звъня,а ми вдига друга

• 18 876
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
 Shocked Действително ли сте толкова наивни или този цирк е някаква криворазбрана подкрепа към авторката. Аз бих се обидила...от такава "помощ"...
И всичките ви лични примери имат общо с разискваната ситуация точно нищо.

Ако действително е позвънено на друг номер,макар и по грешка,във фактурата би трябвало да фигурира.
Именно, но във фактурата на мъжа. Пренасочването трябва да е таксувано, ако е въведено преди приемането на обаждането от др. жена Crazy

Всеки вижда до където иска да види. Чудя се защо хората започват да търсят истини, които има вероятност да не могат да понесат и за самосъхранение да си се самозаблуждават.

Личен пример - звъня и ми вдига друга, представя се като жена му. Започва да задава въпроси с разтреперен глас какво, коя, що...Аз отклонявам питанията, кофти ситуация. Накрая започва сама да си отговаря на въпросите, уверявайки ме, че просто няма начин да търся нейния мъж и че съм в грешка, защото...(и изрежда някакви си нейни "логични" защота).
Та...тъжно...

# 61
А дори и така да е, какво от това?

Светът свърши? 2012?

Нито ще е първият, нито последният. Но за авторката би било наистина важно да се съхрани, щото кел файда, ако си докара здравословен проблем заради...мъж. Или ...някоя си там.

Ако въобще има за какво да си го докарва де.

# 62
  • София
 Crazy Crazy Crazy
Шали , това, че ти кръшкаш трябва ли да е довод, че не стават телефонни грешки?  Stop
Кой знае, че няма да се появи пренасочено оабждане във фактурата на мъжа й? А ако се появи?  Wink

# 63
А дори и така да е, какво от това?

Светът свърши? 2012?

Нито ще е първият, нито последният. Но за авторката би било наистина важно да се съхрани, щото кел файда, ако си докара здравословен проблем заради...мъж. Или ...някоя си там.

Ако въобще има за какво да си го докарва де.

Подкрепям абсолютно и затова недоумявам защо се ровят  Simple Smile

Ами нека де, аз не злорадствам.

# 64
Подкрепям абсолютно и затова недоумявам защо се ровят Simple Smile

Искаш да кажеш, че една жена няма право да знае, че я лъже най-близкия й? Странна логика. Но предполагам, че хората, които изневеряват или на които им изневеряват изпитват нужда да вярват, че няма нищо страшно и лошо в това някой да те лъже зад гърба и че всички го правят. В крайна сметка всеки има глава на раменете си и може да реши за себе си дали ще живее в такова семейство или не. Нямам нищо против решението им да останат, но не и да обясняват на всички останали колко е хубаво, как се обичат и колко е смешно, че една жена иска да знае истината.

По темата, само времето ще покаже, ако съдя по моето дете, склонна съм да вярвам, че е възможно. Звъняла е на произволни номера, както и на такива от списъка ми, включително на шефа ми - рано сутрин, в почивен ден, докато аз кротко си спя  Crazy

# 65
най-запомнящата се телефонна грешка, на която съм била подложена беше получаването на над 50! смс-а в интервала от 22 до 24 часа. При това празни смс-и. Звънях многократно на отсрещния номер, не толкова, за да разбера кой ми ги праща, колкото, за да кажа да престанат, но никой не вдигна. Shocked принципно не ме гони параноя, но в един момент взех да се ядосвам.  #2gunfire

накрая, за да мога да заспя се принудих да си изключа телефона и да мисля други варианти за сутрешното събуждане.

на другия ден при включването пристигнаха още десетина "снощни" смс-а. newsm78
към обяд ми се обади приятен мъжки глас да попита кой го е търсил от този номер, защото имал няколко неприети повиквания. когато му обясних защо съм го търсила каза само:
 - ние снощи бяхме на кръчма и дадохме телефона на сина ми, който е бебе, за да се занимава в количката. Laughing
дори не се извини и затвори.

та с телефоните всичко е възможно.

# 66
Чувала съм, че на някои са им надчислявали сметки заради такива съобщения, а те не са ги пращали, така че може някой да е хакнал системата на доставчика. Аз лично в първия момент, когато темата беше пусната бах по-склонна да приема, че системата пак се е объркала и в случая на авторката.
Разбирам, че децата могат да променат настройки без да искат, но в случая ми е малко неправдоподобно едно дете на 3, което едва ли може да чете, да настрои пренасочване, при положение, че има 4 стъпки. Колкото до номера, то се замислих, че не може да си го е съчинила първо, защото не може да е знаела, че трябва да го въвде точно в тази настройка и второ, защото едва ли знае как да състави верен номер на мобилен телефон. Едиствения намин, ако наистина е направила пренасочване е, да е избрала номера от тел указател, което все пак значи, че жената познава съпругът, ако номера и е в неговия телефон.
Всичко това нямаше да е подозрително, ако го нямаше обяснението с пренасочването, което детето е направило.

# 67
Чувала съм, че на някои са им надчислявали сметки заради такива съобщения, а те не са ги пращали, така че може някой да е хакнал системата на доставчика. Аз лично в първия момент, когато темата беше пусната бах по-склонна да приема, че системата пак се е объркала и в случая на авторката.
Разбирам, че децата могат да променат настройки без да искат, но в случая ми е малко неправдоподобно едно дете на 3, което едва ли може да чете, да настрои пренасочване, при положение, че има 4 стъпки. Колкото до номера, то се замислих, че не може да си го е съчинила първо, защото не може да е знаела, че трябва да го въвде точно в тази настройка и второ, защото едва ли знае как да състави верен номер на мобилен телефон. Едиствения намин, ако наистина е направила пренасочване е, да е избрала номера от тел указател, което все пак значи, че жената познава съпругът, ако номера и е в неговия телефон.
Всичко това нямаше да е подозрително, ако го нямаше обяснението с пренасочването, което детето е направило.
Пренасочването е най-лесно,моят син като малък го е правил неведнъж

# 68
Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня
Остави го този мъж малко на мира  newsm78....ако на мен жена ми така ми звъни по няколко пъти на ден, би ме изнервила... Peace
Какво пречи да му е писнало от всичко това и нарочно да ти е погодил този номер... пък ти си се ядосвай безпричинно!!!!! Joy
Може по този начин да те преценява!!!! Peace

# 69

Инсталирай софтуер на GSM му и слушай....  Peace Mr. Green
"...а да започнете подслушването изпращате команда под формата на SMS, който активира микрофона на телефона и го превръща в подслушвателно устройство. От тук нататък, без знанието на собственика, Вие ще получавате SMS с информация за всички получени и набрани телефонни номера, както и копия на съдържанието на получените и изпратени SMS-и.

Също така можете да слушате в реално време всеки текущ разговор, който се провежда по телефона."

http://srs.bg/podslushvane-na-gsm?page=shop.product_details& … mp;category_id=16

# 70
Ужас ! Може ли някой въобще да му мине през главата подобно нещо. ooooh! Никого не бих го направила и не бих простила ако с мене някой постъпи така..

# 71
  • София
Невъзможно е ! Работя във Виваком от години ..гарантирам ти ,че няма как да се получи преплитане на линията .Търси друг отговор!

О, да бе. Не знам кой е тоя Виваком, в който работиш от години, но аз бях 2 години във Вивател, преди да се слеят с БТК и категорично мога да кажа, че такива издънки си имаше най-редовно.

А за пернасочването - който не е давал телефон на дете, той не знае колко е лесно  Laughing

Изобщо, в цялата тема се търси под вола теле. Аз съм най-подозрителния човек на земята сигурно, обаче имам все пак някакъв здрав разум останал. Като гледам, малко сме такива  Laughing

# 72
Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня
Остави го този мъж малко на мира  newsm78....ако на мен жена ми така ми звъни по няколко пъти на ден, би ме изнервила... Peace
Какво пречи да му е писнало от всичко това и нарочно да ти е погодил този номер... пък ти си се ядосвай безпричинно!!!!! Joy
Може по този начин да те преценява!!!! Peace

хаха еее ти пък Соте, айде сега преценява я.... сега намерил.... Laughing Joy Laughing

По темата: прилича ми на обикновена грешка. Не се втелявай чак толкова. Peace

# 73
По темата: прилича ми на обикновена грешка. Не се втелявай чак толкова. Peace[/i]
Грешка а....ако се беше обадил някой симпатяга, дали щеше да има тема..или тихичко ще си замълчи !!!! Joy

# 74
  • Fort Worth, TX
На мен вчера една женичка ми се обади да ме пита дали и е готово дистанционото.преди време друга цял ден  издирваше един мъж на моя тел и спореше с мен , че няма грешка и това е номера.Случват се грешки много често.

Общи условия

Активация на акаунт