Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 31 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Ох тия наШите татковци  Чери и Чопи  ........ Hug
НаШия си седна на zадните части,говорят си ,къпят сеzаедно ,хранят се,с мен се държи добре,помага донякъде,влиубен е в нея,постоянно zвъни от работа да пита как е.Обаче ,нали майка ми е тук от 2,3 седмици, другия петък си zаминава жената,и той голяма ревност,при него повръЩа 2 пъти zа час и ниЩо няма, повърна при майка ми,тъпчела я била ,прави сурати и страни,свиквала я на ръце,свиквала я да й говорят ,ей такива неЩа,да отивала при брат ми.Скарахме се в4ера и му каzах ,че ако така продължава да ме тормо3и zаради майка ми ,Ще  идем в братми всичКите ,и той ми вика, ами най добре zаминавайте оЩе днес ,.Той не очакваШе ,че Ще тръгнем обаче ,и като и събрах  багажа на малката и се облякохме , ми  довтаса , ама другия петък като си тръгне майка ти се прибирате,викам ,даааа то да не е концерт пожелание,zаминавайте си ,идвайте си ,когато нанего му скимне, викам му  ,няма да се  връЩам,до тогава  викам Ще дойда да си събера останалия багаж.Поzеленяяяяяма ти вика сериоzно ли го мислиШ това  и то zаради майка ти .После го гледам ,седи  до нея ,тя спи ,той я  гледа мкато zа последно ,чак го съжалих ,и останах,обаче усети той , че се почва,че zа най малкото може да ми скимне да си хода и   го втресеее.

Чопи каква хиперлактация, нали  ти беШе намаляла скоро кърмата,оправи ли се ?

# 556
Интересна тема за Ротарикс: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=565738.0 Прочетете я цялата Wink

Д-р Марио цепи мрака  Mr. Green

Прочетох неща, които не знаех, но така или иначе няма да я слагам тая ваксина. Информацията е изключително полезна! Мерсаж!

# 557
Еййй Бебешондел, тамън реших да не слагам ваксината, ако тая тема "съветва" обратното няма да я чета  Crossing Arms

Чери  Hug, тоя твоя мъж е  ooooh!

Снуки, отдавна не си писала, как сте с Ники. Радвам се че се кърмите и дано се увеличи кърмата та да махнете АМ.

Моята щерка (да не са й уроки) спи по цяла нощ от 22 до 7  Crazy  Mr. Green

# 558
Еййй Бебешондел, тамън реших да не слагам ваксината, ако тая тема "съветва" обратното няма да я чета  Crossing Arms

Ти как мислиш  smile3521  Mr. Green

# 559
  • В две тъмни очички
снуки ние бяхме при др. Алексиев! Останах много доволна. Обясни ми всичко и ми обърна много внимние на въпросите http://www.einet.bg/~alexiev/
Бебешондел ортопедът на нас ни каза,че за кенгуруто закъсняваме, за бънджито около 3-4 месец,а за проходилка , същото и като на теб, но каза,че около 6-7м е нормално
Jorjianaaa - пу да не са ни уроки на щерките. И моята е така със съня, само дето заспива около 11-12 и става в 8 Crazy

# 560
снуки ние бяхме при др. Алексиев! Останах много доволна. Обясни ми всичко и ми обърна много внимние на въпросите http://www.einet.bg/~alexiev/
Бебешондел ортопедът на нас ни каза,че за кенгуруто закъсняваме, за бънджито около 2-4 месец,а за проходилка , същото и като на теб, но каза,че около 6-7м е нормално

Нормално, нормално,ама всяко дете е различно. Явор се изправи на 9 месеца, на 6 го сложих в проходилка, на 7 вече започваха да му се изкривяват крачетата  Wink И спряхме с проходилката и си го държахме за ръце. Проходи на 1 г. и 2 месеца Crazy

# 561
  • В две тъмни очички
Бебешондел ортопедът на нас ни каза,че за кенгуруто закъсняваме, за бънджито около 2-4 месец,а за проходилка , същото и като на теб, но каза,че около 6-7м е нормално

Нормално, нормално,ама всяко дете е различно. Явор се изправи на 9 месеца, на 6 го сложих в проходилка, на 7 вече започваха да му се изкривяват крачетата  Wink И спряхме с проходилката и си го държахме за ръце. Проходи на 1 г. и 2 месеца Crazy
Да,даааа и това подчерта, че си зависело много от детето, каза само,че по принцип около 6-7 месец се случва това  Peace Но все пак всяко дете се развива индивидуално и разбира се трябва да се ръководим по самото него! Hug

# 562
  • Пазарджик
Тъкмо щях да пиша "Добро утро" и видях ,че е 12.07ч.как лети това време.

Бебеш
отново благодаря за ценната информация относно Рота вирусите,затвърди моето мнение ДА НЕ СЛАГАМ ТАЗИ ВАКСИНА.Достатъчни са задължителните гадости които слагат на нашите деца. #2gunfire

# 563
  • София
Бебеш, много хубав дебат се е получил за ротарикса..... съвсем се отказах да я слагам

# 564
Ох тия наШите татковци  Чери и Чопи  ........ Hug
НаШия си седна на zадните части,говорят си ,къпят сеzаедно ,хранят се,с мен се държи добре,помага донякъде,влиубен е в нея,постоянно zвъни от работа да пита как е.Обаче ,нали майка ми е тук от 2,3 седмици, другия петък си zаминава жената,и той голяма ревност,при него повръЩа 2 пъти zа час и ниЩо няма, повърна при майка ми,тъпчела я била ,прави сурати и страни,свиквала я на ръце,свиквала я да й говорят ,ей такива неЩа,да отивала при брат ми.Скарахме се в4ера и му каzах ,че ако така продължава да ме тормо3и zаради майка ми ,Ще  идем в братми всичКите ,и той ми вика, ами най добре zаминавайте оЩе днес ,.Той не очакваШе ,че Ще тръгнем обаче ,и като и събрах  багажа на малката и се облякохме , ми  довтаса , ама другия петък като си тръгне майка ти се прибирате,викам ,даааа то да не е концерт пожелание,zаминавайте си ,идвайте си ,когато нанего му скимне, викам му  ,няма да се  връЩам,до тогава  викам Ще дойда да си събера останалия багаж.Поzеленяяяяяма ти вика сериоzно ли го мислиШ това  и то zаради майка ти .После го гледам ,седи  до нея ,тя спи ,той я  гледа мкато zа последно ,чак го съжалих ,и останах,обаче усети той , че се почва,че zа най малкото може да ми скимне да си хода и   го втресеее.

Чопи каква хиперлактация, нали  ти беШе намаляла скоро кърмата,оправи ли се ?
Мила вие с карате карате с мъжа , докато майкати е при вас. ние се караме доакто майка ми не е при нас , тя идва за няколко часа и с мъжа се из-покарваме след това , бащите май са много ревниви към дъщерите си  все майка ми му пречи и прави всичко грешно ,а тя е изгледала мен и сестра ми и племенника ми аз я слушам защото тя има опит което не мога да кажа за свекървата която не е капала никога бебе и все се оправдава че я било страх ,да за мен е по добре така да не ми се бърка, но понякога излизаме и се налага някой да капе малката и тогава става гадно.май така и е по лесно , а пък и аз не искам помощ от никои не е толкова трудно да се глада дете.Аз съм доволна от това че таткото ми помага много,надявам се да е така и за напред.

# 565
Шана, мислех че ми намалява,но след консултацията на малкия на 1месец,се оказа че той наддал 1600гр, т.е. храни се добре. Често суче, аз пиех лактогонен чай,вече го спрях, и имам чувството че имам много мляко. много често гърдите ми прокапват.  дори малкия като се нахрани,стискам зърното и излиза мляко.може би е нормално,но когато той спи повече часове денем,по-скоро привечер, гърдите ми са много пълни,стават на бучки и някой път се поизцеждам малко. А нощем често като ме събуди бебо,отстрани ми е мокро. И се чудя как мога да разбера ако имам хиперлактация  и какво всъщност значи това.

# 566
Непременно ли едно бебе трябва да се носи в генгуру? И до каква възраст? Аз не мога да го нося така, тежи ми, много съм слаба, а и имам болка в гърба.

# 567
  • Русе
Здравейте, мацки - много ми липсвате, но по ред причини нямам възможност да седна да ви прочета, както трябва  Blush Надявам се в понеделник, когато пусна Йоан на ДГ и свърша куп неща, които съм планувала да мога да се разписвам по-често. А и да не ме чуе дявола, че компа тръгна да се прецаква и сега е малко ОК. Както стои и монитора става черен - изключваш го, включваш го 10-тина пъти и пак се оправя  Rolling Eyes От време на време и сам си намаля контраста, абе иска си новичко, но да видим кога  Wink

Бебеш - за  Peace Ротарикса .

за проходилките - преди несъм ползвала и сега мисля да я пропусна.
за коликите - и аз нищо недвам, освен чая на Хипп от копър, но това са сигурно по 2-3 глътки през няколко дена. Всеки ден правя, за да имам под ръка и хвърлям после.
ноктите - режа с ножичката на чико, но си купих и нокторезачка, на НУК, която никак не ми е удобна и поне на този етап не я използвам  Sad

Понеже предната тема доста съм я пропуснала, както с колажа така и с вит.Д-то - та да кажа на мен ми взеха от Румъния Vitamina D3 - 2.50лв. бройката - а гледам някои сте писали, че по 12лв. било та се чудя реално ли е моето Confused

# 568
Здравейте, мацки.
Бебешондел много добро инфо относно тази ваксина. И аз няма да я слагам.
Kalifornia не е задължително. Каката се опитвах да я нося, но тогава и аз бях много слаба и ми беше много трудно та така и не съм я носила. Сега с бебка ще видим, засега си имам 3-4 кг отгоре та мога и да успявам да я нося Crazy
На кой децата спяха по цяла нощ без да будят? Вие сте късметлийки, пу пу пу.
Моята бебка се беше научила да яде към 3-4 часа и после на сутринта към 7-8 си хапваше ама тука от няколко нощи се буди в 2 после в 5, голямо ядене, голямо чудо.
И аз съм доста притеснена относно кг. Имаме тука една таблица за развитието по кг. и см. и моето диване е на горната граница, че и ги минава Crazy Свеки вика да сме я подлагали на диета ама как да стане, че пустото му време не се оправя да ходим на разходки заради витамин Д. Аз и давам по две капки, но дали е достатъчно това newsm78

# 569
Elina ,те са взели "Вигантол"той е по-скъп.Това което си взела ти явно е по-евтина марка.
Тук Деавита е на същата цена.
Ротарикс няма да слагам,ще се борим  с вирусите друго яче. Peace.....имам чувството че тия фармацевти скоро  ще измислят ваксина и срещу кихането.....
Калифорния,що за въпрос?!Защо да е задължително?Всяка майка си избира кое и е удобно за отглеждането на бебето.
Бебешондел в Карфур са пуснали люлеещи столове много са готини има и от 2-та виида-класически и такъв какъвто ти си бе харесала с тапицерия.Аз ги пробвах ,втория наистина е много удобен,исках да си остана там Mr. Greenи  да се люлея,люлея Laughing.Към 108 лв май бяха...

Общи условия

Активация на акаунт