Отговори
# 645
Здравейте и от мен  Hug

За количките Стоук има една приятелка и съм я карала.Не ми хареса,а пък и мнението е същото като на Хена.Каза,че направо на места се е скъсала от протриване.Но всеки си преценява.Аз например немога да дам толкова пари за количка...А и ми се струва доста скъпо.Най-вероятно нашата ще на Чико с трите коша  някой модел.
Паолина,креватчетата на ''Ми куна'' са много хубави(и не само креватчетата де)Тук много ги използват и са доста качествени.Аз като имам повече време мислех да ходя да разгледам.Една приятелка има скрин с повивалник и креватче с колелца и вече близо 2 г е непокътнато при положение,че се местиха в различни квартири няколко пъти Simple SmileИмаш ли представа колко струват в БГ???
По въпроса за чужбина искам да се включа....и така: ние тази година имахме планове да се прибереме завинаги в бг,но след като разбрахме че чакаме бебчо отложихме прибирането за неопределено време.Всички наши приятели ни казват да си стоиме тук,че в бг било много зле.Само,че независимо от тези приказки на нас си ни липсват всички и всичко в бг  Heart Eyes Както беше казал някой по-горе и в бг има доста качествени хора.Даже съм склонна да твърдя,че тук няма и наполовината качествен,умен и прекрасен народ както в нашата мила родина  smile3521
Ох,разчувставх се и забравих : Добре дошли на новите мами ,леко бременеене  Hug
Quili ,съжалявам мила!!Желая ти бързо да се оправяш и не губи кураж!!!

# 646
Здравейте !Ехе колко сте писали днес. И колко мами срамежливи са се показали  welcome
Дано ви хареса при нас. Аз днес бях оставила Емо на таткото и успях да посвърша задачки , бях свободна да ходя и напред назад като свърших а то такъв стуууд че бързах да се прибера на топло.
Пуснах си изследванията сега ще ги взема чак преди женската консултация че да не се разхождам напразно а ще си видя резултата в нета.
Много рано почнаха темите за колички ,но няма лошо който има опит да споделя и така .Аз имам евтина на Чиполино  и съм доволна имам и лятна на АБС Дизайн скоро пак ще я изкарам .Не бих дала много пари за количка дори да ги имам понеже не е нещо на което държа возим се стигаме от точка А до Б и така.
Вчера мъжа приятно ми изненада освен роза ми купил и блуза за подарък не го очаквах  и много се зарадвах и му направих любимите манджи .
Хайде лека вечер !

# 647
Здравейте,
Моя термин е на 19.09,
първа бременност
Надявам се скоро да ме включите и мен  Hug Hug Hug

...... Да кажа на всички момичета, които искате да включа на 1-ва страничка, че вече сте в списъка, но на новата тема.

.........

# 648
Милен_ка, ти в Ситила ходи за изследванията нали?
Колко ти излязоха като парички, да не ида неподготвена Simple Smile?
И за колко време са готови Simple Smile?

# 649
mi vida не мога да ти кажа на каква цена са мебелите,защото ги предлагат в София и нямам търпение да ида и да видя. Питах тук някой дали знае , но не получих отговор. Знам ,че са скъпички. Случайно попаднах на едно мнение на мама от Испания и пишеше ,че тази която си е харесала при вас е била около 1200евро , но не знам какво включва цената.  Мисля си ,че са по -скъпи от тази цена ,а пък и поне в България със сигурност.
Да ви попитам какво мислите за тази количка? Не съм я виждала на живо , но скоро и това ще направя.http://kasida.bg/chicco-bebeshka-kolichka-trio-living-white-labe … 2011-47-9404.html . Притесняваме това ,че не знам до колко ще е зимна тази количка , защото има кош за новородено , но то се ползва първите 6месеца. Но пък дизайна е уникален. Обожавам бяло колкото и да се цапа  Grinning

# 650
И на мен в първия момент ми казаха че не ставам за БХС излезе 14 седмица и 1 ден после какво мериха какво правиха излезе 13 и 6 дена и ми пуснаха изледването. Но ако няма начин да е под 14 сигурно няма да ти го пуснат. Забравих да напиша че посредническа фирма от Англия ползвам БУКК и нямам никакви забележки пазаря много 2 пъти в месеца. За стрии при първата бременност ползвах Мустела нямам нито една стрия и сега пак мажа с това дано успея и този път.
Лека вечер

# 651
Ей Васиту да не ме следиш ? Дам в сити лаб ходих  2 лв е таксата  във всяка лаборатория по здравна каса и още ако имаш пуснати кетонни тела те се доплащат и са 3 лв  всичко друго по направления е безплатно. Мисля че утре най късно в петък ще са готови бързо стават.

# 652
Благодаря ви за отговорите, и аз си мисля, че може да е нещо от червата, но много се шашкам. Тези дни по-малко съм ходила до 00 и може просто да са се понапълнили и за това да ме боли.. Дано утре да съм ок!

# 653
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте сега да докладвам.Бебчо е станал около 6см. и нещо.Докторката ме посъветва да не правя ФМ и БХС за да не се стресирвам допълнително.На този етап органите не са се оформили напълно,така че дори и да има нещо едва ли ще се определи със точност.Относно БХС статистическа история.Каза ми да отида в 16-17 г.с. да направя и двете.Тогава всичко ще е много по-достоверно.Момичета да ви питам относно изследванията урина има със сигурност така ли,че забравих да питам?

# 654
 Hug Не не те следя Миленка, но нали сме при една и съща лекарка Wink тю щом на мен ирично каза там, предположих,че и ти  Embarassed Simple Smile.
Благодря много Simple Smile.

# 655
хена, аз пък се чудя Стоккето колкото и да са маневрени как се справят по недотам равните тротоари в БГ. Аз лично във Варна само в Морската съм виждала такива колички и винаги ми е било интересно Blush

Хихи, ами то и аз предимно там се разхождах лятото  Laughing Ами то къде другаде да отидеш? Embarassed Само не питай как съм стигала до там. Трудничко е по разбитите улици, доста клати и понякога съм и засядала в някоя продънена плочка  Simple Smile Имаш право, по не дотам равни тротоари си е мъка.

Да кажа и аз по въпроса за чужбина. Вече от повече от 5 години съм в Австрия, България ми липсва, разбира се - страната, семейството, приятелите. Но с времето и в чужбина се свиква  Simple Smile Много ми беше домъчняло за БГ и даже мъжът ми беше започнал да си търси работа в София. Обаче раждането на сина ми промени мисленето ми. Тук животът е много по-лесен и уреден. Е, като следствие, хората са по-егоистични и малко помагат на един друг (няма нужда, може би). Няма нищо идеално, за съжаление...

# 656
Хена, то и ние там се разхождахме, ама живеехме до Автогарата и съответно по 45мин път пеша имах всеки ден в двете посоки Blush С моята количка беше песен. В началото с едната ръка бутах нея, а с другата държах бебката. Тя нали не искаше биберон и само рамото ми признаваше, за да спре да плаче Laughing. Сигурно ако бях с някоя друга, нямаше да съм чак такъв пешеходец ентусиаст Crazy
И споделям мнението ти за чужбина.

Паолина, това си е Chicco Trio For Me, но щом ти харесва белия цвят, много добър избор Peace

Между другото, ако ние бяхме останали в България, моят избор за количка щеше да бъде тази най-вероятно: http://zooper.com/Zooper/Products/WALTZ/WALTZ.html , но за тукашните снежни условия трябва по-голяма проходимост.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 21:13 от Галче

# 657
Ето това немерих за ми куна :http://shop.ebay.es/?_from=R40&fts=2&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=micuna&_sacat=See-All-Categories#  Малко скъпичко ми се струва,защото ние ще трябва да пазаруваме 2 легла.Едно за тук и едно за бг.Иначе са невероятни,но въпреки цената ще ходя да ги разгледам на живо.
Лека нощ от мен  Hug luvbed

# 658
  • София
Хена, то и ние там се разхождахме, ама живеехме до Автогарата и съответно по 45мин път пеша имах всеки ден в двете посоки Blush С моята количка беше песен. В началото с едната ръка бутах нея, а с другата държах бебката. Тя нали не искаше биберон и само рамото ми признаваше, за да спре да плаче Laughing. Сигурно ако бях с някоя друга, нямаше да съм чак такъв пешеходец ентусиаст Crazy
И споделям мнението ти за чужбина.

Паолина, това си е Chicco Trio For Me, но щом ти харесва белия цвят, много добър избор Peace

Между другото, ако ние бяхме останали в България, моят избор за количка щеше да бъде тази най-вероятно: http://zooper.com/Zooper/Products/WALTZ/WALTZ.html , но за тукашните снежни условия трябва по-голяма проходимост.

Галче много ми хареса тази количка. Но никъде не пише колко струва, а и в България дали ги има?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт