Звездни компромати-95

• 54 325
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Роклята на Анелия уж на Готие е шита от българка, която прави перфектни копия. Peace

Коя е тя?
О не няма да коментирам това. И без това има достатъчно клиенти. Wink

само дето не са й перфектни копията. наборите на анелия личаха от сто километра колко са нескопосани, и никаква прилика с модела.

# 421
Роклята на Анелия уж на Готие е шита от българка, която прави перфектни копия. Peace
Денси, не и знам другите копия на тази шивачка( не мога да я нарека по друг начин), но роклята на Анелия не се доближаваше дори до оригинала. Голяма излагация.
Може да има други по-сполучливи напъни.

с Барбарелла сме писали едновременно Laughing

# 422
То още преди година, май, се чу, че намерила някаква шивачка, дето й правела ефектни тоалети и криела коя е, явно за нея ще да става дума.
Наборите не мисля, че са нескопосани, по- скоро са друг модел. Ама те тия оригинали не се ли правят от специални материи, изработени за конкретната марка и често новооткрити като състав от тъкани. Колкото и добре да шие някой, и хубава техника да има, щото то с обикновена машина не става всичко, като няма тия платове, няма как да стане същото, ако и гениално да го скрои.

# 423
Една приятелка ми беше казвала, че с Анелия имат обща шивачка и често я засичала там. Ще питам коя е.
Но е доста тъпо да си медийна личност и да ходиш с такива очевадни имитации

# 424
Е перфектни колко да са перфектни все пак са копия нали? Laughing
Разликата е в материалите.

Чу ли се нещо ново за Галиано и за Диор, освен това че на път от съда си е загубил шапката с розите?

# 425
Шивачката я има снимана дори в едно предаване(ако е същата де)в което участваше приятелка на Анелия от детството и.Тя там каза, че при тая шивачка си шият дрехи и нейните приятелки.Гледаха списания и Деница си избираше модели от там.Самата шивачка казва ,че много известни жени ходят при нея.
 Ето и предаването
http://vbox7.com/play:d8df00cc
http://vbox7.com/play:15f3c4bb
http://vbox7.com/play:e43a338a
http://vbox7.com/play:3a62b833

# 426
А тя защо е Нина Добрев, след като е родена в България и рожденото й име е Добрева?  Thinking
 За американци и канадци Добрев е абсолютно различно име от Добрева, не ги свързват.  Мен не ме свързват с мъжът ми защото имам "а " на края, синът ми редовно го пишат с "а" като момиче ако е с мен на доктор например. Просто нямат мъжка и женска фамилия. Предполагам са я записали Добрев по чисто практични причини, да избегнат обяснения и недуразумения. Редовно бъркат важни документи, лагат на всички "а " на края или мен ме пишат Иванов и т. н. после ходди се обяснявай и поправяй документи.

# 427
Е перфектни колко да са перфектни все пак са копия нали? Laughing
Разликата е в материалите.

Малко ми стана, неудобно ,че се изказах така, "нескопосано" и тем подобни, епитети, които използвах в по-предишен пост по темата с Готие.  Уважавам труда на жената, аз лично не мога да шия, а това, че прави копия не ме засяга лично, не исках, никой да засегна. Просото се опитах да обясня, защо сме сигурни ,че роклята е копие.
  Та, както казваt densi  и pina,  перфектно копие на Haute Couture дреха е невъзможно да се постигне, именно защото, обикновените дизайнери и шивачи нямат достъп до платовете, които ползват, големите модни къщи. Платовете идват от производители, които работят с определени лейбъли и имат сключени договори, цените им също са дооооста височки. Анелия казва,че е поръчала роклята 2 месеца преди събитието, това също няма как да стане, подобни рокли се поръчват поне 6 месеца по-рано, освен ако не си ВИП клиент на лейбъла.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 20:56 от меркантилница

# 428
   Изложи си се Анелия и това е. Нека се втъква в каквото си пожелае, но е смешно да тръби че е в оригинал, сед като е очевидно, че тропоската не е с  парижка игла.
Галена и тя залита, но тя  е със "среден клас" тоалети, които са абсолютно постижими. Малко с чантите във всички цветовве се увлече и предизвика съмнения, но карй. Там някъде в цялата еуфория от шопинга може да и се намира някой оригинл.

# 429
от самолет си личи , че няма нищо общо с оригинала ,
моделът е много труден за изработка и материите са различни ,
поне да не лъже , защото е смешно , така излага и шивачката ...

# 430
А има ли някъде интервю, в което Анелия лично да казва, че тоалета й е оригинал? Не я защитавам или нещо подобно... интересно ми е просто за какво им е да лъжат след като трябва да им е ясно , че все някой ще забележи  Laughing

# 431
меркантилница, постовете ти са ми много интересни. Извинявам се за въпроса, но от люболитство - с какво се занимаваш?  Blush

Тази снимка ме хвърли в размисъл къде е силиконът?  Thinking
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/36273_10150111869 … 0630_496922_n.jpg
(снимката е от 05.01.)

# 432
  • In The Middle Of Nowhere
Анджелина Джоли в Афганистан доколкото разбирам снимките са нови

Риана пазарува

Парис Хилтън

# 433
За да успее да надене роклята за мероприятието(в чужбина съм и не го следя), Анелия трябва да е поръчала модела по скица, т.е. в самия зачатък на процеса. Освен това й трябват адски добри връзки, а тя не е в позиция да прережда знаменитости...
Щом обаче не го е казала никъде лично и публично, всички догадки и коментари тук са безпредметни... най-много да загази шивачката й Mr. Green

# 434
Меркантилница, на мен също коментарите ти са ми много интересни Simple Smile

Вихра направила опит за самоубийство заради Иван

Общи условия

Активация на акаунт