Илиянци. По едни стълбички се качваш за склада. Вътре е пълно с домашни потреби, но съм виждала и рамки.  В малката търговия Тракия също има много складове тип Левче.

# 604
  • пловдив
Какво ще кажете да определим дата на среща преди базара  newsm78 Имаме да групираме нещата, да слагаме цени, да отделим какво ще се продава първите два дни, когато масите ще са по малко..... Срока за получаване е 10,12 ... Предлагам събиране на 11,12 . В склада е хаус ... място - нула....
violenza какво ще кажеш във вторник да отскочим до склада ....
mili.m имаме ли приходни ордери и лепенки с печати за кутиите за парички ?
Някой да е срещал фланелките или са в Пазарджик, че ми се губи инфото  newsm78 и ако трябва да звънкаме да ги пращат....

# 605
Антом, знам тези правила  Confused
   Хрумна ми като идея, но вие ще си вземете окончателното решение.

Да попитам някой знае ли къде има нещо като лико-това е една бежова лента на макара, естествена, с която връзваха колетите? Трябва ми за изработка на подаръчните торбички, но не намирам.

# 606
  • пловдив
Кливия последно купувах от Бриколаж при пироните и виригите на метър стоеше  Peace

# 607
  • Пловдив
Имаме половин кочан касови ордери от Мартенския базар.
Тениските последно ги пращахме на Пазарджик.
За събиране в склада на 11.12.  съм ок.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 13:22 от mili.m

# 608
Момичета за базара в Пловдив взех  6 бр. прежда за любимите шарени шачета.Изкупих магазина,буквално.Ще се възползвам от предложението за спонсорство-свързах се с Ани и чакам данни за фактура днес-утре ( до края на месеца).Сумата е 27 лв. Благодаря   bouquet

# 609
Антом, мерси за информацията. Вчера бях в Бриколаж, хем ги и питах ...

# 610
Има ли разпечатани флаери ( така ли се казва) за базара? Може ли да получа 20-тина бр. Hug

# 611
рамки - складовете на брезовска, точно в тип левчето - има дървени рамки по 1 лв - малката търговия
лико има във фирма диги /дано това беше името/- склада за опаковъчна хартия по пътя от понеделник пазара към площад шахбазян, пресечката след пицарията вляво

# 612
Ами така е !Два дена извън нета и губиш форма.А днес се чудех къде да се мотам в това хубаво време.В сряда най-късно ще се замъкна до търговиите и ще изнамеря нещо подходящо.Искаше ми се и някакво друго оформление да се направи,но както и да е.
В София ще се праща ли нещо и ко решава какво.Защото колежката ми боцка още и бихме могли да им заделим нещичко.
На 11.12 ще се появя между две манджорета baby_neutral.Ако има флаери за базара / а не тези от мола / и аз искам да оставя на всяко дете в училище.

# 613
На 11.12 и аз ще дойда да помогна с каквото трябва и да донеса готовата продукция. Колко часа или по късно ще решим.
Ако има готови флаери и аз ще раздавам, цяло училище сме имаме и пункт за прегледи, минават доста хора.

# 614
  • пловдив
Днес с Доника отскочихме до склада.... положението е отчайващо... Успяхме малко да пренаредим, но... Говорих с мом4и . През тази седмица, ще се опитаме да отскочим до Мария Луиза и да занесем поне сортираните дрехи. Ако това стане, несортираните ще изнесем в едната стая за да можем да освободим място за срещата на 11. Момичета предлагам срещата на 11 да стартира в 11ч , защото работата наистина няма да е малко  Sad Носете си сандвичи и топли дрехи, защото се очертава дълъг купон  Wink
Ако някой скоро пътува към Асеновград и има възможност да закара малко багаж, моля да пише в темата. Има събрани още малко учебни помагала, а и част от пъзелите са за там.

Общи условия

Активация на акаунт