ПЛЕВЕН - 146

• 42 288
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Ходих до Била, има моркови и краставици Био. Мен ми трябва морков, картоф и тиква за начало.  На село нямат останали от миналия сезон, но ще измисля нещо.  

Имам замразена тиква /от на свекър ми/, ако искаш ще ти дам и аз. Много сладка и гарантирам за произхода. Grinning
Дикси, и моята Марина беше така на урбазон, заради дихателната недостатъчност. Радвам се, че сте добре вече!
Марина се отрови от купешки замразен спанак, такова повръщане беше - ужас, че и лека Т поддържаше. Д-р Йонов каза, че е нормално и 48 да държи температурата.
24 камъка Shocked

# 481
Див, ама сега ли? Или като я захранваше? То и тая Марина се напати, милото бебе  Heart Eyes дай някое фото да я видя  Flutter

# 482
Аз пък да се оплача, че днес дадох за сефте Хип плодово пюре за 4 месечни бебета на Дани. Ами скъса се да мрънка и да повръща цял следобед и получи и разстройство ooooh! Аз така или иначе си му правя всичко, ама не знам защо реших да пробвам един път и Хип. Е, няма да повторя скоро.

# 483
Вчера срязах тиква, така че мога да давам и аз.
Дикси, голяма находка.

# 484
Дикси, много камък, много нещо....важното е, че вече са на вън. )

Много кофти с това повръщане при децата, явно колко са ни чисти продуктите, които консумираме.

Тес, Калина ядеше основно ХИП пюрета, но никога не съм имала проблем с тях. Може просто храната да не и е повлияла добре, не самото пюре.

# 485
  • гр.Добрич
Момичета, извинявайте че нахлувам в темичката ви, но ако може някой да ми помогне. Търся координати на д-р Пенков - гинеколога. Освен в "Св. Марина" къде другаде приема? Даде ми някакъв телефон, но не разбрах къде е, и никой не отговаря на номера.
Благодаря ви, предварително.

# 486
В мед. център Репробиомед приема д-р Пенков, но не знам там номера. Ако ти е спешно, имам му мобилния и мога да ти го напиша на лични.

Мира, моето бебе е яло само това пюре днес, то не му понесе. Иначе е на кърма всеки ден и нищо му няма от нея  Peace Пюрето си е качествено, но явно му е капризно стомахчето, не знам. На мен не си ми върви с готовите пюрета открай време.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 21:54 от _Dana_

# 487
Тес, ами това имах предвид и аз де. )
Че може точно този вид пюре да не му понася. Не че по принцип готово пюре на марката не става.

# 488
Оф, писнА ми вече-Бети пак е болна (след 3-дневно ходене на ясла). ooooh! ooooh!
Кашлица и съвсем леко хрема.Обадиха ми се от яслата на обяд, да я взема, че много кашляла. Crossing Arms А тия деца сутринта дето кашлицата им се чуваше от външната врата защо не ги връщат не ми е ясно, но както и да е.

Моля ви кажете тия помпи за нос за прахосмукачка от къде ги купувате.Само в интернет ли ги има или най-накрая някой в тоя град е решил да зареди. Tired

Дикси, какви са тия камъни , какво е това чудо Shocked

# 489
Веси, от Данет  Peace По магазините не съм виждала. Да се оправя Бети  Peace

# 490
Момичета, извинявайте че нахлувам в темичката ви, но ако може някой да ми помогне. Търся координати на д-р Пенков - гинеколога. Освен в "Св. Марина" къде другаде приема? Даде ми някакъв телефон, но не разбрах къде е, и никой не отговаря на номера.
Благодаря ви, предварително.
Tелефона на Репромед е 803023

# 491
  • гр.Добрич
В мед. център Репробиомед приема д-р Пенков, но не знам там номера. Ако ти е спешно, имам му мобилния и мога да ти го напиша на лични.
Не намирам Репробиомед в Плевен. Излиза само за София.

# 492
  Като заговорихте за генеколог, някой да знае къде има сексолог в Плевен. Че нещо имам проблем, който след раждането още повече се засили. Не съм точно сигурна за какъв лекар съм, но май не съм за генеколог точно.
  Иначе много ме трогнахте с предложението за тиква  Hug Понеже ме е срам да пиша на всеки лично да ми даде, много моля, когато си разрежете тиквите ми драснете по едно лично с адрес и ще дойда да взема парченце  Embarassed Embarassed Embarassed Че сега като прочетох и за реакциите към замразена храна и пюре още повече ме тресна параноята  Crazy
  vesy1 бързо оздравяване. В града не сам намирала помпичка за прахусмокачка. От данет се поръчва, пращат я с куриер, много са отзивчиви. За мен това е много сполучлива покупка. Днес видях, че съм взела само полвината от моята, а другата съм забравила в Англия  ooooh! А преди това се карах полвин час с баща ми, че не дава да съм измъчвала детето  Crazy

# 493
http://repromed-bg.com/
МЦ "Репромед"
Надежда Репродуктив

Плевен
ул. Васил Априлов 14
площад Македония
/магазин LIFE/
тел: 064/803-023

# 494
  • гр.Добрич
Благодаря на всички за помощта. Hug  Препоръчаха ми го, но като гледам и чета май е повече специалист по репродуктивни проблеми, а на мен ми трябва повече по заболявания на женската полова система.

Общи условия

Активация на акаунт