Дългото чакане след трансфер - 6

• 149 192
  • 820
  •   1
Отговори
# 90
Момичетааааа Днес е страхотен ден! Видяхме едно сакче! ЧХГ ми е 1500 на 21 ден. Доки каза, че другата седмица ще слушаме сърдечна дейност.   LaughingПожелавам на всички скоро да чуете "поздравления бременна сте"! Доки каза, че месеца му е много "бременен" . От началото на март аз съм        четвъртата с успешен резултат. Стискам палци на всички!

# 91
Момичетааааа Днес е страхотен ден! Видяхме едно сакче! ЧХГ ми е 1500 на 21 ден. Доки каза, че другата седмица ще слушаме сърдечна дейност.   LaughingПожелавам на всички скоро да чуете "поздравления бременна сте"! Доки каза, че месеца му е много "бременен" . От началото на март аз съм        четвъртата с успешен резултат. Стискам палци на всички!
Супер, много хубава новина, всичко ще бъде наред и другата седмица ще чуете сърчицето на малкото съкровище   Hug късмет миличка  Hug

# 92
вивия, честито! Днес - 22 ден, моето ЧХГ е 8259.
момичета, нямам думи! Hug Видяхме една, но огромна точка, втора не се видя за съжаление. Докторката, каза, че всичко е наред с ембриончето. Имам си първата снимка на нашето бебче. Невероятно е!!!!
Момичета, пожелавам на всички да усетя newsm44 Two Heartsт това невероятно чувство! newsm44 Two Hearts newsm44 Two Hearts :

# 93
  • Малта
radostina_dt Вивия
ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА  Hug да продължавате да ни радвате с хубави новини и следвещите 8 месеца!!!

Късмет на всички, които очакват своето щастие  Praynig

# 94
Поздравления на бременните момичета!Дано и нас ни споходи вашето щастие!  bouquet

# 95
 Hug Hug Поздравления бъдещи мами . Само хубави новини до края и после едни сладки  newsm32

# 96
Честито на всички сбъднали мечтите си
Моля, ако имате някакъв опит да ми помогнете - ще се побъркам
Ето и за какво се тревожа Направих първо инвитро и днес ми е 8 ден от ЕТ, а имам тъмно червено леко зацапване
Дали всичко не свърши или пък е имплантация / не е ли много късно /

Благодаря на всички Ви предварително и успех на всички

# 97
Здравейте отново
от притеснение забравих да честита празника ни
пожелавам на всички само положителни резултати и скорошно сбъдване на мечтите ни

# 98
Честит празник на всички дами!  bouquet Най-вероятно е имплантация, гледай да пазиш леглото ако имаш възможност и продължавай с лекарствата. Обади се на лекаря си да ти каже не би ли трябвало да пиеш нош-па, на мен ми бяха казали при кървене да пия 3*2. Дано да е хубав симптом, желая ти късмет!

# 99
Честит празник на всички!
И дано догодина празнуваме най-вече деня на майката!!!

# 100
ЧЕСТИТ 8-ми Март,мили настоящи и бъдещи мамчета!  bouquetlia_val,свържи с се с твоя лекар и изпълнявай нарежданията му!

# 101
Честит празник на всички дами!   bouquet

radostina_dt Вивия
ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА  Hug Страхотни новини! И от сега на сетне една лека и приятна бременност до края на 9те месец със здрави бебчета на ръце.   bouquet  Сега ще разбрете, че тези 20тина дни на очакване са били много малко сравнени с 9те месеца отброяване.  Wink

lia_val звъни на доктора и бегом в клиниката за преглед на лигавицата! И сега много лежане и пазене Naughty

# 102
Здравейте момичета и Честит празник   bouquet бъдете винаги усмихнати,силни и обичани Simple Smile Аз да ви се оплача, днес -14 ден от ЕТ реших да направя един уринарен тест- за мен май всичко беше до тук- показа отрицателен, на 17 ден пак ще направя ,но кръвен този път, дано резултата се окаже грешен.. чудя се има ли наистина някаква вероятност да не ми е отчел правилно, при положение , че последната ми инжексия Прегнил беше на 1 март ?

# 103
Много Ви благодаря момичета за съветите
исписаха ми рутаскорбин  и в събота ще видим ще правя уринен и кръвен, ако не ми е дошло, както трябва - все пак има някаква макар и малка надежда
иначе ми казаха, че е късно за имплантация и рано за менструация

Весело изкарване на празника

# 104
благодаря на всички, но още ме е страх.
днес ми излязоха имунологичните - високи НК клетки 16%. Предстои ми вливане на киовиг другата седмица. Дано всичко мине нормално. А пък и това кървене не спира, само като съм постоянно на легло, а пък ходя по малко и на работа. Доки каза нормално, ама не го питах това нормално до кога е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт