звъня,а ми вдига друга

• 18 876
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
Аз друго се зачудих, как е успяло 3 годишно дете да настрои пренасочване, че и е знаела, че трябва да избере номер към, който да се пренасочва? Но да не задълбавам, всичко е възможно...
Хо. Трябва да видиш моята 2 годишна дъщеря как праща ММС-и.
И то на непознати номера, които изобщо не са в списъка с контактите ми.
Цялата случка е една грешка, според мен. Аз не бих се филмирала изобщо.

# 106

Хехе грешка, ако беше грешка щеше да е само едно отговаряне от жена.  Mr. Green
Изобщо не виждам никаква грешка.  Simple Smile
Това с пренасочването не ми е много ясно как става.  Embarassed
Според мен мъжът, на авторката има любовница.  Mr. Green

# 107
...
Това с пренасочването не ми е много ясно как става.  Embarassed
...
С излизането от подменюто със "змията" или по принцип   Mr. Green

Авторката, все пак е редно да се извините на онази жена, лишила се е от мобилния си половин ден, докато се оправите. Аз такъв жест за непознат не бих направила  Embarassed

...
Sick а според мен не си си направила труда да обърнеш внимание на подписа и или... "зеленото човече" в края на изречението е резултат от...

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 21:22 от Шали

# 108
  • Пловдив / София
Ситуацията, така разказана, е странна и подозрителна.
Аз лично не бих си позволила да вдигам чужди телефони, ако ще да се скъсат да звънят.
Освен това, за да не ни дразни има функция "silence".

Иначе поговори направо с мъжа ти. Без да го обвиняваш. Така може да си въртиш филми още две седмици, че и повече.

# 109
Веднъж ми звъни милото. Аз бях навън, телефонът ми в стаята, стаята заключена. Влизам и чувам, че звъни телефонът. Отварям, а той пита: ,,Кой беше този мъж?". Учудих се и поисках да знам какво става. Той каза, че звънял преди малко и някакъв мъж му отворил. Като питал за мен оня затворил. Обясних му положението при мен и невъзможността някой въобще да е отварял моя телефон. Различното при мен беше, че той звъни веднъж и му отваря някакъв, а при следващото набиране звъни моя телефон. Чудя се ако не бях вдигнала при второто позвъняване, дали щеше да вдигне същият мъж. Първия път как да е... ама два пъти последователно да дава грешка.  Thinking

# 110
За моя мъж ли става въпрос или за този на авторката?

П.П. Житейското правило - "нека не се следим, че може да се хванем" още на никого не е навредило.
Е, авторката, разбира се. Simple Smile

# 111

Хехе грешка, ако беше грешка щеше да е само едно отговаряне от жена.  Mr. Green
Изобщо не виждам никаква грешка.  Simple Smile
Това с пренасочването не ми е много ясно как става.  Embarassed

А ти си нямаш работа и се занимаваш с една жена с две малки деца и я вкарваш във филми....

# 112
Ееее, бе Редии, друго си е да си позлобее виртуално човек, нещо от типа на "Наннааанаааннаанааанаа". Сещаш ли се, онова потупване на юмруче в юмруче "напук"?

# 113
Всички дето се чудите как дете може да пренасочва - ами вие нямате ли деца? дайте им да си поиграят известно време с телефона и ще видите?нагледно! лесно е!

# 114

Първия път как да е... ама два пъти последователно да дава грешка.  Thinking

Да, и аз, това си мисля - един път как да е, но два поредни...тук има нещо.  Thinking
Red Velvet, не вкарвам никой във филми, просто споделям мнение.  Simple Smile
Шали, какво значение има подписа...тук повечето потребителки са с такива подписи.  Simple Smile

# 115
...
Шали, какво значение има подписа...тук повечето потребителки са с такива подписи.  Simple Smile
Има огромно значение и би трябвало поне да представиш един смислен довод. И не само, че нямаш такъв, но и изобщо не схващаш конкретиката на темата.

...
Да, и аз, това си мисля - един път как да е, но два поредни...тук има нещо.  Thinking
...
Ами не може да мислиш, защото не си наясно със същността на прехвърлянията  newsm78

Ясно, че си в темата за сеира, но с това будиш моето искрено съжаление (и вероятно не само моето).

# 116

Ясно, че си в темата за сеира, но с това будиш моето искрено съжаление (и вероятно не само моето).

Да, да добре...всеки изказал мнение различното от всеобщото буди съжаление предполагам.
Заблуждавайте се колкото искате, ваша работа. Simple Smile

# 117
Като казахте за грешки, ще разкажа и една такава телефонна при мен, на която хем ми беше много кофти, хем се посмях от сърце... Не, че има много общо с темата, но все пак за грешка иде реч Simple Smile
Решавам един ден да потърся моя съученичка от 7 клас, с която не сме се чували 2-3 години.
Имам телефонът й, но за по-сигурно, тъй като не знам дали е на работа или да не я прекъсвам, пращам смс, който гласи следното: "Здравей Х, аз съм У, в еди-си-кой си град съм, позвъни ако е удобно да говориш, ще ти се обадя да се чуем."
Чакам отговор - никакъв. Реших да се обадя. Звъня един път - никой не вдига. Чакам 15-20 мин. и звъня втори път. Вдига ми мъж. Питам аз - "Здравейте, търся У, тя там ли е?".
Оня ми казва: "Ама кой я търси?" Казвам: "Ами нейна съученичка."
Тоя като се отприщи: "Абе, вие какви сте, бее? Коя е тая, бее? Абе, не разбирате ли, че ми правите проблем с жената тука, бее? Да ви е*а майката..."
В последствие се оказа, че въпросният телефон на моята съученичка бил откраднат предната година, тя е с нов номер, а старият явно са го дали на друг човек - в случая мъжа.

# 118
Като казахте за грешки, ще разкажа и една такава телефонна при мен, на която хем ми беше много кофти, хем се посмях от сърце... Не, че има много общо с темата, но все пак за грешка иде реч Simple Smile
Решавам един ден да потърся моя съученичка от 7 клас, с която не сме се чували 2-3 години.
Имам телефонът й, но за по-сигурно, тъй като не знам дали е на работа или да не я прекъсвам, пращам смс, който гласи следното: "Здравей Х, аз съм У, в еди-си-кой си град съм, позвъни ако е удобно да говориш, ще ти се обадя да се чуем."
Чакам отговор - никакъв. Реших да се обадя. Звъня един път - никой не вдига. Чакам 15-20 мин. и звъня втори път. Вдига ми мъж. Питам аз - "Здравейте, търся У, тя там ли е?".
Оня ми казва: "Ама кой я търси?" Казвам: "Ами нейна съученичка."
Тоя като се отприщи: "Абе, вие какви сте, бее? Коя е тая, бее? Абе, не разбирате ли, че ми правите проблем с жената тука, бее? Да ви е*а майката..."
В последствие се оказа, че въпросният телефон на моята съученичка бил откраднат предната година, тя е с нов номер, а старият явно са го дали на друг човек - в случая мъжа.

Готино!  Grinning  Баба ми пък така я бяха помислили за телефонен терорист. Звъняла тя на съученичка, приказвали, но другата бабетка забравила и не й записала номера в телефона. След една седмица й се обадили телефонни терористи, от онези дето искат хилядарки да оттърват внучето от затвора. Изплашила се бабата и споделила с внука си, а на него първата му работа била да прегледа телефона на баба си за непознати номера. И попаднал на номера на моята баба. Обадил й се като викал и псувал и заплашвал как ще я изкорми и въобще...отнесла го баба ми невинна. После докато се разберат кой кум, кой сват, кой на булката брат.... Mr. Green
Грешки стават! Peace

# 119
  • Бургас
Грешки стават - да. И аз мисля така, но ако се повтори, потрети или благоверния започне да закъснява...

Общи условия

Активация на акаунт