Бели и червени, ще сме ЮЛЧЕТА засмени!

• 27 926
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте мили мамчета и честит ни женски/ мамин празник!
Щатливи и здрави и на лято със здрави и гукащи вързочета в ръцете.
И само какви сме хубавици в албума. Хубаво е да  се запознаем визуално поне така. Дано скоро да ни се предостави възможност за първата така желана среща... ама май ще сме гледка... Joy хубавици с коремчета... ще сме атракция, а сервитьорите ще ги е страх от нас какво ли ще ни скимне с тези хормони.  hahaha

Да пусна една мила истори за четене, ако не сте я причели вече:
http://zabliznacite.wordpress.com/2011/03/08/super-mama-razkaz-za-trite-bebeta/

Иначе за носа и аз мога да споделя, че като се издухвам понякога има малко кръвчица, добре, че до сега не е текло. Чела съм, че това може да се очаква през бременноста, така, че не се притеснявам.
За кг да кажа, че съм си +4 и коремът ми само стърчи и то малко. Обиколката му вече е почти 90 см, значи расте.
Вече прегледах гадероба за зимно-прлетните дрешки. Доста опаднаха, ама и доста останаха за носее - плетени блузки, поли със супер ниска талия, рокли от разтегливи материи и рокли с висока талия. Остава прегледа на летните дрешки, ама там е същото. Е, от към покупки за мене си -  окончателно няма да купувам нищо за мене... е някой чифт обувки към колекцията... Rolling Eyes Максимун може да ушия нещо новичко, например ластична поличка за лятото...
На ЖК ще ходя в петък, ама комисията за продължаване на болничния, ще ми е в понеделник.

Честито на виделите пола и на тези с покупките!
Както гледам май съм последната без количка... ама се помотва и чакам хубаво време, че да отида да ги видя на живо.

Пете хубав разказ за гарата и влакчета. Гарата трябва да е наистина хубава.

Щях да пиша и още ама забравих...  newsm78 Хубав ден на всички

# 571
Здравейте, мили момичета и бебчета! Честит 8ми март на всички мацки - малки и големи Simple Smile
След дълго отсъствие... аз се завръщам  Mr. Green Надявам се да нямате нищо против  Wink
Тази бременност ми е доста по-...не леко протичаща, така да кажа, от предишната. Имах и кървене към 14та седмица, та малко неприятни моменти. Вчера кучето ми почина  Cry, отровено е.. Мале, това е голяма мъка!!  С хемоглобина съм много зле...некви 90 бройки се въртят и все не мога да го вдигна и следователно си търпя последиците на анемията - лесно се уморявам, все съм пред припадък, сдух и такива ми ти работи. Ама да се надяваме ,че вече само хубави неща ще се случват Simple Smile Иначе има ли и други вече анемични дружки? Mr. Green Не съм ви чела назад, защото ми се струва невъзможно, така че ще наваксвам лека полека с времето.

За статистикатас килцата съм 7-8 отгоре. Ама то ,за да вдигна желязото се тъпча нон-стоп с какво ли не. Не съм усещала глад от седмици  Confused И виждам, че вече съм качила не само на корем, ама...ко да праиш? Simple Smile а КОРЕМЪТ ми е ОГРООООМЕН!! Хора, не мога да повярвам с какви темпове се ширя! Направо нямам думи и само се моля да не се нацепя тоя път брутално...че усещам вече как кожата не смогва. Много кофти чувство.

Тъй, да се включа само от последната страница каквото видях :

А относно количките - когато количката има пълно легнало положение коша за новородено задължителен ли е? Сигурно въпроса ми е много глупав обаче ..... newsm78

Не, не е задължителен. Много мои приятелки си взеха такива колички без зимен кош. Трябва ти само че порт бебе или там по-топло чувалче за идващите след това зимни месеци.

и...Петя, знам, че е с много закъснение, но не мога да не ти честитя розовите гащони  Heart Eyes Сууупер много се радвам за това  Hug

Хубав ден, милички. Бъдете обичани и обгрижвани!  newsm51

# 572
Mona Siniora , еееее добре завърнала се сред нас   bouquet

Жалко за кученцето  Cry
И твоите болежки и анемия дано да намаляват и занапред да ти е малко по-лека бременността.
Надяваме се, че няма да ни изоставиш пак за толкова дълго време  Tired

# 573
  • София
Честит празник, момичета!

Наталче, честити хубави резултати от ФМ и честита ти девойка!

Mona Siniora, надявам се неприятните моменти, свързани с бременността да са отминали вече и отсега нататък само хубави такива!

Съжалявам много за кучето Sad Много е тъжно Sad

# 574
  • Варна
ЧЕСТИТ 8ми МАРТ, МИЛИ ДАМИ!
 Нека всички бъдем здрави и усмихнати през годината и скоро да се радваме на нашите малки съкровища   bouquet
Mona Siniora и аз съм зле с хемоглобина, сега съм се закотвила на 95  Sad Но при мен се оказа че не е желязодефицитна анемия и храната изобщо не ми се отразява, въпреки че нагъвам свински пържоли за закуска  Laughing Утре съм на хематолог и очаквам след още допълнителни изследвания, да ми надупчат д-то с инжекции В12. Дано да помогнат  Praynig При теб сигурно ли е че е от желязодефицитните анемии?
Много весело изкарване на празника, мамчета и мнооого  Hug Hug Hug от мен!

# 575
Честит празник , мамчета !!!

# 576

много съжалявам но не ми позволява да прикача снимката и вече за пореден път се побърквам

# 577
честит празник дами дано всички сме много обичани и уважавани от половинките ни

# 578
Честит празник, мили дами! Тук денят започна страшно слънчев и красив и като подарихме цветя и в детската градина, ми е едно такова приповдигнато.
Днес направих първата ми лична покупка за бебчето! Отделно вече съм поръчала и са ми купили (но не и изпратили) неща от Mothercare, но не от България, въпреки, че до нас има техен магазин ама цените са леле мале... В България де. В Англия са съвсем прилични. Та днешната ми покупка е кенгуру BABYBJÖRN, което става от новородено. Втора употреба го взех, но не му личи да е използвано изобщо и изглежда много надеждно и удобно. Вече го пробвах с един мечо като манекен за бебе Simple Smile  Има добра опора за гръбчето и за главичката, на светлинни години е от това, което ползвах предишния път (Бертони). С баткото ми беше страшно удобно, когато се налагаше набързо до магазина да отида или да ползвам градски транспорт, да ползвам кенгуру. Изведнъж ставаш толкова мобилен... И поне на Ваньо му беше страшно удобно и доста си поспиваше в него. Та така.

За кучето, много съжалявам...

За хемоглобин, ми не ми е много висок, всъщност не знам колко е точно, защото с две поредни изследвания (направени през седмица, но в различни лаборатории) излезе, че имам 107 или 117. Ама кое е вярното знам ли... Така или иначе ми изписаха Сорбифер (желязо) и дано има някакъв ефект. Пише, че можело и профилактично да се ползва през цялата бременност, а също и при кърмене.

# 579
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени! Съхранете женствеността и лъчезарието си! Обичайте и бъдете обичани!
Честит празник   bouquet

# 580
Mona Siniora радвам се, че се завърна Hug И на мен ми е тежичка тази бременост, но повечето мина, така че след няколко месеца се надявам да помним само хубавите моменти.

Хемоглобина ми е около 100 - изписаха ми Малтофер, но си признавам, че не го пия редовно Embarassed

На виделите бебетата и ходилите на ФМ браво за добрите новини, все така  да идват всички с добри такива, а тези при които има някакви малки проблемчета Praynig да се оправят до появата на бебетата.

При мен всичко е наред, тази седмица съм два пъти на лекар, един път на ЖК и един път на ФМ.

През почивните дни бях при нашите и извадих дрешките от баткото, леле как се забравя момичета, направо ми се видяха като за мишки  #Crazy Има доста запазени неща, май почти нищо няма да купувам, макар че ми е съвестно  за бебчо, ама сега да хвърляме пари на вятъря като има хубави дрешки няма нужда.
Започнах да пререждам и детските стаи и лека по-лека да разпределям на баткото тоновете играчки и вещи. Нали ще трябва да се събере всичко в една стая, в другата ще сме аз и бебо.

Ей такива ми ти работи  bowuu

На празнуващите пожелавам специален и изпълнен с емоции ден  Hug

Днес съм си цял ден в къщи и ще ви наглеждам  Mr. Green

# 581
# 582

Честит празник, мили майчета!!! Бъдете безкрайно щастливи и обичани, здрави и спокойни и се наслаждавайте на всеки ден, в който малкото съкровище е в нас  newsm51

Ох, и аз качвам главоломно килограмите, от около две седмици направо не мога да ги спра. Уж гледам да не прекалявам с яденето, но понякога просто огладнявам зверски и  Blush Blush Blush Май съм към +7 от началото на бременността. Поне се радвам, че засега на лице не съм качила никак, всичко по бедрата се лепи  Blush (и корема, разбира се, ама там си е нормално, нали)..
Вчера моята докторка ми каза, че хемоглобинът ми е 113, но за бременна било добре и не ми предписва никакви допълнителни хапчета. Ще гледам от храната да компенсирам. А иначе преди месец ми беше 130 и женицата ми се смееше, че това не може да е хемоглобин на бременна, твърде добре ми бил  Laughing А се "оправдах", че ям много леща...  Joy

Прекрасен ден ви желая, сладурани   bouquet

# 583
  • Варна/Сливен
Честит празник милички   bouquet  пожелавам на всяка от нас да е много обичана,желана от половинката до себе си   loveuuu ,но не само на 8-ми март,а всеки ден    бъдете много щастливи и нека усмивката никога не слиза от лицата ви,а на лято да гушкаме най сладките бебешоци Hug

">#at=59[/video] Ето едно клипче надявам се да ви хареса и да съм успяла да го кача правилно де  Rolling Eyes
Mona Siniora надявам се вече да си добре и да нямаш никакви проблеми до края на бременоста и единствения ти проблем да са килограмите много съжелявам мила за кученцето ти   Heart Eyes  На мене лично хемоглобин още не са ми изследвали ама утре съм при доки и ще ми взимат кръв нзм още за какво,но ми стискайте палци за каквото и да са изследванията резултатите ми да са добри че аман  ooooh!
Наталче  радвам се за хубавите резултати от ФМ до края все така  дано  Peace
Още веднъж весел празник на всички и приятно изкарване на тези които имат планове да празнуват ние тази година сме си в къщи нищо специално мама прави торта,а  и от скъпото тази година никакви изненади не очаквам поне лично аз де ама знам ли може да се излъже нещо  Wink както са казали "Блажени са вярващите"  hahaha
 Чао от мен за сега цунки по муцунки и  Hug

# 584
Здравейте, момичета!   bouquet

Весел празник ви пожелавам!  Hug

Едно страхотно стихотворение за поздрав:

Аз съм ЖЕНА

Аз съм крилото на птица свободна
Стръкче от синьо-зелена поляна
Гръм ясен и силен в простора
И бяла вълна в океана
Аз съм детето заспало в скута на мама
Аз съм млада игрива кобилка
Аз съм жената която изгаря
Топи и помита с пушилка
Аз съм част от целия свят
Който ме обича и мрази
Аз съм цялата аз
От любов до омраза....

Благодаря и за хубавите пожелания за дипломирането! Радвам се, че не го отложих за другата година, че ми се въртяха такива мисли в последните седмици! Но сега съм много щастлива и доволна!  newsm08

Mona Siniora Добре дошла отново в нашите редици! Дано нямаш вече проблеми и до края само радости да има!  Peace Съжелявам за кучето ти и аз имам куче и предполагам как се чувасташ  smile3518 а и да го загубиш по този толкова безумен начин! Ужас!  no

До скоро!  wavey

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:27 от eka

Общи условия

Активация на акаунт