Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 211
  • 564
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Много ми е странно защо излизането ве4ер се свързва непременно със заведения, флиртове, изневери Laughing Като в пубертета сте, бе хора Simple Smile Моят мъж например ходи на футбол и на баскет/ айде за недовер4ивите да уто4ня - или поне така твърди/, а аз ходя на курс за един сертификат. Единият си поддържа тялото във форма, другият - ума Wink Направо ми е странно как по4ти вси4ки никога никъде не излизат самостоятелно...Не спортувате ли? Не се ли развивате професионално, в смисъл - у4ейки още нещо? На мен в работно време не ми остават 5 минути свободни за у4ене, вие кога трупате знания и умения, не знам Rolling Eyes Сега ако ми кажете, 4е с вси4ко се справяте до 6 ве4ерта и после си по4ивате, ще си помисля, 4е ние сме най-смотаните, та не ни стига времето...
Отделно са излизанията с колеги и приятели. Много пъти съм писала, 4е не го приемам това - навсякъде заедно. Когато съм си с колегите, идеята е да обръщам внимание на тях, с тях да си подсилвам връзката, комуникацията, за да върви работата по-добре. За какъв дявол ми е да водя мъжа си всеки път? Хайде, веднъж в годината на някой семинар в хубав хотел да си заведеш и семейството - ок, но всеки път?

# 31
Голямо значение има и какви са ви приятелите и компанията в която се движи човек.
Ние имаме само 1 приятелско семейство и те са в друг град.На мъжа ми приятелите не са семейни,даже някои от тях и приятелки си нямат.Е, кажете ми аз кво да правя там в тая коч компания?...
Мойте приятелки и те повече не са семейни и следователно не си представям мъжа ми изтипосан там с мене...

# 32
  • Бургас
Моя мъж откакто се роди малката не успява да намери много време, а и средства да излиза по заведения с приятели.
Предполагам много от вас ще си кажат, ама това с времето е оправдание, но не е така.Финансите всъщност са основния проблем.Работим и двамата на държавна работа и дохода ни е много малък, а сме трима.Освен това и със заеми, които не са за глезотии, а за купуване на дърва и въглища за отопление.От работа се прибираме към 5-5:30 часа примерно.Оттам се почва подготовка за допълнителна работа.След като се върне от нея пали парно и към 8 часа вечерта, понякога и по-късно успешно се качва да си почине.Аз пък няма на кого да оставя малката, та да излезна и така.На този етап не става.

# 33
Мразя схващането, че който излиза сам, непременно излиза, за да търси флиртове, закачки и подобни.
Моят мъж не излиза кой знае колко често. В много случаи излиза сам с приятели, в много други съм с него.
Аз излизам, обаче, доста често с приятелки. И не мисля, че го правя, за да флиртувам, а за да се нахиля на разни глупости и да побъбря няколко часа на чисто женски теми... Да не споменавам и това, че често сме се уговаряли само момичета да отидем на двудневна почивка някъде. Какво да прави един мъж в такава компания, същото - като да замъкнеш гаджето си на обиколка по магазините. Mr. Green
Не обичам това "навсякъде и непрекъснато двамата", защото доскучава и натоварва. Отделно не навсякъде е подходящо да се замъкнете двойка. Пример - събиране на курса от у-ще, от у-тета или фирмено събиране - не са семейни събирания все пак.
От едно време направо се дразнех като се събираме съученици, всяка да си домъкне гаджето. Скука, братче, голяма! Joy

# 34
  • София
Е, те събиранията от гимназията не са ли на 5-10 години? Не са през месец...
Ние таи година ще имаме, мисля на ресторанта да отида сама, а за дискотеката след това да дойде и мъжа ми. Неговият випуск не са се събирали.
На спорт не сме ходили от година, няма нито време, нито пари. Доучваме си вкъщи. Ако има пари за спорт - отиваме двамата.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 12:53 от Klemy

# 35
Е, те събиранията от гимназията не са ли на 5-10 години? Не са през месец...
Да, тези са основните, на които пак съм виждала такива "изцепки". Не си се виждал няколко години с много хора, но задължително до теб трябва да се мъдри Господинът!!! Joy
Но е имало случаи като да се съберем целия курс, за края на годината, например.
Цяла година си с гаджето, пак се събираме някои съученици - тогава - ок, води си който искаш.
Но един път на една година да се съберем всички (хора от курса, с които не сте точно една компания и не излизате през останалото време) и да помъкна с мен и гаджето ми - абсурд.

# 36
  • град-държава
Не излизаме самостоятелно, той пие в някои редки случаи, кафе с приятел през деня.
Вечер излизаме заедно най-често сами, с приятели по-рядко, нито аз имам женска компания, нито той мъжка.

# 37
  • Linz
Никога не проявявал желание да излиза сам.
От 14 г. сме заедно.
Също, но годините са 18.

# 38
Излиза по един път седмично, понякога се случва да не излиза.Аз също 1, 2 пъти седмично с приятелки или със сестра ми. Добре ни се отразява.Аз лично предпочитам да излизам без него, но той държи да излизаме семейно. Не става въпрос да флиртове от моя стана просто нямам нужда да постоянно около мен.Така беше и преди да станем семейство.

# 39
Моят мъж си е домошар и ако го оставя, ще си ляга с кокошките...та вечерни излизания с приятели абсурд! То и няма подходящи за това приятели де...Понякога знам, че обядват заедно, но вечерта всеки си е у дома. Спорта му е ходенето пеша и неделната разходка в планината или с децата на колело. Френските бащи като цяло са много отговорни, наскоро имахме вечерен съвет с колегите, на който редовно присъства и един млад мъж, представител на кмета. Към 19ч го чух да звъни на жена си, извини и се, че няма да се прибере за хранененто на малката, но ще е навреме за къпането! В 19:30 приключи със служебните си задължени и отпраши!
У дома аз съм тази, която отсъства често вечер, но това не значи, че хойкам по баровете. Гимнастика, хор, асоциативна дейност, служебни задължения, кино или вечеря с приятелки, с които трудно се засичаме през деня. Ето в последните две седмици ме е нямало поне 6 пъти, но не изпитвам угризения, никой у дома не приема отглеждането на децата като "гърч"! Съпругът ми е пък често в командировка, да седна да му пиля, че ме оставя да се гърча сама ли? И бременна сама съм била, и с бебе на седмица, не си спомням някакви организационни затруднения да съм изпитала, дори си признавам, че ми е много приятно!
Аз така разбирам нещата, никой не трябва да усеща семейството като хомот на шията, което се получава с показване на отговорно отношение, но и с философско приемане на ежедневието! Честно, направо не ми го побира главата, какви са тия гърчове, изтормозени майки или пък онеправдани бащи, професор ли трябва да си или супермен, за да нахраниш две деца и да ги сложиш в леглото?

# 40
МОят мъж пък излиза!през ден,през два,не по баровете,но има тук едно заведение домашно и уютно и се събират да играят шах,карти с уиски,а понякога от тази игра например така им се отваря глътката на компанията,че продължават в някои бар(без шаха и картите разбира се Mr. Green )! нямам проблем,преди ходех и аз,сега си гледам детенцето,но когато бабата я гледа и аз съм с тях!

Добре де, като е цял ден на работа, не му ли се иска вечер да се види с теб и детето? Или жената като роди - да си седи вкъщи да си го гледа, а той да излиза, за да си почине. Не че ви критикувам навиците, явно си ви харесват, но никак не ми се струва честно спрямо теб, поне се редувайте.

# 41
МОят мъж пък излиза!през ден,през два,не по баровете,но има тук едно заведение домашно и уютно и се събират да играят шах,карти с уиски,а понякога от тази игра например така им се отваря глътката на компанията,че продължават в някои бар(без шаха и картите разбира се Mr. Green )! нямам проблем,преди ходех и аз,сега си гледам детенцето,но когато бабата я гледа и аз съм с тях!

Добре де, като е цял ден на работа, не му ли се иска вечер да се види с теб и детето? Или жената като роди - да си седи вкъщи да си го гледа, а той да излиза, за да си почине. Не че ви критикувам навиците, явно си ви харесват, но никак не ми се струва честно спрямо теб, поне се редувайте.

ааа той не е по цял ден работа и не е всеки ден даже! даже през деня се случва да ги оставя двамката да си се гледат!
аз също излизам сама,най честно с брат ми или приятелки имам 2-3!но по рядко от мъжО де!

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 15:35 от sparkling eyes

# 42
Ясно, щом през деня сте си заедно, нещата са др.  Peace

# 43
Намираме начин да излизаме заедно. Той всяка седмица ходи в командировка, така че се разтоварваме и един от друг. Simple Smile Начин да не си омръзнем.

# 44
Да, важно е да не си омръзваме.
При нас се редуват седмиците 5:5 - той работи извън страната 5 седмици, после 5 почива у дома, и сме все заедно. Аз - ако бебетата позволяват - излизам и когато го няма. Той, за негово съжаление, когато работи е "вързан" на едно корабче и няма мърдане, само безалкохолна бира  Mr. Green
Когато се върне - излиза и без мен. Аз пък излизам по-спокойно, защото той е чудесна бавачка.
Постоянно сме заедно, по цял ден, навсякъде ходим заедно, и наистина в един момент имаш нужда да се откъснеш. И аз, и той. Такъв ние ритъма на живот в момента.
Не мисля, че е длъжен да си стои у дома "от солидарност" към мен. Аз сама съм избрала децата ми да са привързани до мен в тази им ранна възраст и съм ок с последствията. Временно е, скоро ще започнем да излизаме заедно толкова често, колкото и преди. А и той се грижи повече от добре за мен и за моето удобство и благополучие (да го наречем така).

Признавам, че твърдението - никога не излиза сам за n години..., ми се вижда някак странно. Залепени ли сте бре хора?!  newsm78

Peace

Общи условия

Активация на акаунт