Великденски пости -2011!

• 68 595
  • 660
  •   1
Отговори
# 630
  • под дъгата
дядо хаджия не се отваря този линк...

# 631
  • София
дядо хаджия не се отваря този линк...

Колкото и да се мъча да коригирам линка не се получава. Доколкото ми е известно в някои случаи форума тук не позволява публикуването на определен вис линкове.

woman@hotnews@bg/n/med-oriz-i-orehi.2346.html

Заменете @ с точка

# 632
Здравейте,
днес взех причастие и ми е много хубав ден.  Heart Eyes
Линка се отваря през Гугъл, като се смени точката.
Хубав е, още днес може да се пробва.   chef

# 633
  • София

Исках да ви попитам... Знам, че днес нищо не се прави, но съм чувала, че за децата могат да се правят компромиси. Та, мога ли днес  да ги изкъпя. Това ми е въпроса.

# 634
Днес е Разпети Петък-най-тъжния ден от годината!

# 635
Здравейте ! Чета почти редовно и заедно с вас спазвам постен хранителен и духовен режим/ползвайки и вашите идеи-рецепти Simple Smile/. Не знам обаче как трябва да прекратя поста,довечера трябва ли да отида на църква,нещо специфично,въобще какво трябва да направя от тук нататък...а утрешното хранене как ще е?Вие  как процедирате?  Sunglasses Grinning

п.с: само да споделя,че не ми беше сполучлив поста в духовен план/много напрегната бях и не можах да преодолея стреса...с малки изключения,всъщност/ Иначе диетата си я спазвах стриктно,почти Simple Smile

# 636
румид, едва ли има някой, който в духовно отношение да изкара изрядно един пост  Hug Аз лично нямам търпение довечера да отида на църква, това е най-хубавият празник! Литургията почва в 0.00 часа, ще отида в 23.30, защото преди нея се обикаля храма със свещи, запалени от Благодатния огън Simple Smile. А за утре ме чака агнешко и други вкусотии Crazy.  Хубава Литургия на всички довечера! Беше ми приятно заедно да изкараме поста!

# 637
И утре ще ограничаваме храненето,нали? По-щадящо да е ,по малко...ей това ми е най-трудно,всъщност...ами с мазнинката-уте дали ще можем да си хапнем козунак и всичко,което сме ограничавали,особено последната седмица newsm78
 Момичета, благодаря на всички вас за съдействието ви/без вие да знаете,обаче/ и най-вече на Жабче-то за толкова полезната тема...Пожелавам весели празници , светлина в душите и сърцата ни , мир и любов в семействата ни  да има !  bouquet

# 638
  • София
Ами аз лично утре нямам намерение да ограничавам нищо. Просто няма да ям като невидял, ами ще си се храня нормално. Да ви кажа откровено често след пост пък не чувствам чак такава голяма нужда да ям много.

Ето, че и този пост приключва. Благодаря ви, че бяхме заедно, подкрепяхме се, обменяхме опит и т.н.
До следващия път. Wink

# 639
  • София
Ето, че и този пост приключва. Благодаря ви, че бяхме заедно, подкрепяхме се, обменяхме опит и т.н.
До следващия път. Wink

дядо хаджия, позволи ми да се присъединя към думите ти  bouquet

румид, това, което можеш да направиш довечера е да изповядаш и причастиш. За изповед трябва да отидеш сега в храма или довечера доста по - рано.

За утре и аз не мисля да се ограничавам, но на мен след пост ми е малко странно да ям, непостна храна и я ям твърде плахо, че да преям. Трябва ми поне ден - два докато свикна, че тези храни са ми разрешени и все се чувствам гузна докато ги ям Joy

Да ви подсетя отново за Петровия пост. Тази година е от 20 - 29 юни. Ще се радвам пак да се съберем тогава и мама веси (жабче) да се погрижи отново за уюта в темичката ни.

# 640

СВЕТЛИНАТА НА ВЪЗКРЕСЕНИЕТО ДА ВЛЕЗЕ В ДОМОВЕТЕ И СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА!НА ВСИЧКИ ,ВИ ,БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА И БЕЗЦЕННИТЕ СЪВЕТИ!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!ДО СЛЕДВАЩИТЕ ПОСТИ! newsm51

# 641
Христос Воскресе!
Здраве и благоденствие за всички!

# 642
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!!!! Пожелавам много пролетно настроение, съпроводено с чувство за чудото.
С вас поста беше по-лесен и интересен. До скоро...   bouquet  bouquet  bouquet

# 643
  • София
                 Христос воскресе!

Щастие, здраве, любов и светлина за всички!!! Благодаря ви!

# 644
Во Истина Возкресе!

Нека щастливи и ВЕЛИКИ ДНИ озаряват живоата ни!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 14:58 от Дес

Общи условия

Активация на акаунт