Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 246
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
В сряда аз съм ОК Peace
За вторник също мога да се включа!

Браво на Трапезица, значи все  пак ще имаме сурвачки    bouquet

# 661
  • Пловдив
А за вторник следобед как сте?

# 662
  • Пловдив
Днес или утре вероятно ще приключа с нещата, които приготвям /шалове от мен и картички от майка/. Ще ги занеса на Мили, както обикновено.

Hug

# 663
  • пловдив
а под следобед какмо да разбираме... защото след 16-17 ч вече започва да не се вижда нищо в склада и ако се събираме през седмицата трябва да е към 12-14ч   за да свършим дотогава  Peace

# 664
  • Пловдив
а под следобед какмо да разбираме... защото след 16-17 ч вече започва да не се вижда нищо в склада и ако се събираме през седмицата трябва да е към 12-14ч   за да свършим дотогава  Peace
След 13.30ч.

# 665
  • пловдив
Утре в 11 ч съм в склада. Силвето се обади и тя, че ще дойде. Който има възможност да се присъединява. Ще разчистим и подготвим стаята за срещата в сряда и ако има възможност като време, ще поопаковаме малко от нещата.

# 666
  • Пловдив
Аз ще дойда утре  Peace

# 667
  • Пловдив
 Шалове и картички от *Devil* и нейната майка:
http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/pletiva.639233.25813528

Много ви благодаря, че за поредна година се включвате с неща за базара, страхотни сте  bouquet

# 668
  • Пловдив
По въпроса с плетените камбанки - направих 20 бр. Следва да ги напръскам и да изсъхнат. Най-вероятно утре вечер ще ги занеса на Мили.  Hug

# 669
  • Пловдив
По въпроса с плетените камбанки - направих 20 бр. Следва да ги напръскам и да изсъхнат. Най-вероятно утре вечер ще ги занеса на Мили.  Hug
Браво, много си бърза Shocked  bouquet

Бистре, днес много ми липсваше при ценообразуването Hug

# 670
  • Пловдив
Браво, много си бърза Shocked  bouquet

21 са -
че по-ми харесва цифрата.  Wink

И всичко е въпрос на подходяща мотивация и голяма доза кафе!

# 671
  • пловдив
Уволняват директорката на дом "Таню Войвода" в Асеновград

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1147410

http://bntplovdiv.com/news/politics/region/4315-uvolnyavat-direk … v-asenovgrad.html

# 672
  • пловдив
Днес закарах още една част от багажа при мен.  Продължавам да получавам.... някой от момичетата може да донесат на самия базар, че времето и задачите ги е притиснало....

Среща в четвъртък 15 декември от 13 ч в склада! Разпределяне на нещата по дни и по коли  Peace

На мен ми се очертава проблем  Sad колата е на ръба да издаде багажа отнови  Twisted Evil затова и докато диша прекарвам от нещата, но въпрос на време е майстора да я грабне и .... никой не знае кога ще я върне.  Ако в четвъртък не успея да докарам останалото и полученото при мен, ще  Praynig Praynig някой да ме натовари  Embarassed

# 673
  • Canada
Дами, една от чужбинските майки иска да изпрати лакомства за децата в дома в Асеновград. За да сме сигурни, че ще бъдат получени от самите деца, моля някоя от вас да ми прати на лични домашния си адрес за да бъдат изпратени на нея. Така вие самите ще можете да получите и раздадете лакомствата.

# 674
  • Пловдив

На мен ми се очертава проблем  Sad колата е на ръба да издаде багажа отнови  Twisted Evil затова и докато диша прекарвам от нещата, но въпрос на време е майстора да я грабне и .... никой не знае кога ще я върне.  Ако в четвъртък не успея да докарам останалото и полученото при мен, ще  Praynig Praynig някой да ме натовари  Embarassed

Ани, аз мога да те взема, 12,45 ще съм при теб Simple Smile

Sneji
ще ти пратя моя адрес за връзка Hug

Общи условия

Активация на акаунт