Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 426
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • пловдив
Мили, Доника пусна съобщение за абитюрентите и това от което се нуждаят. При нея има събрани част от парите за обувки, чанти... тези дни ще ходи с едно от момичетата да си харесва и предполагам ще пише в темата. Ако разбира се директорката няма предвид и други неспоменати разходи. Питай я за да знаем какво има предвид.
Април месец децата ще излизат във ваканция предполагам  newsm78 Някой от децата си ходят при семействата. Дали да не го направим след Великден  Thinking
Момичета давайте предложения , но си мисля да не е по късно от средата на май защото първокласниците пък ще излезат във ваканция  newsm78

# 106
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, какво ще правим със стипендията за Калофер, че  времето минава....

# 107
  • Пловдив
Аз предлагам рождения ден да е 16 или 17 април.

. Ако разбира се директорката няма предвид и други неспоменати разходи. Питай я за да знаем какво има предвид.
Има предвид парична помощ за момичетата, за козметик, фризьор и други подобни женски му работи.

Момичета, какво ще правим със стипендията за Калофер, че  времето минава....

За съжаление на този етап, нищо Sad

# 108
  • Пловдив
За рожден ден на 16 или 17 аз съм съгласна, но пусни списъка на дацата, за да може ние с Ани да видим какво има в склада подходящо за подаръци!

Относно абитуриентите, в мен има 100лв от Доли, 20лв от Ани и 50лв от мен, общо 170лв, но момичетата нямат обувки и чанти и с тези пари ще ги купим, утре имаме среща !
Момчето също нямало нищо подготвено, учи в помощното у-ще в Пловдив,  ако някой има познат висок 165см и иска да дари дрехи за него  /може и да не е костьом/ да ми пише!

# 109
  • Пловдив
 Рожденици:

МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

1.Момиче на 12г.

МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

1.   Момиче на 9г.
2.   Момиче на 10г.
3.   Момиче на 12г.
4.   Момиче на 17г.

МЕСЕЦ МАРТ

1.   Момче на 12г.
2.   Момиче на 13г.
3.   Момче на 15г.

Месец април

1.   Момиче на 8г.
2.   Момиче на 12г.
3.   Момиче на 15г.
4.   Момче на 21г.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 18:38 от mili.m

# 110
  • пловдив
Така, прегледах списъка и имам предложение още никой да не си харесва дете. В склада има много нови игри и играчки изпратени ни от София -  Hug , големи пъзели и материали за училище от приятелите на mom4i -  Hug и затова подкрепям violenza, първо да разгледаме наличностите  и чак тогава да напишем кои деца остават за подарък  Peace
Всички имате поздрави от Пешито и Мимето. Днес с violenza посетихме защитеното жилище за младежи с умствена изостаналост и психически разстройства където са настанени. Оказа се, че тези дни там е настанен и Наско, но с него не можахме да се видим, защото леля му го беше взела на гости.  Директорката и част от персонала, с които се запознахме ни посрещнаха много радушно. Казаха, че ще се радват и на по нататъшни посещения. Можем и да ги извеждаме с тяхно разрешение- примерно ако пак организираме ходене на кино можем и тях да вземем. Децата са настанени по двама в стая. Стаите са чисти и ремонтирани.  Коредорче, две стаи с по 2 младежа и обща баня с тоалетна. Имат тераска. Пешето си е купил от пенсията телевизор, а момчето, с което живее има касетофон. Стаята на Марчето не видяхме, но тя помоли за малко радио със слушалки ако имаме. Има обща стая за релакс . Пешо е записан на обучение за градинар, а Марчето на джудо  Mr. Green  Утре в Панаира ще има демонстрация на градинарите и може и Пешето да е там.
Днес към 13ч се върнах отново да оставя едно плюшено чудовище и всички младежи под строй ги водеха към автобуса. Отиват до манастира над Куклен - св.св. Кузма и Дамян на екскурзия  Laughing
В общи линии това е. Ако нещо съм пропуснала, violenza ще добавя  Peace

# 111
  • Пловдив
Много хубаво сте направи днес  bouquetРадвам се, че децата са добре, ще се радвам и аз да дойда следващия път, за да ги видя Peace
Кажете кога ще отидем до склада, да погледнем за подаръците?

# 112
За момчето аз искам да помогна. Много е трудно само по височина да се вземе каквото и да е. Имам възможност да му дам 100 лв. за да си вземе нещо или да излезем заедно и да му купя риза и панталон или обувки, каквото му трябва.  За рожденния ден, щом не е през седмицата ще мога, но ако не се лъжа на 16 април е цветница.  bouquet

# 113
Аз на принципа - Рожден ден не са празнува по-рано,а като гледам и месеца си е пълен с други празници,май също и по-рано от 14,15 май не го виждам хич.
Гледайте календара и мислете. Simple Smile

# 114
  • Пловдив
Ами да го направим на 16-сти април, да не го проточваме във времето. Май си има достатъчно други празници и тържества.

Ани, изчакай малко за момчето, имам нещо предвид, ако не стане, тогава ще купуваме.

Аз на принципа - Рожден ден не са празнува по-рано,

Вярче, ми то не е по-рано, баш на време си е. Рождениците са от месеците февруари, март и април.

# 115
  • Пловдив
Днес минах през склада и да докладвам, че имаме подаръци за момичетата от  9 до 12г, те са 6 и момченцето на 12г за останалите ще трябва да купуваме!
Мили, моля те добави ги към списъка!
Остават Момиче на 17г, момиче на 13г, момче на 15г, момиче на 15г, момче на 21г Peace

Търся касетофон за едно момче от Защитено жилище, много моля ако някой има излишен да ми пише!

# 116
Виоленца, аз имам един уокмен, дали ще свърши работа?

# 117
  • пловдив
Clivia мисля, че даже повече ще му хареса. Той досега е имал един голям касетофон, който е заемал доста място .
При мен вече има часовник за Пешо и малко радио със слушалки за Мария .

mili на 16 април е Цветница и аз не мога да присъствам, но ако другите момичета нямат празнуващи роднини и приятели да си кажат  Peace

от мен подарък за  момиче на 15г

# 118
  • Пловдив
На 16 април е Лазаровден, на 17 април е Цветница, за това предложих 16-сти. Ако не е удобно, казвайте.
http://pravoslavenkalendar.net/pravoslaven-kalendar-april-2011/

violenza, малко по-късно ще коригирам списъка Peace

# 119
  • Пловдив
Виоленца, аз имам един уокмен, дали ще свърши работа?

Да, мисля че ще свърши, нали е с касети?

Днес бях с една от абитуриентките да купим обувки и чанта, взехме много хубави и двете сме доволни Grinning
След ваканцията ще отида до СУПЗ да търся момчето, което ще е абитуриент и да отидем и на него да харесаме нещо! kiro  ако искаш може да се включиш Hug

Щом като на 17 е Цветница, по-добре да го направим на 16-ти рожденния ден Peace

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 20:19 от violenza

Общи условия

Активация на акаунт