Бели и червени, ще сме ЮЛЧЕТА засмени!

• 27 917
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
Мона  Grinning добре дошла отново , дано от тук нататък да нямаш никакви проблеми  Peace . За хемоглобина аз съм с 90, обаче имам алфа-таласемия(минор),откриха ми я миналата година,а преди това цял живот са ме лекували от желязо-дефицитна анемия  Crossing Arms , никога не съм влизала в референтните стойности на ПКК, ама и така се живее  Crazy
Приятна вечер на всички!!!

# 601
  • Варна
Мами Честит празник на всички!
Да сме живи и здрави, много щастливи и много обичани, и леко бременеене!

# 602
МОМИЧЕТА, ТРОГНАХА МЕ ВСИЧКИ ПОЖЕЛАНИЯ, НАПИСАНИ МИЛИ ДУМИ И СТИХОВЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!!!

# 603
  • София
Къде сте всички днес  newsm12 Нещо ми е скучно  eat

# 604
  • Варна
Тук сме Пете  Hug Тъкмо разгледах снимките, ама верно всички сме мнооого хубави  Grinning Блазе им на Юлските бебета, с какви готини майки са се уредили  Laughing И дечицата са страхотни, такива сладурчета, да ги нацелувате много от мен! 

# 605
  • някъде около Варна
Честит Празник, Мили Дами - бъдете много здрави, обичани, усмихнати и щастливи!!! На лято здрави, пухкави бебоци за всяка една от нас  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Бочинка, искам да ти пиша нещо на лични, ама ти е препълнена кутията и не ми изпраща съобщението Sad Sad Sad

# 606
Честит Празник мили мами Simple Smile)

Пожелавам всички да сме хубави и лъчезарни , желани и обичани!

При нас новото е ,че пак видяхме пишка и явно таткото ще прави трето след някоя друга година  :е:

Признавам си , не съм чела много подробно , малко да диагонал , ама и вие сте много пъргави бе  Joy Алекс пак ми е болен , то при нас стана седмица болен , две не и така... да минават и заминават тия гадни вируси ,че аман вече.
Лека вечер и наздраве , толкова от няколко глътки вино с един хубав шоколад нищо няма да ни стане Simple Smile

# 607
Ама верно сте мноУ пъргави  Laughing За няколко часа 3 страница, страшна работа Simple Smile
Радвам се, че тъй мило ме посрещнахте  Hug
Момичета, събиралили ли сте се вече? И най-вече ме интересува Софиянки дали са се събирали  Mr. Green

semruma, странно, че чак сега ще ти правят първите изследвания. Но така или иначе стискаме палци, разбира се! Галенце вече ти е отговорила в общи линии това, което и аз исках да ти пиша за количката. Двойни колела не препоръчвам, защото м/у тях се събира сняг и кал и не си е работа. Като цяло съм свидетел как една такава количка се е разглоби едва ли не за една година, а не е евтина количка, та не съм й голям фен. Стабилни, по-големи ДА, но внимавай да не са от помпащите се, че се пукат пък после се водят на вулканизатор и си е една разправия в повече. По-добре е да са от плътна гума.

diadora1010, радвам се, че не се е стигнало до болница. Да лежиш и да почиваш  Hug

Капризче, как да те разбирам с тия дупкиии  Hug Аз тука през ден съм..."нема такъв" криволяк. Ще се скарам с половината си приятелки по време на тая бременност  Mr. Green Чакам и аз пролетта и затоплянето, сякаш това ще ми реши всички генрални въпроси  Laughing

MocaQueen, аз утре ще ходя на у-ще пак в ДЪ мол, ама организирано от списание Моето Дете. Една приятелка работи за него и ме прикътка, че щели да бъдат двете мероприятия заедно и се борят на кое ще идат повече бременни  Mr. Green Та, ако искаш...да те прикъткам и аз - да идем заедно. Пиши ми на лични да се разбЕрем  Wink, ако ще ходиш. 

# 608
  • София
...И най-вече ме интересува Софиянки дали са се събирали  Mr. Green
Ами, аз не съм от софиянките, ама ми е скучно и да взема аз да отговоря  Mr. Green май не са се събирали  Peace Ама да вземете да се съберете, че аз поне на снимки да се порадвам  newsm08

CRLN, честито ти второ момченце  Heart Eyes Сега баткото ще има с кой да си играе  Wink Аз все си мислех, че ако второто ми беше пак момченце, Митака щеше да е много щастлив  Crazy

Ужас, не мога да спра да ям  newsm22 не се понасям вече  Mr. Green

ПС: юхуу, мъжа ми току що се обади, че се прибира по рано от работа  dance Ще можем да излезем да се разходим, малкия като се събуди  1swing

# 609
Привет Simple Smile

Днес деня ми беше наситен с много емоции - и в двете крайности. За мое щастие най-накрая успяхме да идем да видим родителите ми, вече са пооздравяли и много се радваха да ни видят вече, че то така 3 седмици на през 5 минути да живеем.. Simple Smile

Мона сениора, ти наистина много се беше иззгубила, а в началото бепе много активна! МНого се радвам , че се обаждаш и силно се надявам вече само хибави новини да ни съобщаваш!!!! Hug

CRLN чесито ви мъжле,не се притеснявайте, винаги има следващ опит Wink

Още не сме се събирали в София, защото изчакваме да се постопли времето Simple Smile пък и тоава ще сме и с по-големи коремчета и ще е по-весело Simple Smile

лека вечер от мен и утре пак съм си на линия Simple Smile

# 610
Здравейте и от мен Simple Smile

От няколко дена само наблюдавам  какво става при вас  Embarassed Много ме мързи да пиша  Mr. Green За сметка на това си харесах количка и се влюбих в нея  Heart Eyes Но ще я взема само, ако е видя на живо   Rolling Eyes дано е има в Бургас.
Ето я и моята любов  Blush

Честити мъжлете и девойки на всички!  Hug
 ooooh! Трябва да ставам, че моето момче мрънка да излизаме  Crossing Arms Трябва да бягам да се оправям  Hug Лека вечер. Утре ще пиша повече.

# 611
Доброутро мамчета  Hug днес слънчицето ме зарадва,макар, че навън е сибирски студ

По едно фрешче за закуска

и аз отивам да си направя, че днес ми е много заспало, макар че съм станала преди час.

Момичета, ако вече сте се наспали и не сте на работа пуснете си Нова телевизия предаването На кафе има интересна рубрика за кърменето

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 09:35 от jen

# 612
Добро утро мамчета! Аз днес за разлика от вчера съм в супер настроение и работния ден ми започна много добре. По повода ви черпя с едно фрапе на брега на морето

В петък сме на ФМ и 3D и се надявам всичко да е ок, стискайте ни палци госпожицата да не излезе господин изненадващо  hahaha

# 613
CRLN да ти оздравява мъничето!  Hug Честито ти второ юначе.

Mona Siniora за среща доста си говорим, ама в това студено и грипно време все не се получава - коя болена или с болен у дома, а коя здрава, но нали се пазим да не пипнем някой популярен вирус...
Предполагам, че към края на месеца ще се организираме, ако не се появи някоя друга епидемия...
Пожелав ти всичко лошо да е зад гърба и до юли само хубави емоции.

Пете по повод твоето хапване - то и аз всеки ден по нещо пазарувам и не ям много, а хладилника като го отворя ми е доста празен... как ли става това...  newsm78

Джен май последното фрешче е от грейпфрут - пу е мое!  Wink
Тука нещо се появи коментар, че грепфрута е вреден за бременни и намалявал или усилвал действиео на лекарствата. Никога не бях чувала такова нещо. Това на което съм попадала е, че е много полезен плод... Аз от малка ги обожавам (без захар), а също така и лимони. Като малка съм поглъщала лимоните с усмивка, ръфайки ги като ябълки. А случвало ли ви се да отказвате шоколада (преди бременноста бях пристрастена към шоколада и вобще сладките неща) и да използвате за заместител лимон - на мене постоянно.  Joy

Лек и слънчев ден, пак ще се отбия да ви проверя.  Hug

# 614
Джен, много ти благодаря! Току-що си пуснах Нова тв   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт