Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 90

Тази година в Асеновград има трима абитуриенти, две момичета и едно момче, от дома са осигурили куверта и тоалетите на децата, но няма пари за обувки, чанти и аксесоари, аз ще се включа с  обувки на едното момиче, моля ако някой  има възможност да пише 

Здравейте момичета!

Първо да честитя на щастливата майка.
Да е живо и здраво момченце и много
радост да носи на мама и татко.

За абитуриентите ще се включа с обувки и аксесоари за някое
от децата.
Само кажи мила ми Виоленца, как да се разберем.
Затрих телефоните на всички. Embarassed

# 91
  • Пловдив
Доли, драго ми е да те видя отново тук  Hug, пускам ти телефона си на лични  Grinning

Вчера се видяхме с Милена и единствения й свободен ден другата седмица е четвъртък по обед, ако има желаещи за среща, може да се организираме при Ани в 13ч, тя да каже дали ни иска и не е на работа тогава  Mr. Green

# 92
  • пловдив
За сега задачи за четвъртък нямам, но при мен задачите идват от сега за сега  Mr. Green
не е проблем да сте при мен, само ми трябва бройка, ако има и други предложение също съм за /тук се чувствам като на работа  Twisted Evil /
Какво става с Калофер, Вяра чу ли се пак с директорката, ще има ли курс или ....

# 93
  • пловдив

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ МОМИЧЕТА!
 ТОПЛО, УХАННО И ВЕСЕЛО ДА Е В СЪРЦАТА И МИСЛИТЕ ВИ!

# 94
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, БЛАГОДАРЯ
вече сме вкъщи, засега е много кротък, аз такива ги раждам  Laughing
Всичко мина много бързо и лесно, направо не мога да повярвам че може и така  Laughing
живот и здраве, като се стопли и си правим срещите навън, ще се видим

# 95
  • Пловдив
Роси, браво на теб! Все такива да ги раждаш и за на пред Laughing /това в кръга на шегата/.
Пожелавам ви да е все така кротък бебо и много, много приятни емоции заедно  Hug

# 96
  • пловдив
О, Роси! Браво на юнака! Дай боже все така кротък и много усмихнат!
Гледам желаещи за четвъртък не се появиха  Thinking явно напиването пак се отлага.
Мили ще вземем да изчакаме лятната ваканция, хем ще е топло за мамите с количките, хем и началника ни ще е с намален график, хем ще сме на големи мелби... неочаквано добра комбинация...  Joy

# 97
Ами явно защо Мили е свободна утре Mr. Green Защото днес ще се напие от щастие ,че е пораснала още по-голяма Laughing
Хайде шефке : ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА,МАЛКО ДА НИ ТОРМОЗИШ,МНОГО ДА НИ ГЛЕЗИШ  newsm51 newsm62

# 98
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Мили,
МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!   newsm59

# 99
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Hug

За утре аз съм фри по обяд Peace Няма проблем да се видим, стига да има достатъчно желаещи за срещичка.

# 100
  • Пловдив
Милена, да си жива и здрава! Много щастие и радост ти желая. newsm67

# 101
ЗДравейте, момичета Hug
Да ви напомня, че ще ни трябват фланелките за базара ни. Ако може антомчето да ги вземе, та да ги прати с всички джунджурии за Пз.

# 102
  • пловдив
Момичета, ще отскоча до склада да проверя за фланелките, ако има в някоя от вас, моля дайте знак  Peace

# 103
Ани,къде тръгна посред нощ до склада бе човек Mr. Green
При мен има една тениска,чиста и неопетнена.Ама който я облече,може да надебелее като мен hahaha
Та като се виждаме за другите ценности,ще сложа и тениската.

# 104
  • Пловдив
Момичета имам списъка с рождениците за февруари, март и април. Не е лошо да помислим за дата за рожден ден и да започнем подготовка по организирането. Какво ще кажете?

пп. От дома питат дали ще имаме възможност да поемем някакви разходи по абитуриентите?

Общи условия

Активация на акаунт