Бели и червени, ще сме ЮЛЧЕТА засмени!

• 27 924
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Честит  Празник , дами!
Бъдете обичани жени ,съпруги и майки!
Весел празник !

МАМО !
За тебе майчице  любима ,с обич  пиша тези редове
На тебе ,…в косата на която…..децата ти посяхме снегове …

Сега, когато съм вече голяма , по твоите стъпки вървя .
И искам като тебе мамо да постъпвам със моите деца                                             

Като теб ………………………
…………Ръката ми да гали нежно,
без грешките наивни   да осъждам.

……… Погледа ми е да е мил и кротък ,
когато раните житейски им превързвам.

………Сърцето ми да не боли жестоко,
от чувствата им в любовта несподелени .     

………Съдбата  зла да не осъждам ,
 когато са от чужди думи наранени .

………….
Ако успея като тебе мамо …..
………да ги  вдигам  със сълзи в очите спотаени ,
Когато паднали са, обидени и уморени ..

…………Ако  им дам и свободата   и крилата
Знаейки , че за това ще си платят цената …

Тогава...
........... като се  обърна след години, и видя пътят извървян,
В сърцето си ще зная, майко мила , живота не напразно е живян

И оглеждайки се в погледа доволен на моя син и  дъщеря
Сигурна съм, че и за таз  награда на тебе трябва да БЛАГОДАРЯ.

Това наистина ме трогна.Много е красиво!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МАМЧЕТА!!!

НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СМЕ МНОГО ПОЗИТИВНИ И ОБИЧАНИ ОТ ПОЛОВИНКИТЕ СИ!!!
А ПРЕЗ ЛЯТОТО ДА ГУШКАМЕ НАЙ-ЗДРАВИТЕ И ПУХКАВИ БЕБОЦИ!!!

# 586
  • Варна/Сливен
Момичета това е количката която съм си харесала,но не съм я виждала само  на снимка и моля мамите които са имали такава марка количка за професионалното им мнение за да мога да се ориентирам  Grinning

и щях да питам според вас кошчето за новородено трябва ли да има опция изцяло легнало положение и въобще има ли такива защото въобще не съм на ясно  newsm78

# 587

Когато те измислих се уплаших !
Творение от поетичен дим,
създание от слабостта ми страшна,
дошло мен - силния да победи !
Когато те измислих, цял изтръпнах :
не сън - жена родена от жена,
решила с обич свята и престъпна
да ме превърне цял в развалина !
Когато те измислих се побърках :
като вандал със крясък зъл и див,
ти влезе в мен, обра ме като църква.
Но твойта кражба аз благослових.
Да, свята да си, обич огнекрила !
Грабежът ти бе страшен, но свещен
мъжът е в най-голямата си сила
когато е от слабост победен.

ДАМЯН ДАМЯНОВ

# 588
semruna, нямам такава количка, но на въпроса ти за пълно легнало положение на коша за новородено/зимния кош--ами той си е просто само с пълно легнало положение. Не случайно той е за малките бебета. А като може вече да сяда бебето или поне да е по-изправено, влиза в употреба лятната количка (в твоя случай като махнеш коша). Там също е хубаво да има повече от 2 положения на облегалката (в идеалния вариант би имала и пълно легнало положение), просто това с цел удобство на детето като заспи на път. Иначе хубава изглежда тази количка... Обаче не е  много подходяща за зима заради малките двойни гуми. И сенникът е малък, затова ще ти трябва и чадърче.  Ти в Сливен живееше, нали? Аз съм от там по принцип. Ако районът, в който живееш е с разбити тротоари или няма такива, хубаво е да търсиш по-високопроходима количка (например ако живееш в квартал Дружба). Това ще рече стабилни гуми.

# 589
Честит Празник и от мен мили дами!!!Бъдете много щастливи,обичани и обичащи  bouquet  bouquet

# 590
Честит Празник!

# 591
Честит празник, момичета! Желая ви слънчев и усмихнат ден, много любов и щастие  bouquet

# 592
Честит празник и от мен!  bouquet
Желая ви много здраве, обич и усмивки!   bouquet
Днес бях на ФМ и имах дълга "среща"  моята бебка.  baby_neutral Simple Smile
Тя през цялото време правеше гимнастика в корема ми и отвреме навреме си смучеше палеца...  Simple Smile
Искам да ви попитам ползвате ли някаква козметика за подготовка на гърдите за кърмене?
Предварително благодаря!

# 593
  • Стара Загора
Честит 8-ми март!

Пожелавам на всички да са все така красиви и обичани и юли по едно прекрасно бебче!
Да се оплача и аз съм вече към отбора на "пазителките на дивана". От няколко дни съм с контракции и вчера ходих при доки изписа ми Нутримаг и Но-шпа и НИКАКВО ставане от леглото. Нямам прокървяване или разкритие, явно вече много съм се преуморила и ми се е отразило. Вчера ме боля страшно много корема и беше супер твърд и доки каза, че ако и днес сутринта съм така трябва да влизам в болницата за няколко дни наблюдение. За моя радост сутринта като станах нищо не ме болеше и се чувствах много по - добре от вчера.
Честито на разбралите пола на бебчетата и на всички празнуващи по един или друг повод!
На болничките по - бързо да оздравяват! Ние тук в Стара Загора сме в грипна епидемия и е някакъв ад всеки 2-ри е болен ...  #Crazy
Сега поне ще имам време по - често да се записвам. Това е за сега от мен отивам да гледам едно филмче и пак ще ви наглеждам  lovekiss  Hug

# 594
diadora1010 добре дошла в отора на лежащите с малки разходки с времето без натоварване. Не е лесно, но както си казвам, че е за доброто нанашите отрочета издържам вече от самото начало все си гледам лентичката. Не се притеснявай след време всичко ще се подонри и ще си правиш щадящи разходки. Главно да издържиш без натоварване няколко дена, а и с тази епидения лежането у дома те пази...стига някой да не донесе вирусче, ама му кажи при най-незначителни сиптоми да вземе нещо. Мъжът ми, например не взема лекарства, но беше понастинал в началото и се принуди да погълта малко, ако искаше дане го държа на хтел.  hahaha
Пази се мила!  Hug

# 595
Оф, искам да напиша нещо хубаво, но ми е толкова смотано, че няма на къде просто. От сутринта съм пред рев и съм в дупка. Нищо не съм свършила почти цял ден и ми е супер терсене.

Освен да ви споделя за проучването ми за матраците, не знам какво друго да кажа. То вече сигурно е обсъждано това де, но аз като съм тук от дъжд на вятър и не съм разбрала.

Та значи по моите проучвания(разбирайте разговори с приятелки и четене в нета) стигнах до следния извод:
1. Дунапреновите матраци не се препоръчват защото лесно си промят формата
2. Тези с кокос водел до алергии
3. Матракът трябва да е по-твърд, за да не води до изкривяване. И друго в момента не се сещам newsm78

Гледах из нета и разбира се най-много харесах матрака на Магнифлекс с бамбук(http://magniflex.bg/bg/products/bambino/baby-bamboo/), който обаче е ни идва скъп. Втория ми фаворит отново беше на Магнифлес, само модела Пиер Карден(http://magniflex.bg/bg/products/bambino/baby/). Отново с много хубави характеристики, но и той ми се стори скъп. И така ровейки из нета стигнах до този матрак на Хеди Дриймс(http://www.happydreams-bg.com/?p=product&aid=17), който ми се стурва приемлив като цена и като качество.

Забравих и още един матрак, който е направен от полиуретанова пяна и е доста евтин: http://www.bebcho.bg/bg/details.php?id=185 Никаква идея нямам обаче какъв и е случая на тази пяна. Четох добри неща за нея, но нищо конкретно за бебешки матрак, а за матрак за големи.

Вие какви матраци ползвате или ще ползвате за бебчовците?

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 17:37 от Капризче

# 596
Привет Hug

За хемоглобина, последно моят беше 133, доки каза, че е ОК
Ето малко инфо от форума Wink

За матрака, на Коско матрака е от думанпрен с кокосови влакна - много съм доволна, не си е променил формата, нито пък нещо друго Hug Та бих го препоръчала, цената беше около 80 лв. преди повече от 3г.

Капризче, мила, спокойно, аз също имам такива дни и направо както казва мъжът ми съм "ужасно мила" hahaha Но се надявам с оправянето на времето да се оправи и настоението ми, да излизаме повече, да се виждам с приятели - даже и с вас, че е крайно време - и така!!! Hug

Мона, добре завърнала се при нас, дано от тук нататък всичко да е наред и само хубави новини!!!

Отивам да направя закуска на Коско и пак ще намина Hug

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 18:44 от ˙·٠Butterfly™٠·˙

# 597
Здравейте  и от мен!
Днес милото има почивен ден и цял ден се търкаляме като бъчви и гледаме филми Simple Smile кефффффф  loveuuu
Сутринта моя приятелка ми изпрати това http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=222 мисля да отида,ако се чувствам добре Simple Smile
Честит 8 март на всички!Желая ви винаги да се чувствате красиви,желани,обичани и щастливи!

# 598
# 599
  • София
Здравейте, мили мами И Честит Празник! Бъдете много, много щастливи и винаги обичани! bouquet
Ние сме добре  Heart Eyes Тази сутрин половинката ме изненада с....топло кафенце с мляко и палачинки   food002  Heart Eyes и после замина на работа...С Митака им видяхме сметката за нула време  Crazy

Mona Siniora, юхуууу  newsm44 newsm44 newsm44 Толкова се радвам, че отново си тук, мила, ама многоо  Hug Hug Hug И да не забегнеш пак, ей, не може  Naughty Като гледам, наистина си имала проблеми в началото, но се радвам че сега всичко е ОК...От тук нататък само хубави неща да се случват, а на лято да гушкаш най прекасната бебка  Heart Eyes Определено ми липсваше, да знаеш   bouquet
Само за протокола- Мона, беше първата записала се в темата на Юлските мами  newsm51

и...Петя, знам, че е с много закъснение, но не мога да не ти честитя розовите гащони  Heart Eyes Сууупер много се радвам за това  Hug
Ааа, мерси, мерси- и аз съм на седмото небе от щастие  Heart Eyes Ама и ти ще вързваш панделки, да ти е Честито и на теб  newsm53

Пете, направо виждам Митачето барабар с любимото си одеалце посреднощ да се примъква във вашата стая... Joy
Аз, казах на мъжа ми точно това  Joy просто си го представям милото, как идва и се намества между нас  Heart Eyes

Искам да ви попитам ползвате ли някаква козметика за подготовка на гърдите за кърмене?
Ами, аз лично- не....Не съм ползвала първия път, и сега не мисля да ползвам предварително..Ако се притесняваш от разраняване или други неразположения, най вече гледай клипчета и чети статии за правилното поставяне на бебето на гърдата- според мен това е от най голямо значение  Peace

Днес милото има почивен ден и цял ден се търкаляме като бъчви и гледаме филми Simple Smile кефффффф  loveuuu
newsm62 сладури

diadora1010, почивай мила, колкото е нужно и се пази  Hug
Иринка  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт