Великденски пости -2011!

• 68 572
  • 660
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Нека светлината на Неговото възкресение озари живота Ви!
Много здраве и благополучие!

# 646
  • в семейството
ВО ИСТИНА ВОЗКРЕСЕ!

Искам да благодаря на всички вас за подкрепата, помоща и вярата!
  bouquet

# 647
Христос  воскресе!
Нека позволим да просветли умовете и сърцата ни!

# 648
  • Все на втория етаж
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

Нека бъдем здрави, да бъдем по- добри, да си помагаме и да прощаваме !!!

Поста с вас е някак още по- приятен. Споделянето на поста с хора, които те разбират, съветват и подкрепят е много приятно и положително изживяване.

Бразилка, на теб специално желая Леко раждане и едно здраво и кротко бебенце! Много радост и положителни емоции покрай него.

Желая ви приятни дни до Петровите пости и до нови срещи.

п.п. И аз се чувствам още гузно  и не съм свикнала с храната, трябват ми два- три дни да се окопитя. Освен това днес почти нищо не съм яла и усещам невероятна тежест в стомаха. С постната храна ям огромни количества, но се чувствам по- лека и свежа.

# 649
  • София
 Во Истина Возкресе!!!
 Мир, светлина и любов нека ви следват по пътя, който сте си избрали!!!
 И аз не се нахвърлих върху непостни храни, само от козунака ми натежа, от агнешкото не съм близнала..не ме блазнят месните блюда:)
 И на мен ми беше изключително приятно, че споделих първият си пост с вас.Благодаря за съветите и рецептите. През следващите пости, ще се срещнем отново!
Бразилка, успешен финал ти желая и аз:)

# 650
.
 Освен това днес почти нищо не съм яла и усещам невероятна тежест в стомаха. С постната храна ям огромни количества, но се чувствам по- лека и свежа.
Oхх и аз така... Rolling Eyes Тежест,а не съм яла кой знае какво.Меса не обичам,ама козунак друг път яма повечко.А сега....хапнах едно парче,че сме затрупани с козунаци(нямам идея какво ще ги правим) и ми е тежко.Как за 40 дни един път не ми дотежа от храна.
Ще се радвам да се срещнем тук отново през юни,а на бразилка пожелавам незабравими последни дни от бременността и най-красивото и послушно,здраво момченце когато дойде времето Hug

# 651
  • ул. "Мечтание"
Христос Воскресе, скъпи приятели!  Hug

# 652
  • София
Во истина воскресе!
И аз да се присъединя към пожеланията за Бразилка. Леки последни дни и едно прекрасно, здраво бебче на финала! Много топлина и светлина в дома ти!

# 653
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
На всички пожелавам САМО ХУБАВИ НЕЩА!!!

# 654
  • София
Христос Воскресе!Пожелавам на всички Ви много здраве и отново да се съберем във Великденски пости 2012г.

# 655
  • София
Много ви благодаря за пожеланията Hug Трогната съм от вниманието   bouquet

# 656
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Нека Бог с Неговата Светлина да огряват верния път на всички ни!
Благодаря на всички ви за подкрепата по време на поста! Надявам се съвсем скоро пак да се съберем! И аз бих искала да се присъединя към пожеланията за Brazilka - желая ти от все сърце леко и безпроблемно раждане и здраво бебенце!
Весели празници!

# 657
Чудото на Възкресението настъпи! Желая ви чудеса и през предстоящите дни, сила и мъдрост за справяне с житейските предизвикателства! Лично за себе си се надявам следващия пост да бъде по-съвършен в духовно отношение и благодаря на всички провокатори в реала, които ме каляваха през дните до Великден.

На вас БЛАГОДАРЯ за уюта и настроението, което създавате с тази тема, до нови срещи през юни месец. Бъдете здрави!  bouquet 

# 658
Христос възкръсна!
Божията любов и мъдрост да направлява пътищата ни, така че винаги да се намираме в Него!

И аз искам да ви благодаря за всичко, беше ми много приятно да споделя поста си с вас! Бих желала да споделя, че съм изключително щастлива, тъй като успях да постигна това, заради което започнах този пост, а именно за да се приближа до Бога и да намеря мир. В последните дни преди Възкресение Христово се чувствах така сякаш съпреживявам всичко - мъката в деня на разпятието, а след това и невероятното освобождение, което идва чрез Христа. Много съм щастлива наистина. Бог е многомилостив!
Благодаря на всички и доскоро!

# 659
Во истина возкресе!
Благодаря за хубавата компания и напътствията по време на поста.   bouquet
Беше ми много приятно.  Heart Eyes
Желая ви слънчева и благодатна пролет, на Бразилка лек и успешен завършек и здраво и пухкаво бебе.  Hug
Дядо Хаджия, правих козунак по твоите правила, стана ми най-хубавия досега. Благодаря!   bouquet
С приятелски поздрав, до следващия път. Peace

Общи условия

Активация на акаунт