Дългото чакане след трансфер - 6

• 148 151
  • 820
  •   1
Отговори
# 60
IrinaB , това е по пoвод Paracetamol - a

http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/EF413F20-A11D-43AF-B0D6-3B14D … aracetamol_BG.pdf

Извинете за намесата, но  не смятам, 4е е редно да се пише нещо без да е проверено!!!

Стискам палци на всички  bouquet

# 61
IrinaB,повярвай в 3часа през нощта събудена от дълбок сън от тази ужасна болка трябваше да направя нещо,за да си помогна.А Парацетамола  е даден от доктора ми в инстукциите за спазване след ЕТ,но не като постоянна терапия,а в случай на" коремен дискомфорт,подуване на корема и други такива обичайни явления след ЕТ".Знам,че колкото по-малко лекарства,извън предписаните,поемаме,толкова по-добре.Ще трябва да се откажа от любимата си поза за сън-по корем!Матката ми беше доста уголемена още по-време на стимулацията-последно беше измерена 17,36мм,а сега кой знае колко е нарастнала.От това и от лежането и кръста ме боли от няколко дни.Можете ли да ми препоръчате нещо за тази болка?

# 62
Момичета,тази нощ се събудих от много силна болка в полова област.Пих 1Парацетамол и 1Но-шпа.Болката беше на спазми и бях легнала по корем,ако това има значение.От ЕТ са минали едва 4-5дни,а датата за теста е толкова далече...Какво ли още има да се случи до тогава?!?Нека тези,които са преживяли такава болка ,да споделят опит.Чудя се дали не начало на ПМС или има малко надеждичка?!?
Здравей , аз между 4 - 6 ден полудявах от болка ниско долу около и под корема. Днес съм 9 ден и все още цикъл не ми е дошъл Simple Smile дано и да не дойде  Laughing късмет и не го мисли толкова, пий си хапчетата , пък ... каквото даде Господ  Hug

# 63
IrinaB,повярвай в 3часа през нощта събудена от дълбок сън от тази ужасна болка трябваше да направя нещо,за да си помогна.А Парацетамола  е даден от доктора ми в инстукциите за спазване след ЕТ,но не като постоянна терапия,а в случай на" коремен дискомфорт,подуване на корема и други такива обичайни явления след ЕТ".Знам,че колкото по-малко лекарства,извън предписаните,поемаме,толкова по-добре.Ще трябва да се откажа от любимата си поза за сън-по корем!Матката ми беше доста уголемена още по-време на стимулацията-последно беше измерена 17,36мм,а сега кой знае колко е нарастнала.От това и от лежането и кръста ме боли от няколко дни.Можете ли да ми препоръчате нещо за тази болка?
На мен док ми каза , че мога да пия само но-шпа за тази цел. Аз все си мисля, че до 2-3 дни болката ти ще отмине   bouquet

# 64
Здравейте момичета останаха ми само 3 дни до насрочения от Доки Тест и УЗД . На 7 март ще е денят на истината. Реших да си направя уринален и той излезе +. Не бързам да се радвам, защото както и вие ми писахте след овитрел може Теста да даде фалшиф положителен резултат. Моят трансфер беше на14 Февруари а последния овитрел на 1 март . Искам да ви питам овитрела увеличава или намалява стойностите на ЧХГ? Ако утре пак си направя уринален дали вече мога да се радвам при две черти?  Относно болките на мен от самото начало ми изписаха папАверин 3х2 при нужда или прокървяване 4х2. Много добре се чувствам с него -намам болки и дори съм спокойна да пътувам с Кола и на работа си ходя без проблем.

# 65
bebezan  за лежането аз съм се заредила с 4 възглавници от самото начало и лежа върху тях, като ми писне полуседнала се свличам надолу. Дано и на тебе ти помогне. По нататък, дай Боже, ще ти трябват и през ноща.  Wink

stefito123 болките и мене ме мъчиха, но най-вероятно са от хормоните дето си ги глънала преди. И аз все се притеснявах, ами ако... но успявах да задуша всяко съмнение и страх. А и нас дори и след това все нещо ни притеснява (чета твърде много и копая на дълбоко Wink ), но не спирам да съм с оптимистичн настрой.

Вивия Овитрела повишава ЧХГто, затова не е добре да се прави тест за бременост преди организъма да излезе от влиянието му. По принцип "полуживота е 30 часа" (според листовката), и логично два- три дена са ок, така, че резултата може и да е верен. Но да изчакаме все пак кръвния (аз съм му голям фен  Wink ). Искренно ти пожелавам резултата да е истински положителен и да влезеш в нашия отбор на отброяващите 9те месеца.  Hug

Момичета успех в чакането.  Hug и успешен резултат!  Peace

Amara само да прокоментирам - листовките са за пациентите - основно са верни, но някои неща не съвсем, някои отсъстват. Ако беше фармацефт щеше да знаеш не само от листовките.  Wink Но да не влизаме в полемика, не е мястото тука.  fight  friendship

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:13 от IrinaB.

# 66
Здравейте момичета, може би въпроса ми не е за тук, но незнам къде да попитам, а днес направо полудях- значи, от първия ден след трансфера аз трябваше да пия НУТРИ- МАГ - и го пия, но го бях закупила от София, днес търсих да го купя от Петрич, но тука ме гледаха като... да не казвам  Close та , искам да питам дали НУТРИ - МАГ-а  няма нещо заместител ? Много ви благодаря   bouquet

# 67
Здравейте момичета, искам да ви попитам при мен се получи т.нар. биохимична бременост вече почти 3 дена не съм пила лекарствата ,а все още не ми е дошъл цикъла, пиех дуфастон 2*1 и вагинално утрогестан 3*2.Тази биохимична бременост е ако аз правилно съм разбрала че е имало имплантация, но за много кратко време, един вид ранен спонтанен аборт - та въпроса ми е като е един вид аборт не трябва ли независимо от лекарствата да имам поне някакво кървене, а аз вече трети ден нищо!

# 68
IrinaB,stefito123,Вивия,много ви благодаря за съветите  и окуражаващите думи.Днес съм много по-добре,като изключа това,че яйчниците понякога напомнят за себе си и кръста,но той сигурно така ще си остане.С него си имам и без това проблеми.Една лекарка ми беше казвала,че имам отслабени кръстни мускули.Вивия,направи си утре друг тест,все пак ще е минало повече време от Овитрела.А защо толкова късно ти е назначен кръвния тест?Аз си мислех,че моя е след доста време,при ЕТ на 26.02., кр.тест на 14.03. stefito123,това е магнезиев препарат,така че попитай за магнезий,не знам кои фирми го предлагат,може да има на ВАЛМАРК.IrinaB,значи и при теб е имало болки,но теста ти е бил положителен и гледам,че сте доста напреднали-успех докрай!Момичета,може ли да ми кажете деня на ЕТ брои ли се,ако той е направен както е при мен в 12:45часа?

# 69
IrinaB,stefito123,Вивия,много ви благодаря за съветите  и окуражаващите думи.Днес съм много по-добре,като изключа това,че яйчниците понякога напомнят за себе си и кръста,но той сигурно така ще си остане.С него си имам и без това проблеми.Една лекарка ми беше казвала,че имам отслабени кръстни мускули.Вивия,направи си утре друг тест,все пак ще е минало повече време от Овитрела.А защо толкова късно ти е назначен кръвния тест?Аз си мислех,че моя е след доста време,при ЕТ на 26.02., кр.тест на 14.03. stefito123,това е магнезиев препарат,така че попитай за магнезий,не знам кои фирми го предлагат,може да има на ВАЛМАРК.IrinaB,значи и при теб е имало болки,но теста ти е бил положителен и гледам,че сте доста напреднали-успех докрай!Момичета,може ли да ми кажете деня на ЕТ брои ли се,ако той е направен както е при мен в 12:45часа?
На мен трансфера ми беше направен около 4 часа и док пак ми каза , че се брои за първи ден и даже още там ми биха Прегнила, Дипрофоса и фрасижина  Simple Smile  Hug

# 70
Bebezan,на мен също ми се видя много късно насрочен кръвния Тест , на 21 вия ден от ЕТ. Трансфера ми бе на 14 Февруари. Предполагам че е заради овитрела който ми беше през три дни по половин спринцофка. Ти имаш ли Прегнил или овитрел? Ако нямаш май може и по-рано Тест. Тук има по-запознати от мен нека и те да кажат. .. На всички чакащи желая късмет и +++ тестчета!

# 71
  • Варна
Денят на трансфера се брои. Само пункцията е ден нула.

Талева, ще ти дойде цикъла, няма къде да отиде. Не се притеснявай Hug На мен след биохимичната ми дойде след доста време, по-обилно, по-болезнено и имаше съсиреци.

# 72
Вивия,имам Прегнил1500 на 11.03.Много ме искушава идеята да си направя уринарен тест на 13.03.,ден  преди кръвния,но не знам дали не е прекалено рано?! newsm78.А ти  спокойно можеш да си направиш и кръвен тест,ако нямаш търпение до 07.03.Taleva,при мен след биохимичните бременности менструацията идваше веднага след спиране на лекарствата-много обилна,със съсиреци и болезнена,но пък следващата закъсняваше,идваше чак на 37-38ден,нормално е,нужно е време за да се наместят хормоните ни,след такова пришпорване Crazy!stefito123,намери ли магнезиев препарат?

# 73
Вивия,имам Прегнил1500 на 11.03.Много ме искушава идеята да си направя уринарен тест на 13.03.,ден  преди кръвния,но не знам дали не е прекалено рано?! newsm78.А ти  спокойно можеш да си направиш и кръвен тест,ако нямаш търпение до 07.03.Taleva,при мен след биохимичните бременности менструацията идваше веднага след спиране на лекарствата-много обилна,със съсиреци и болезнена,но пък следващата закъсняваше,идваше чак на 37-38ден,нормално е,нужно е време за да се наместят хормоните ни,след такова пришпорване Crazy!stefito123,намери ли магнезиев препарат?
Здравейте, ами да- препоръчаха ми Магнерот Simple Smile обадих се на док, каза ми ,че може и ...  Hug

# 74
stefito123 спокойно, не се нервирай. Нути-маг-а е Магнезий - 140мг. Учудва ме, че не са ти препоръчали нещо друго в аптеката. Виж какво имат в аптеката и звънни на док за съвет. .. Аз докато отговоря вече си се оправила.  Hug

Талева трябва да ти дойде, но понякога се забавя. По инструкции трябва да се появи до 5-я ден, ама пуст му цикъл не с съобразява. Не се притеснявай, трябва да дойде тези дни, но ако нещо се забави все ка се отбий при док. не забравяй, че стреса който си преживяла може и той допълнително да забави идването на цикъла.

bebezan ЕТ се брои. Моят кръвен беше назначена на 17 ден след ЕТ, но аз не издържах и го направих на 15 Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт