Дългото чакане след трансфер - 6

• 149 124
  • 820
  •   1
Отговори
# 75
Taleva мила и при мен беше така,спях лекарствата и след шест дни ми дойда цикъла,дори точно тогава трябваше да съм на преглед  Sad така,че споко,но и момичетата са прави ,че е по обилен ,болезнен и т.н
При мен на следващия месец си ми дойде както си е по график ,при всеки различно  Rolling Eyes

# 76
Благодаря момичета за подкрепата още веднъж!Имаме замразени 3 ембриона и мисля в следващия цикъл да ги направя, надявам се там да ми е късмета и да си имам една пък защо не и две ледени принцеси или принцове.Пожелавам много късмет и на вас!

# 77
Здравейте момичета   bouquet аз пак да питам- последно бих прегнил на 1 март, ако в понеделник направя тест дали ще отчете или още ще има вероятност и да ме обърка ? Благодаря ви момичета  Hug

# 78
Здравейте момичета   bouquet аз пак да питам- последно бих прегнил на 1 март, ако в понеделник направя тест дали ще отчете или още ще има вероятност и да ме обърка ? Благодаря ви момичета  Hug
Моят последен овитрел беше на 1 март. Теста ми е за понеделник така че според мен може и Ти да си направиш. Ти кой Ден от ЕТ си? И в коя клиника? Аз съм при д-р Табакова в Репробиомед. Днес се чух по телефона и в понеделник ще имам и УЗД СТИСКАЙТЕ палци моля !!!

# 79
Здравейте момичета   bouquet аз пак да питам- последно бих прегнил на 1 март, ако в понеделник направя тест дали ще отчете или още ще има вероятност и да ме обърка ? Благодаря ви момичета  Hug
Моят последен овитрел беше на 1 март. Теста ми е за понеделник така че според мен може и Ти да си направиш. Ти кой Ден от ЕТ си? И в коя клиника? Аз съм при д-р Табакова в Репробиомед. Днес се чух по телефона и в понеделник ще имам и УЗД СТИСКАЙТЕ палци моля !!!

Здравей,ами аз съм 11 ден , при Янакиева съм- СОФИЯ 2000, моето УЗД е на 15 март. Много стиснати палци от мен за теб , а и за всички останали момичета,които чакат щастливия ден  Hug

# 80
  Благодаря ти за подкрепата Stefito 123. Рано на всички чакащи момичета женския месец донесе радост и успех в борбата за желаните рожбички!

# 81
Taleva,пожелавам ти това да е последния ти опит и да нямаш повече душевни терзания,едни истински късметлийски снежковци!!!stefito123,Вивия,утре стискам палци за положителни тестове!!!В клиниките си ли ще ги пускате?А знаете ли лаборатории,където резулната излиза по-бързо? newsm10

# 82
stefito123 и бях (и все още ме преглеждат от време на време) при д-р Янакиева и д-р Вакрилов - вярвай им. както каза реди аз направих моят кръвен тест на 15 ден, 2 дена по-рано, дори д-р Янакиева ме хвана като чаках за резилтата в Тина Киркова. Предполагам, че хартията с поведението ни е една и съща. Зная колко страшо е да чакаш без да знаеш, но си бях казала, че ще се справя с всеки резултат, но от друга страна вярвах, че всичко си е наред.

Вивия и stefito123 стискам палци за много положителен тест утре! Hug

# 83
Благодаря за подкрепата момичета!
Taleva,пожелавам ти това да е последния ти опит и да нямаш повече душевни терзания,едни истински късметлийски снежковци!!!stefito123,Вивия,утре стискам палци за положителни тестове!!!В клиниките си ли ще ги пускате?А знаете ли лаборатории,където резулната излиза по-бързо? newsm10
В Репробиомед ще правя утре кръвния Тест . Питах ги и ми казаха че ще стане за 1-2часа и после ще минавам и на УЗД. Ох,вече броя часовете... Praynig Rolling Eyes

# 84
13 ден  след трансфер , уринарен тест -отрицателен.

# 85
  • София
jasil, пусни и кръвен - стискам палци за по-добър резултат!

# 86
Здравейте момичета  Simple Smile аз да ви кажа се отказах от теста днес, мойто мило ми каза , че според него било по -добре да не бързам и да си изчакам деня определен от док... така че, ще чакам да дойде 11...или поне 10  Laughing много се надявам тестовете на всички вас да са положителни- стига толко мъка и чакане... стига  Hug ! Аз вярвам на Янакиева и Вакрилов .. малко бързат, но пък се надявам..
jasil,  ти не се отчайвай още... направи още един малко по -късно, дано да е грешка , дано... newsm20 . На мен за теста ми казаха, че където искам там мога да го направя, малко ми е далече да ида до София за един тест Simple Smile ще правя в Петрич, пък ако е положителен ще ходя и до там, то и да не е аз пак ще ходя до там за преглед . УСПЕХ МОМИЧЕТА , много ,много успех Hug

# 87
  • Варна
Един ден мина, остават още 15! Как ще устискам не знам. Постоянно имам усещането, че правя нещо, което не трябва и т.н.  Главата ме боли жестоко, защото не съм пила кафе, а по принцип пия по 5 на ден.
Ами пий едно кафе, може и със сметана. Аз съм с ниско кръвно и си пиех по едно кафе на ден. Не мисли толкова, ще минат дните и ще дойде време за теста.

Преди време една приятелка беше казала "я не се оплаквайте от чакането и не го наричайте гадното чакане на теста, защото това са просто няколко крачки към сбъдването на мечтите". Тогава, казано честно, се засрамих и никога повече не споменах, че чакането е убийствено или че ме мъчи това. Наслаждавайте се на дните до теста, мислете положително, живейте си почти както досега и вярвайте, че мечтата ви ще се сбъдне!
Успех на всички!

# 88
момичета, ГОЛЕМИЯТ ДЕН ДОЙДЕ!!!
Тръгвам за клиниката на УЗИ.
Днес 22 ден, какво ли ще се види?
Леко чакане и  Peace на всички!

# 89
момичета, ГОЛЕМИЯТ ДЕН ДОЙДЕ!!!
Тръгвам за клиниката на УЗИ.
Днес 22 ден, какво ли ще се види?
Леко чакане и  Peace на всички!
Дано се видят две прекрасни точици, които после да донесат много щастие на мами и тати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт