звъня,а ми вдига друга

• 18 883
  • 140
  •   1
Отговори
# 120
Грешки стават - да. И аз мисля така, но ако се повтори, потрети или благоверния започне да закъснява...

Е, сега, закъсняването може да стане съмнително само ако е на твърдо работно време и когато часовникът чукне ....:..... часа всички си взимат багажеца и потеглят, независимо докъде са стигнали   Laughing

# 121
Изненадах се че толкова хора се опитват да успокоят авторката.Не е много често явление тук.Аз ако не зная ще се побъркам.И вероятно след първоначалния шок ще се опитам да разбера какво е станало.Дискретно или не.Иначе цял живот ще се връщам към този момент.Заравяне на главата в пясъка не е вариант.

# 122
  • София
Ма какъв шок, какви 5 лева като нищо не е станало, бе, лелеееееееееееее  ooooh!

Жозка, в твоята партия идвам, маци.

# 123
От побъркване да ти кажа какво можеш да си докараш:

1. Високо кръвно

2. Проблем със щитовидната.

3. Недай, Боже, рак.

И трите са следствия от такива, побъркали се от следене на мъжете си жени. Имало е за какво, обаче...след като тръгнеш да следиш и откриеш, ти трябва да знаеш какво точно ще направиш. Багажа и вън, той или ти? Децата под мишница и на квартира?

И не е точно заравяне на главата в пясъка. Просто...самосъхранение, а то е мнооого важен момент. Особено ако имаш 2, че и 3 понякога деца.

# 124

Цялата случка е една грешка, според мен. Аз не бих се филмирала изобщо.

Хехе грешка, ако беше грешка щеше да е само едно отговаряне от жена.  Mr. Green
Изобщо не виждам никаква грешка.  Simple Smile
Това с пренасочването не ми е много ясно как става.  Embarassed
Според мен мъжът, на авторката има любовница.  Mr. Green

Хе хе и откъде такава увереност , ако не е тайна Виктория? Laughing
Как разбра , че си има любовница, боб ли мета или на леща разгада  "истината". ? Laughing Mr. Green

Защо пък си мислите ,че за да има изневяра трябва да ви се обади любовницата? Едва ли, ако човек изневерява, ще постъпва толкова елементарно, независимо било то жена или мъж.

Ма какъв шок, какви 5 лева като нищо не е станало, бе, лелеееееееееееее  ooooh!

Абсолютно и аз не разбирам , защо е това филмиране?! ooooh!

[/i]

# 125
Абе за възможно, възможно е. Значи преди около година и половина през ден-два ми се обаждаше мъж да търси Пламен, всеки път му казвах, че е грешка, обаче ме набираше пак и пак  Tired Бях решила, че въпросният Пламен му е дал грешен номер, т.е. моя. После престана да звъни, после пак почна  ooooh! Като се върнах в София по стечение на обстоятелствата се возех често на маршрутка 7 и един път шофьора звъни на друг шофьор на маршрутка и започват да си говорят: "Абе Пламене, още ли не си си оправил телефона бе?! Кво става, от колко месеца звъня на твоя номер и ми вдига едно и също момиче... Ето това ли е твоя номер (диктува му номер, който е Мтел, аз също съм на Мтел, разликата беше в 3 цифри)?" Случайност голяма - факт, но ставаше някакво преплитане на линиите и когато това станеше, винаги ставаше с моя номер. След тази случка ми звъня още 2-3 пъти да пита за Пламен  Crazy, който аз не познавам ни най-малко! Активирани пренасочвания нямам, как да си го обясня това? Престанете да вкарвате някой в излишни филми, не е забавно  Crossing Arms Naughty

# 126
Филми, екшъни, трилъри...

Авторката, ако изпита потребност, знае какво да прави, получи достатъчно съвети тук.
А как ще асимилира и ще използва получената информация, си е нейна работа.

# 127
Не изключвам всичко да е едно голямо съвпадение,но както казах това мен ще ме терзае.Автора трябва да реши кое е по-важно за нея.Какво самосъхранение, ако всеки път като е навън и закъснее 5 минутки се сещаш за този случай.По-добре да разбереш един път за винаги.
Тук нещата опират и до доверие,но съгласете се,че всичко е много завъртяно -детето,преплитане,нямало го,не му звънял,пренасочване.Ако се бе случило на близък,а не на съпруга ми от едното любопитство бих искала да знам какво става.

# 128
Тук нещата опират и до доверие,но съгласете се,че всичко е много завъртяно -детето,преплитане,нямало го,не му звънял,пренасочване.Ако се бе случило на близък,а не на съпруга ми от едното любопитство бих искала да знам какво става.
Аууу...добре че не е вдигнал мъж, че и обратен щяхте да го изкарате човека....

# 129
...
Авторката, ако изпита потребност, знае какво да прави, получи достатъчно съвети тук.
...
Сюжетът на този филм е... и е доста трудно сам човек да си го разплете. За мен е кристално ясна ситуацията и го матирам този мъж с 5 хода  Laughing.   bouquet

# 130
Аууу...добре че не е вдигнал мъж, че и обратен щяхте да го изкарате човека....
Laughing Laughing
Ма ти представяш ли си? Laughing
Аве отдавна ме върбят пръстите да пусна тема....какво се случва, ако жената разбере, че благоверният и "работи" мъже. Не ми казвайте , че това не се случва....

# 131

Как разбра , че си има любовница, боб ли мета или на леща разгада  "истината". ? Laughing Mr. Green

Защо пък си мислите ,че за да има изневяра трябва да ви се обади любовницата? Едва ли, ако човек изневерява, ще постъпва толкова елементарно, независимо било то жена или мъж.

Simple Smile Просто изказах мнение. Това е!  Simple Smile

# 132

Simple Smile Просто изказах мнение. Това е!  Simple Smile

Ок, но необсновано ми се видя! Подклаждаш без видимо обяснение съмнението в авторката. Crazy
Авторката явно импулсивно е пуснала темата, защото май се отказа да бистри моментното си притеснение. Laughing

Servalan хахаха посмях се и аз на тази грешка. Как може да има такива първосигнални хора да правят проблем от смс за няма нищо. Такива грешки стават постянно. Явно това е онази изяждащата ревост..мъкаааа боже опази от подобни драми. Tired

# 133
  • Пловдив
... За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty
Да  Crossing Arms, винаги ще могат да се измъкнат чрез децата. Все пак, за възрастта си, въпросното детенце е напред с технологиите и най-малкото знае колко цифри имат бг мобилните и в каква комбинация са кодовете на операторите  Outta Joint А пренасочването си е детска игра Whistling, има-няма 6-7 стъпки.

П.С. с такива теми само се дават идеи за изплъзване  Crazy
Ай стига де, моя син също беше пренасочил обажданията, ама добре, че уцелил номера на баща ми. Та по едно време ми звъни татко и вика - абе какво става днес цял ден те търсят на моя телефон. А аз даже не знаех как да ги пренасоча. Ако ще 15 стъпки са, избретателно тригодишно може да ги уцели.

# 134
Стъпките и 115 да са, с 2 копчета се минават Simple Smile Забожда пръстче на едното и по някое време имаме победител Wink
Авторката що не си поиска заключване, просто не разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт