Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 235
  • 564
  •   1
Отговори
# 525
Мерси на всички за отговорите!Не се сърди,човече-права си,знам още от самото начало,че обича много да излиза.Не че ми е толкова проблем това,колкото това,че излиза и със Симеон и с тази Зорница.Момичето ме притеснява.Иначе той има време за мен и детето работи най-често 1ва смяна до 15:00 и след това винаги ходим някъде трлимата.Проблема е,че си пише с тях двамата и дедазнам....може би имам прекалено много свободно време и мисля само щуротии.Иначе,както писах,шефът му в момента е отпуска и той работи 9 ден без почивка и е малко по-изнервен и уморен,а и има двойно повече задължения...Иначе и с кумовете ни се виждаме,а той отделно и с един друг наш приятел.Мале,стана много дълго,съжалявам,съвсем обърнах темата.Хубав ден на всички!

Ами аз съм по-консервативна от повечето хора, но все пак ще ти го кажа - аз никога нямаше да го допусна. Значи на работа с тях и след работа с тях, при това често. И мен колежката ме притеснява. Да му е приятел от детство да се виждат от време на време, ама какво е това постоянно да излиза с тях? 

# 526
Един път в годината ходи на служебен купон ( извън града с преспиване) и изключително рядко излиза с колеги, в повечето случаи сме заедно, ако му откажа - отива сам.
Аз по-често излизам с приятелки, но пак е веднъж на няколко месеца за малко.

# 527
...може би имам прекалено много свободно време и мисля само щуротии...
Прекалено много свободно време има той, щом намира сили и време да излиза толкова често. Я му остави къщата и детето и отивай навън с приятелки - кино, кафета и т.н. Даже не през ден, а всеки ден.

# 528
  • София
...може би имам прекалено много свободно време и мисля само щуротии...
Прекалено много свободно време има той, щом намира сили и време да излиза толкова често. Я му остави къщата и детето и отивай навън с приятелки - кино, кафета и т.н. Даже не през ден, а всеки ден.
Ама защо да не излиза, Човече, той си е такъв. Въпросът е защо авторката не излиза с него. Или защо се е омъжила за мъж, който излиза, ако тя не е такъв тип. Да променяш хората е непосилна задача, а и нехуманна. Хората се събират по себеподобие, другото не е честно.

# 529
Какъвто ще да е, като има нови отговорности ще си преподреди нещата. То и аз едно време излизах всеки ден, и сега бих го правила, ако нямах дете и мъж.
Излиза, защото има кой да му поеме отговорностите, ако нямаше кой да му гледа детето щеше да си седи кротко или да излиза с него. Но вероятно като се върне от работа всичко му е свършено и свободното му време в в излишък.

# 530
  • София
Какъвто ще да е, като има нови отговорности ще си преподреди нещата. То и аз едно време излизах всеки ден, и сега бих го правила, ако нямах дете и мъж.
Излиза, защото има кой да му поеме отговорностите, ако нямаше кой да му гледа детето щеше да си седи кротко или да излиза с него. Но вероятно като се върне от работа всичко му е свършено и свободното му време в в излишък.

За това съм съгласна, но авторката казва, че на нея не и се излиза толкова, затова са такива коментарите ми. Ако и на нея и се излизаше толкова щяха да са организирали нещата по друг начин, или да излизат по равно, или някой да гледа децата и да излизат заедно.
Все пак отделното излизане по равно, поне в общия случай, за мен предполага някакъв тип отворен брак.

# 531
...или някой да гледа децата и да излизат заедно...
Може да го пробва да види ще е съгласен ли, което поне до някаква степен ще отговори на това имат ли почва съмненията й...
И да направи вечерите по-интересни, за да има какво да го задържа у тях.
Аз си признавам, че ако през ден си кукувам самичка с детето, ще се запитам за какво ми е мъж като си живея сама.

# 532
  • София
...или някой да гледа децата и да излизат заедно...
Може да го пробва да види ще е съгласен ли, което поне до някаква степен ще отговори на това имат ли почва съмненията й...
И да направи вечерите по-интересни, за да има какво да го задържа у тях.
Аз си признавам, че ако през ден си кукувам самичка с детето, ще се запитам за какво ми е мъж като си живея сама.
Абе на човек като му се излиза колко интересни да са му вечерите вкъщи...Нека да не се заблуждаваме. Плъс това, ако тя гледа детето, а той излиза и е недоволна, по-скоро да му набие два шамара, образно казано, отколкото да му прави вечерите интересни.
На мен по-притеснителното ми е, че той като е вкъщи си чати с компанията за излизане и тя пак е сама. Все едно има ли нещо. То нещо има, не и обръща внимание, все едно с какво другите са му по-интересни, но такива неща могат да са началото на края, ако не се намери баланс. 

# 533
Ами с какво - теми на разговор, компания за по чаша вино, ако тя не пие...
Това имам предвид да са им интересни вечерите, ако няма за какво да си говорят или имат съвсем различни интереси, нормално е да се отдалечават все повече и повече. Какво да прави вкъщи? Да седят и да си мълчат или да говорят за битовизми.

# 534
  • София
Ами с какво - теми на разговор, компания за по чаша вино, ако тя не пие...
Това имам предвид да са им интересни вечерите, ако няма за какво да си говорят или имат съвсем различни интереси, нормално е да се отдалечават все повече и повече. Какво да прави вкъщи? Да седят и да си мълчат или да говорят за битовизми.
Аз знам какво са интересни вечери вкъщи, но за целта човек трябва да има и други интереси извън излизането. Гражданинът, когото обсъждаме не изглежда да има. Иначе щеше не да чати с компанията, а да чете, да разговаря, да гледа нещо с авторката, или всичко, което се прави като си вкъщи.

# 535
Аз изобщо не си представям какво интересно може да задържи в къщи мъж на 26, оженил се на 21, с дете на 5, който по принцип обича излизанията.
Да не говорим, че такъв съвет направо си "мирише" на :"Боцни си перо в задника, че да си му интересна!".
Някак унизително е ....а и едва ли би довело до резултат.

По-скоро някакъв вариант е тя да направи така, че да излизат все по-често заедно, с приятели, с други семейни двойки, и така лека-полека, неговите самостоятелни излизания да намалеят.
Сега, ако причината е колежката, не знам....

# 536
  • София

И при мъжете, и при жените – не. Има хора, които обичат да излизат и хора, които не обичат. Първите спират да излизат, когато вече не могат по технически причини – тежка болест, крайна старост...  Wink
Моите наблюдения са други- всички от компанията, които не се спирахме, ни писна в един момент и редуцирахме   излизанията по кръчми и кафета.
Само че, вече бяхме по на 50.

# 537
  • София

И при мъжете, и при жените – не. Има хора, които обичат да излизат и хора, които не обичат. Първите спират да излизат, когато вече не могат по технически причини – тежка болест, крайна старост...  Wink
Моите наблюдения са други- всички от компанията, които не се спирахме, ни писна в един момент и редуцирахме   излизанията по кръчми и кафета.
Само че, вече бяхме по на 50.
Нямам представа от кръчми, т.е. вероятно ресторанти и кафенета... Това не е излизане точно по моите представи. Тук нали говорим за нощно излизане – клубове, барове и прочее. Аз имам наблюдения върху купонджии и парти хора 60+ и то не един и двама, спират, когато вече не са ок със здравето. И то спират екстремните неща, пак се събират по вечери и прочее.
Ако ще ти писва ти писва на 25-30, тогава спират да излизат хората, които са излизали, за да си хванат половинка. Другото е все едно да ти омръзне да ядеш, да гледаш филми, да спортуваш или каквото и да е доживотно забавление.

Естествено, хора разни, населени места също.  Peace

# 538
Съвсем не е задължително излизанията с приятели да секнат, просто се правят заедно, към компанията се присъединяват нови попълнения и всички са доволни. Това, когато целта наистина е забавление, който си търси ергенски излизания си излиза сам.

# 539
  • София
Съвсем не е задължително излизанията с приятели да секнат, просто се правят заедно, към компанията се присъединяват нови попълнения и всички са доволни. Това, когато целта наистина е забавление, който си търси ергенски излизания си излиза сам.
Поради това, че си семеен ли? Естествено, че не. Затова казвам, че хората се събират по себеподобие. Като си излизащ човек търсиш друг като теб, с когото винаги ти е приятно да излизаш. Извън това е отворен брак, поне за мен. Никаква причина не виждам да си въобразяваш, че си с някого само, защото живеете на един адрес, а почти нищо от останалия ви живот няма допирна точка. Както казва една по-възрастна приятелка "Защо да излизам сама, да не съм вдовица?!".

Общи условия

Активация на акаунт