Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 29 779
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Браво момичета  smile3501 smile3501 smile3501
страхотен резултат

# 706
  bouquet Безкрайна е радостта ми, сумата е чудесна!!!

Мили, аз искам да дойда в сряда, но нямам кола, ако има свободно място за мен, имайте ме предвид.

# 707
  • Пловдив
копирам си поста и чакам включване Mr. Green
Момичета, децата от Асеновград ни поканиха  на тържеството за Коледа, тогава ще се играе и пиесата, която подготвят с актрисата, ангажирана от нас за подготовката на театъра, децата ни очакват  с нетърпение за да покажат всичко научено до тук и разчитат на присъствието ни Very Happy

празника ще е от 17ч на 21-ви сряда

моля, всички, които могат да присъстват да пишат в темата

И нещо друго много важно, току що ми се обади управителката на Мола, с предложение да продължим базара на 22 и  23, става въпрос за времето от 17 до 20ч, идеята е чудесна, защото останаха доста от нещата, така че моля ако някой може да продава да пише, аз ще покрия едната вечер, но трябва да се съберем поне 4 човека, за да сме по две  Hug

# 708
  • Пловдив
браво за страхотния резултат!
спомогнахме с едни приятели и ние, разбира се.
не бяха останали крушки за мен, но така е като отивам в последния момент, догодина повече крушки моля, който ги прави да има в предвид  Hug

и още нещо - ще направя малко освежаване на бебешкия гардероб, смятам да пазя тук там нещо, но други дрехи и каквото изнамеря щя го даря, имах телефона на Доника но го смених моя и не съм си преписала старите номера  Blush
ако има пък майка с бебе също е удобно, мога да й занеса на нея директно

# 709
  • Пловдив
В сряда имам тържество и не знам дали ще успея за Асеновград.

За Мола, ако има желаещи да продължим базара, лично аз мога да се включа за четвъртък.

# 710
Ще се включа в продажбата на 23. Смятам, че е добре да се възползваме от предложението.
Защо да не закръглим още малко сумичката Praynig

# 711
Аз мога да се включа за базара и за двата дни, но съм до 17 ч на работа. Така че малко ще позакъснявам, ако така ви устройва.

Ако са свършили торбичките ми, бих могла да ушия още  Simple Smile Пишете как стои въпросът с тях

# 712
  • пловдив
не бяха останали крушки за мен, но така е като отивам в последния момент, догодина повече крушки моля, който ги прави да има в предвид  Hug

и още нещо - ще направя малко освежаване на бебешкия гардероб, смятам да пазя тук там нещо, но други дрехи и каквото изнамеря щя го даря, имах телефона на Доника но го смених моя и не съм си преписала старите номера  Blush

Josefin миличка, съжалявам, че крушките не са стигнали до теб  Sad Всяка година увеличавам бройките.... тази година бяха 40бр, но.... с тези мои само две ръчички, бавно става увеличаването  Laughing догодина първа на базара  Wink
Относно дрехите.... ако имаш близки с финансови проблеми по добре директно ги давай. Почти от всички домове вече ни ги отказват. След проведена наскоро акция имаме събрани голямо количество, което тепърва ще сортираме по възраст, но.... дали изобщо ще ги приемат   Thinking Когато възникне определена нужда пишем тук в темата и молим, ако някой има възможност да помогне. Можеш да следиш темата ни и така ще научаваш, конкретно от какво се нуждаят  Hug
Аз не мога да се включа в базара, защото съм втора смяна, но ще помогна в сортирането, ако решите в четвъртък и петък да се проведе базар 2  Peace

# 713
  • Пловдив

Получихме картичка с покана от Асеновгра. Копирах ви текста:

ЧЕСТИТО  РОЖДЕСТВО  ХРИСТОВО !

МИРНА  И  ЩАСТЛИВА  НОВА  ГОДИНА !

Уважаеми БГ майки,

Екипът и децата на ДДЛРГ „Таню Войвода” – Асеновград

Ви поздравява с настъпващите  Коледни и Новогодишни празници.

Благодарим  Ви за всеотдайността в грижите за децата от Детския дом.

Заповядайте на Коледното ни тържество

на 21.12.2011 г.  от 17:00 часа в ДДЛРГ

# 714
  • Пловдив

Josefin миличка, съжалявам, че крушките не са стигнали до теб  Sad Всяка година увеличавам бройките.... тази година бяха 40бр, но.... с тези мои само две ръчички, бавно става увеличаването  Laughing догодина първа на базара  Wink
Относно дрехите.... ако имаш близки с финансови проблеми по добре директно ги давай. Почти от всички домове вече ни ги отказват. След проведена наскоро акция имаме събрани голямо количество, което тепърва ще сортираме по възраст, но.... дали изобщо ще ги приемат   Thinking Когато възникне определена нужда пишем тук в темата и молим, ако някой има възможност да помогне. Можеш да следиш темата ни и така ще научаваш, конкретно от какво се нуждаят  Hug
Аз не мога да се включа в базара, защото съм втора смяна, но ще помогна в сортирането, ако решите в четвъртък и петък да се проведе базар 2  Peace

ето кой правел така атрактивните крушки, 40 броя уау и са свършили, блазе им на сдобилите се, а как намери 40 броя изгорели крушки или си купила и нови?  newsm78

бебешките неща ще намеря тогава накъде да отидат, следя темата и ако има с какво ще се включа към други кампании, така ми се иска да дойда с вас някой път до дом, но не знам как ще си тръгна после, падам си леко емоционална и да не се разчувствам там и да стана за смях  Confused

# 715
  • пловдив
...
ето кой правел така атрактивните крушки, 40 броя уау и са свършили, блазе им на сдобилите се, а как намери 40 броя изгорели крушки или си купила и нови?  newsm78
...

Рециклираме само изгорели.... често светкаш, загасяш и са готови.... но това е тайна.... мъжете си мислят, че им пращаме любовни сингали  Mr. Green открият ли тайната....  #2gunfire  Шегувам се  Wink всички момичета, че и приятелки събират .... никой не хвърля от страх да не го скалпирам  Wink

# 716
Що да не се включа и аз.За петък само по-раничко до към 19ч,че сме на гости .но ще докадвам утре като стане мъжо да го информирам Mr. Green

# 717
Какво се очертава за сряда, ще има ли място за мен?

Питам, защото искам да купя малко лакомства за децата, а не смея. Пишете как се развиват нещата. Ако няма място, мога да ги пратя просто по вас. Да купувам ли?

Сега ми подпалихте интереса с тези крушки  Mr. Green Дори не мога да си представя на какво са рециклирани-на играчки за елха ли?

# 718
  • Пловдив
Добре, значи се съгласяваме за продължение на базара

22 /четвъртък/ 17-20 Милена, Доника, Кливия

23 /петък/          17-20 kiro,  евентуално Вярчето или Доника, а може и трите Mr. Green

ако някой друг иска да удари едно рамо да се обажда

ние с antom ще приготвим нещата и ще ги натоваря в моята кола, така че ще се чакаме направо там Peace

Кливия, място има, май само аз   ще ходя до Асеновград,  ще тръгвам 16,30ч, децата ще ни се зарадват, все пак подготвят пиесата от два месеца, надявам се да се включи някой с кола Mr. Green

# 719
Доника, значи да купувам смело, защото ще е обемисто?

Общи условия

Активация на акаунт