Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
....Някой питаше за стерилизатор в микровълнова-15мин.в 100мил.вода

зависи от стерилизатора- моя е на 8мин с 200мл вода на 800w, ако е на 1000w-5мин
най-лесно е да се отиде в магазин,където продават същия стерилизатор и да се прочете упътването

Сакси, колажа е станал страхотен.
Тути, тази твоя свекърва е  #2gunfire и  #Cussing out
за гладенето- гладим все още.

# 226
  • София
Сенедра, аз гладих първите 3 пъти, а сега само възглавничките (все пак по цял ден лежи на тях)

# 227
  • В две тъмни очички
Абе мацки, сега се обадих на др. Алексиев от Г.Баня - приемал за прегледи само в частния си кабинет в София. Записах час на малката,ама друго ме интересува, сега това направление дето го имам трябва да го използвам да не се размрънка нещо педи, къде приемат с направления .... е и да е добър лекаря де,щото иначе на много места си приемат по ЗК???
....Някой питаше за стерилизатор в микровълнова-15мин.в 100мил.вода
зависи от стерилизатора- моя е на 8мин с 200мл вода на 800w, ако е на 1000w-5мин
най-лесно е да се отиде в магазин,където продават същия стерилизатор и да се прочете упътването
Моят е на 6 мин с 200 мл вода

# 228
Извинете момичета ,че така без да съм чела темата,но имам въпрос !
При нас обривчето дето ту отминава леко ту пак се възобновява се оказа бебешки себореен дерматит .Предимно по личицето е уффффф докторката каза така, ОБАЧЕ май не беше много читава защото ми изписа лекарство което е спряно от производство от година и половина  .Макар че аз не бях и склонна да я мажа с него че беше кортикостероид .Та сега търся друг кожен лекар добър за Варна .Препоръчаха ми Д-Р Томов.
Ако някоя ВАРНЕНКА знае добър кожен или е чувала за Томов ,моля да пише.
А някой сблъсквал ли се е с себорейния дерматит ,че чета противоречиви неща.Уж д-та каза ,че не нищо съществено ,било най-обикновен бебешки себореен дерматит ,каквото и да означава това

# 229
  • Пазарджик
да се поправя за стерилизатора този за който говорих е на tommee tippee,моля да ме извините.
Още ми треперят дрехите от свеки и не съм видяла ,че съм пропуснала името.

# 230
Тути, успокой се  Hug

на малкия му се разпространяват ситните пъпчици по гърдите и малко около китките. на лицето вече му минават,и по главата почти,но почна да му се бели кожичката. не съм го водила на кожен

# 231
Докато стигна до писане и темата ще свърши. Четох малко по диагоналната, ама дано още помня какво исках да пиша.

Сакси - страхотен колаж   bouquet

Какче - Стефан е копие на баща си. От мен май нищо не е взел като физически черти (или поне за сега не личи). оф топик: сигурно е взел "благия" ми характер

Ноеми не мога да ти променя резултата от анкетата. Не познавам нито Тервел, нито Пресиан.

Стерилизирам помпата. Бибероните - като ги мерна ги бутам и тях в стерилизатора. За гладене - гладя рядко и само от естетически съображения.

Шоколад си хапвам по малко.

Кръщене на Стефан не мисля да правя. Предвид атеизма на баща му и моите смесени чуства към институцуята на църквата ми звучи фалшиво. Като порасне бебо ще му обясня за религиите и ако той си избере някоя... тогава.

# 232
Нощни, не го будя, като спи и е време за хранене, защото после мрънка и не може да се успокои. Затова не става да го храня по начесто. Обикновено се буди на 3-4 часа и яде. Яде лакомо за 10 минути, без да му изтича от устата.
mucka84, ще сравнявам с вас количеството на храната. Явно има и други като нас.

# 233
Не гладя и не стерлизирам. Голям съм мързел, ама с 3 деца не ми се занимава с тези подробности.

Ники прилича на мен, Вики на татко си, а Рая ... още е трудно да се каже, но цвета на кожата е на баща и. Да не помислите ,че е негър, Crazy Party просто аз съм скандинавски бяла, той е също доста бял, но не е баш мойто бяло.

# 234
Добър ден и от мен!

И двете щерки приличат на баща си от момента на раждането. Както каза една позната " на мен приличат от кръста на долу."  Embarassed

Гладене- само от естетическа гледна точка.

Стерилизирам помпата и шишетата за АМ, залъгалката когато се сетя.

# 235
  • София, Лагера
Не гладя и не стерлизирам. Голям съм мързел, ама с 3 деца не ми се занимава с тези подробности.
... не е от децата  Mr. Green... аз и само с 1 ни стерилизирах, ни гладех  hahaha

А я да те питам нещо, като стана дума за броя на децата  Wink: усещаш ли се, че ги отглеждаш по различен начин? Не говоря за престараването, за притеснението по разни поводи, а по-скоро за разликата в усещането към тях. Не знам дали се изразих добре  Rolling Eyes

# 236
  • София
Извинете момичета ,че така без да съм чела темата,но имам въпрос !
При нас обривчето дето ту отминава леко ту пак се възобновява се оказа бебешки себореен дерматит .Предимно по личицето е уффффф докторката каза така, ОБАЧЕ май не беше много читава защото ми изписа лекарство което е спряно от производство от година и половина  .Макар че аз не бях и склонна да я мажа с него че беше кортикостероид .Та сега търся друг кожен лекар добър за Варна .Препоръчаха ми Д-Р Томов.
Ако някоя ВАРНЕНКА знае добър кожен или е чувала за Томов ,моля да пише.
А някой сблъсквал ли се е с себорейния дерматит ,че чета противоречиви неща.Уж д-та каза ,че не нищо съществено ,било най-обикновен бебешки себореен дерматит ,каквото и да означава това
Аз вече писах че мойта бебка е така и доки ми каза да мажа с А-Дерма екзомега-млякото и понеже сме изцяло на кърма да спра да ям всичко млечно,местно,яйца,риба,цитруси,мъхести плодове...Една седмица след тези мерки малката се изчисти почти напълно и бузките и вече са меки и нежни,а не като шкурка.

# 237
  • Сандански
Здравейте и от нас!
Страхотен колаж видях - адмирации за Сакси  bouquetНие не успяхме да се включим,но нищо - следващия път.
Сега да ви се похваля - вече сме християнчета!Не зная как се качват снимки,за да ви почерпя newsm78Иначе всичко мина добре - Дари през цялото време спа и се събуди и плака като го съблякохме(е то си беше доста студеничко - как да не плаче).И чиста молитва ни четоха и се почерпихме в къщи - всичко мина ОК.
За чистата молитва не е нужно да са ти свършили лохиите - просто ако не са не целуваш иконите PeaceКръщенета се правят всеки ден,без значение дали са пости PeaceПрез пости не се правят само венчавки и помени.
За гладенето - гладих само около 10 дни,вече не гладя.
За цвета на очите - на големия ми син му бяха небесно сини още с раждането,такива са му и сега.На малкия като се роди бяха кърмаческо синьо-сиви постепенно се промениха и след годинката му станаха зелени.Иначе за приликата и тримата приличат поразително на баща си.
А биберон не стерилизирам,защото не го искаме. Twisted Evil
За пъпките - и ние сме цялите пъпчиви по лицето и главичката.Различни видове обрив са - едните са по-червени и с връхче,а има и по-ситни,които едва се забелязват.Червените са предимно по бузите и брадичката,а ситничките - по челцето.Тези по челото ги отдавам на това,че много се поти като го кърмя или при колики,но червените newsm78Докторката каза да не ги пипам и да не ги мажа с нищо ама много ме дразнят Close
А шоколад не ям,кафе бия без кофеин по 1 на ден.

# 238
Гладих само първият път - всичките дрехи, спални комплекти, хавлии, кърпи и прочее...
После не съм пипвала ютията...  Rolling Eyes

Стерилизираме веднъж дневно....  Embarassed

# 239
Сакси, страхотен е колажа. Тия дето не влизаме редовно както моя милост не можаха да се включат,но ще чакам следващ път.
Относно предпазването - за сега няма от какво да се пазя,но мислим с прекъсване ил с презервативи Thinking
За стерилизирането - няма какво да стерлизирам . Аз съм против бибероните, а шишета не ползваме,защото сме само на кърма. Така,че стерилизатора само си стои.
За гладенето - имам желание,но нямам време,така че гладя само от естетическа гледна точка когато се наложи Peace
Чистата молитва - нямаше как да е на 40-я ден. Мисля си дали няма да може сега през идващите почивни дни newsm78

Общи условия

Активация на акаунт