Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 322
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,занесох на Ани Тези шалчета. МИслите ли,че ще се продават,да направя още 2-3,или стига толкова  Hug

Имам и пожелания за късметчета,ако има нужда някой ще му пратя на мейла.Да принтирам ли,или имате от минали години?

# 541
  • пловдив
Получих шалчетата - прекрасни са!!! Благодаря ти Трапезица  Hug Hug

Колата съм я натоварила, готова съм за пътуването утре... Някой ако го е било срам да си признае, че иска да идва с нас в Зелениково, сега е за последно времето да си признае  Laughing
Тръгването утре е от 8,30 ч пред Мили.... час, за който дълго ще си говорим по пътя с шефката....  #2gunfire

Клавияяяяяяяя  къде изчезна миличка .... искам зебло ....  newsm45 дай някакви кординати  Praynig

# 542
  • Пловдив
Трапезицаq шаловете са страхотни! Браво! Точно такива се продават като топъл хляб. Предлагам да помогнем с прежда за още няколко бройки, какво ще кажеш?

Ани, айде чакам те, къде се бавиш Joy

# 543
  • Пловдив
Да, работното време започва от 10ч, но умишлено писах от 9ч, защото след 10ч е забранено разнасянето на обемисти багажи в Мола, до тогава трябва да сме подредили масите, защото всички отварят и от естетическа гледна точка не е редно, миналата година ходихме от 9ч и нямаше проблем, Пикадили си работи, така че е по -добре навреме да сме там Wink

Трапезица    bouquet шаловете са страхотни  Hug
Ани, имам телефона на Кливия, изпратих ти го на ЛС  Grinning
Имаме едно чувалче с прежди в склада, не знам дали ще стават за шалове, но ако има желаещ да плете, мога да му ги занеса Mr. Green
Приятно изкарване в Зелениково, да  нагушкате малчуганите и от нас  Grinning

# 544
Трапезицаq шаловете са страхотни! Браво! Точно такива се продават като топъл хляб. Предлагам да помогнем с прежда за още няколко бройки, какво ще кажеш?
аз ще си купя,стига да намеря,че нещо изчезна.Щом смятате,че ще се продават,ще се напъна още малко Peace
Виоленца,това е специална прежда ,ефекта е на самата прежда,а плетенето е лесно,ако има желаещи,одма споделям как се плетат  Laughing

# 545
  • Пловдив
Днес с Ани посетихме децата от Зелениково. Изкарахме си чудесно. Децата са страхотни. Искрено се забавляваха на театъра. Много съм доволна. Реагираха много положително, смяха се, пляскаха, накрая тропнахме задружно и едно хорце. Естествено занесохме и почерпка - пръчици с шоколад, солети, кексчета, холидейка, вафла, сокче и шоколадчета Киндер. Както и дрехи, обувки, играчки, пъзели и др.
По късно и снимки Peace

# 546
  • пловдив
Снимките пратих по мейла... Мили трябва да ги качиш в албума Peace

# 547
  • Пловдив
Снимките пратих по мейла... Мили трябва да ги качиш в албума Peace
Ани, на имейла няма снимки.

# 548
Антом, тук съм  Simple Smile
   В петък бях много болна и отворих компютъра само за малко, прочетох съобщението ти, но нямах сили и време да отговоря.
   Не се притеснявай, зеблото няма да свърши. 3 метра ли искаш да ти купя?

Пишете за покривката-коледни мотиви ли да търся и колко на колко да бъде?

Шаловете са страхотни  Simple Smile Което ме подсети, че аз тази година нищо не съм приготвила  Confused
  Направих онзи ден една декоративна роза от плат, която стана чудесна за декорация на рокля, чанта или китка-дали ще вървят такива на базара?!?

# 549
  • Пловдив
Не мога да си вляза в профила на снимка бг и да кача снимките. Утре ще пробвам пак.

За срещата ако искате да решим нещо за почивните дни?

# 550
  • Пловдив

Ами ние днес се уговорихме вече с Вярчето и Ани за четвъртък в Мола на третия етаж, от 16ч Simple Smile

# 551
  • Пловдив

Ами ние днес се уговорихме вече с Вярчето и Ани за четвъртък в Мола на третия етаж, от 16ч Simple Smile

Ok!

# 552
  • Пловдив
Най-после успях да кача снимките от Зелениково. Заповядайте: http://milenatodorova.snimka.bg/children/zelenikovo-06-11-2011g.632781

# 553
Много са сладки малките душички. За срещата ще гледам да дойда и аз.

# 554
  • Пловдив
Здравейте!Искам и аз да помагам с каквото мога, но незнам към коя от вас да се обърна за да ме въведе в ДБМ - как работите, как да се включа аз и тн. Въпреки че прочетох доста от темата пак съм нещо неориентирана от къде да започна. Утре на срещата мога ли да дойда, ще има ли някой към 5 часа?(тогава имам възможност, на работа съм)

Искам да помоля за паролата да видя снимките.
Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт