Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 191
  • 564
  •   1
Отговори
# 75
kailid -Проблемът  е "че ти призлява, като ще излиза" или "спорта"  -аз ли не разбрах  newsm78
По въпроса за спорта - Моя е вандерер,обича да ходим по планините; кара велосипед редовно, даже си купи наскоро нов и ужасно скъп. От седмица ходим на фитнес двамата /по метод на Щефи Граф/ докато детето е на уроци по английски в съседната сграда.

# 76
  • Велико Търново
Всеки петък е вън с приятели.Излиза към 18 ч. и се прибира към 22.00 ч.Аз излизам с приятелки веднъж седмично/преди беше събота,сега е сряда/ към 19.30 и се прибирам към полунощ Crazy
Две деца,сами ги гледаме,ако и не излизаме просто ще се побъркам.

# 77
 Confused Вечер излизаме задно,рядко.Превърнали сме се в пенсионери и ни мързи адски да излизаме.По принцип той има до късно работа и ако излиза с приятели го прави през деня,но и това е рядко.

# 78
П.С. Човечето се разписа, но Красимира още не е посетила темата?

Каква загуба....
Губиш форма!   Mr. Green
Отдавна минах през темата...!    Peace
Трябва ли на всяка страница да обяснявам колко съм обичана и как му е скучно без мен ....   Grinning

# 79
Максимум 4-5 пъти годишно. Прибира се към 23 ч. с последния градски транспорт, защото не му се дават пари за таксита. Joy

# 80
  • София
Моят мъж често работи, когато другите почиват и вече съм свикнала, че уикендите и вечерите е ангажиран. Ако е подходящо мястото и събитието го позволява, с детето го придружаваме.

Инак съм го карала да излиза вечер да изпуска парата с колеги, ама той не иска без мен. Crossing Arms Аз пък имам нужда да се виждам с приятелки по женски, натрупат ли ми се повече месеци без излизане "по женски", подивявам. Twisted Evil После съм бяла и добра поне седмица, така че и той няма нищо против.  Laughing

# 81
Колкото си иска. Напоследък не излизаме много, нито заедно, нито поотделно... омръзна ми вече тая зима.

# 82
Ходи за риба, за кеф или на състезания. Не всяка седмица, ами примерно два пъти в месеца с приспиване. Броя го за излизане, защото все пак отсъства, а и вечер  /не знам дали сте били с рибарска компания на палатки напр/ си е чист запой с приятели.
 Няма проблем, просто малко му завиждам-моето хоби не изисква  да съм извън дома.
 По принцип излизаме рядко заради дребната, сам не е проявявал желание да излиза с приятели, но то е предполагам защото "си начесва крастата" когато е за риба.

# 83
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
моя хубостник не излиза никъде вечер без мен...гОркия  Tired Аз само го карам да ми се "маха" от главата, ама той предпочита да помага вкъщи. Е, нямам нищо против, ама ми е съвестно, че човекО не ще да се разнообрази малко. Надявам се малко като поотрасне дребното да му дойде акъла на таткото и да се сети, че може да ни остави за една-две-три... вечери  Simple Smile Има свобода, колкото иска  Simple Smile

# 84
  • София
Излизаме вечер поотделно само по служебни поводи, с приятели само по изключение - 2-3 пъти годишно. Говорим само за вечерно излизане, нали? Аз пътувам редовно в командировка, вечерните ми мероприятия са доста по-често от неговите, така че нямам нужда от други самостоятелни забавления. Той предполагам - също, защото в рамките на разумното не бих го спирала. Но ако става въпрос за ежеседмично излизане сами вечер, не бих се съгласила. Това не се вписва в разбиранията ми за щастливи семейни отношения.  Naughty

# 85
Поне един път месечно... Малко е знам, но се радвам и на тези редки моменти  Mr. Green

# 86
Излизaл е ве4ер,когaто ритaше в по-пъсен 4aс или зa някой мa4.Инa4е не излизa.Но не мислете,4е го спирaм,нaпротив-мaсър4aвaм го,но той си е домошaр по душa Peace

# 87
Зимата - много рядко, почти не, лятото - може би веднъж месечно. Говорим за късно вечер, иначе докъм 8 примерно се случва по-често. Но и нашите приятели са повече семейни.

# 88
  • София
Ей, как една не си призна - мани го мъжа ми, ама аз ако не изляза поне веднъж в месеца, да се напия, да се натанцувам, да се поотъркам в младежта, да ида после да ям супа в 7 сутринта и да си легна по светло - еб..и и живота Crazy Една не си призна, една! А после заведенията пълни с мадами 30+, куфеят като невиждали...Сигурно всичките са сингъл и без деца, нали Wink Скрити лимонки такива Laughing

# 89
  • София
Ако веднъж месечно се прибирам в 7...ще продължи най-много два месеца.  Mr. Green Важи и за мъжа ми.  Peace Никой никого не спрял, но да си семеен и да куфееш без половинката, при това най-редовно и то до зори - не ни се връзва и на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт