звъня,а ми вдига друга

• 18 888
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
Аз знам, но съпругът ми едва ли!

Просто казвам да не окачва човека на въжето. Има много други начини, за да узнае това, което я интересува.

# 31
И без софтуерен проблем може да се случи грешка. Беше свързано със еднакви до определена цифра номера. Но не помня точното обяснение, но съм сигурна че е вярно, защото когато на мен ми се случи, звънях по служба.

# 32
  • София
Всичко друго, но не и любовницата му.

# 33
Ами рядко, но се случва да се обадят и да кажат, че звънят по повод обявата във вестника или искат такси на някое място. Но като кажа грешка и дотам. Ситуацията е объркана, но няма начин да не научиш истината.

# 34
Майка ми ми се оплакваше от подобни неща. Тя е абонат на МТел и първо и бавиха фактура около 6 месеца, после трябваше 3-4 пъти да двънне на даден номар за да се свърже, дори веднъж и вдигнал някакъв немец. От Мтел и казали, че имали проблем със системата и я помолиха при подобна ситуация пак да им се обади непосредствено след това за да проследят какво става.
Помня, че и бяха дали и съвет да набира номерата ръчно.

# 35
Все пак се оказа грешка....Хм.Дъщеря ми често се приспива с една игра от телефона, една змия...Така и снощи,цъкайки е активирала пренасочване на обажданията,при липса на отговор,само не знам как го е изнамерила този номер,в паметта ли е бил,в последни обаждания ли,защото определено го няма в указателя.Може и да го е измислила,ще проуча....Затова,когато въпросната е изклЮчила телефона си,едва тогава той ми вдигна.Разбрах това когато следобеда ми пристигна смс от Мтел че еди кой си номер вече може да бъде избран,поглеждам  часа-точно когато стана проблема,номера-не съм набирала такъв....Обадих се на *88 и ми казаха че може да се получи и това ако се активира пренасочване на повикванията.Погледнах в това менЮ и се оказа,че наистина е активирано към този номер...Само остава въпросът откъде дъщеря ми е копнала номера?
За мен изводът от цялата работа е,че не трябва да се правят прибързани изводи.Истината може да е  много проста   

# 36
Сега по-добре спри да се ровиш. Как е копнала точно този номер не е ясно. Може пък произволни цифри да е натискало детето и ето ти пренасочване. На мой колега детенцето 1-2 пъти ми беше звъняло. Добре, че жена му не се е вкарала в такъв филм.

# 37

Гледам и твоята пакостница е Али! Да ти е жива и здрава!!  ooooh!
Не го мисли как е успяла да го извисли номера, просто понякога на децата им идват такива идеи, че  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Joy

# 38
Този план направо ме разби, обира всички точки  Sunglasses но трябва да са доста гениални действащите лица. Е, има начин и това да се излови - все пак всеки майстор си има майстор Peace

# 39
Ох, и на мен ми се случва. И ми казва - номерът не може да бъде избран.

# 40
  • София
Стават обърквации. Включитлено съм си звъняла на моя номер от друг телефон и ми дава грешки.  Crazy Не бих се притеснявала от това. Звъняла съм от моя телефон ан телефона на мъжа ми, който е до мне - дава "няма връзка с този ноемер", а има обхват и е включен - на масата пред мен. След минута е нормално. Изобщо...да си имаме мобилните оператори.  Crazy

# 41
Аз друго се зачудих, как е успяло 3 годишно дете да настрои пренасочване, че и е знаела, че трябва да избере номер към, който да се пренасочва? Но да не задълбавам, всичко е възможно...

# 42
Аз друго се зачудих, как е успяло 3 годишно дете да настрои пренасочване, че и е знаела, че трябва да избере номер към, който да се пренасочва? Но да не задълбавам, всичко е възможно...
Може. Без да иска го е направила. Моето дете веднъж докато си играла с телефона, ми беше блокирала да приемам обаждания от номерът на мъжът ми и той като звъни, директно моят телефон го отхвърля.  Натискала е произволно и то е станало. Учудих се аз защо не ми звъни цял ден, а той милият се беше изпопритеснил ooooh! За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty

# 43
Бих се филмирала често казано Confused

# 44
Може. Без да иска го е направила. Моето дете веднъж докато си играла с телефона, ми беше блокирала да приемам обаждания от номерът на мъжът ми и той като звъни, директно моят телефон го отхвърля.  Натискала е произволно и то е станало. Учудих се аз защо не ми звъни цял ден, а той милият се беше изпопритеснил ooooh! За това телефони в ръцете на малки деца не се дават Naughty

Ужас!!! Горкият ти мъж, аз бих полудяла от притеснение!
Да, аз съм напълно против деца играещи с телефони. Peace

Общи условия

Активация на акаунт