ПЛЕВЕН - 146

• 42 274
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Валенце,честит ти рожденик   bouquet  Все хубави новини да получавате и прекрасни поводи да празнувате  Simple Smile
ЧРД на патерица на АНИ и ЧИД на Бойко и Бубка   bouquet

# 571
Валенце много здраве и най-добри пожелания от нас за твоят Ангел! Да е все така търпелив и изобретателен!   cheers

Моля сладкарките да ме опътят къде ходят за сладкарски украси за торта, и ако може по-детайлно, че ще обяснявам на друг човек! Praynig

# 572
Здравейте!

Валенце, много се радвам за добрите резултати от изследването. Честит ти рожденик!   ura

Много завиждам на Дикси, разбира се не защото е в София ( ненавиждан от мен пренаселен град; моля, никой да не се обижда), а защото ще бъде толкова време без обичайните ангажименти. Ще може да почине и разтовари.

Вчера ходих на ФМ при доц. Томова в София - всичко е ОК с бебока. Много съм доволна от прегледа, от отношението на доц. Томова и разбира се от огромния обем от информация, който получих в този ранен етап от бременността. Успокоих се! Предвиждам да направя и следващата ФМ.

Честит рожден ден и на АНИ!   ura

# 573
Честито на всички празнуващи!

Нели, лека бременост(не знаех,че си бременна)

# 574
Моля сладкарките да ме опътят къде ходят за сладкарски украси за торта, и ако може по-детайлно, че ще обяснявам на друг човек! Praynig
Обясниха ли те вече? Ако не: идвайки от сладкарската/ Гренадерска, минаваш моста и завиваш на дясно. Подминаваш входа за многото търговии от дясно и непосредствено след него е тази търговия - има едни жлезни стълбички отпред, зелени мисля...

Валенце, на патерица - да ти е жив и здрав Ангел   bouquet

Вчера погребахме любимия ми дядо, невероятен човек беше Cry

# 575
Здравейте и от мен. )
Снощи се завърнах от Румъния, добра разходка и почивка беше (нищо че ходихме по работа). Само дето колата на връщане малко ми скъса нервите, но пък  в БГ реши да се "пооправи". )
Влязохме в едно румънско Пени. Е, няма нищо общо с нашето "евтинашко" и бедняшко Пени. Поне два пъти повече стока, много немски стоки, абе почти същото като в Германия. Много по-богат асортимент.

Валенце, чудесно, много се радвам за резултатите на Бубка. )
Честито и на Ангел, да е жив и здрав!

нели, чудесно е че си доволна от ФМ, а пола казаха ли ви?

# 576
Благодаря ви!

Относно пола казаха, че е още рано. Но пък гинеколожката ми ще може да ми каже съвсем скоро.

# 577
  • Плевен
Здравейте , момичета !
Пак за детската градина ... това е въпрос , който колкото и да се дъвче, пак ще се задава Simple Smile))
Подадохме молба в Иглика на Карлово и в тази до млечна кухня - сега и за двете чувам лоши неща Sad((   А още по-голям проблем е ( стискам си палци ) ще се местим някъде зад СИЦ и двете ще ми бъдат неудобни през зимата ... Има ли от вас някой , който е успял да премести детето си... Много въпроси , дано някой да даде мнение .
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 578
Здравейте ,

честити добри новини за Бубка и бебчето на Нели  Hug .

Вижте нещо интересно:
http://www.posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&a … 00&Itemid=481

Миленка,съболезнования!

# 579
  • София
Благодаря ви за пожеланията за съпружеството! GrinningНе ни беше до празнуване тия дни,отложихме го за петък.Дет се вика и да се напием вечерта,на другия ден на спокойствие да се наспим.
Днес за последно ходихме до болницата,надявам се скоро да не ни стъпи кракът там.Бубка крайно много се изнерви.
И се видях с Дикси Grinning!

Миленка,съболезнования за дядо ти!

# 580
Атракция, съболезнования за дядо ти  Hug

Много ме е яд, защото ми се провали един план. Митко и майка ми ще дойдат в петък, защото събота и неделя ще ходим в Стара Загора, и исках в петък вечерта да го заведа на представление на цирк Балкански. Оказа се, че съм се заблудила по отворените му каси - продават билети за от 07.04. когато откриват сезона Confused Все не можем да го улучим този цирк...

Иначе, Нели, не съм за завиждане. Останах без крака от обикаляне  Laughing Не ползвам колата, защото това е доста изнервящо тук да се чудиш къде да я паркираш и съм я зарязала. Мятам крачоли от рано сутрин до късно вечер. Почивката ми е само духом, но не и тялом  Laughing

# 581
Адаш благодаря и съболезнования.

Дикси! Twisted Evil

# 582
Ха! Измислих го - ще го заведа в "Патиланци". Ще е доволен  Laughing
Един ден ще му разкажа как в негова чест не си купих днес билети за постановка, в която участват едновременно Асен Блатечки и Калин Врачански...По законите на Мърфи тя е точно в петък вечер, която вечер съм решила да посветя на детето след едноседмичната раздяла   Laughing
Къса ми се сърцето за тази постановка, тц-тц-тц...дано оцени жертвата ми Crazy Mr. Green

# 583
Дикси, е, колко вечери ще имаш с детето...) Пък постановката, едва ли ще можеш да гледаш и друг път.
Аз честно...бих избрала нея. ) Но...съм си и егоист де. )

# 584
Еее, Дикси, не ми се оплаквай с това ходене и липсата на физическа почивка. Духом нали си почиваш. Другото се оправя със сън. Ходила съм на цирк Балкански, беше супер. Но беше отдавна и сега може би е още по интересно.

Общи условия

Активация на акаунт