С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 423
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
това са все култивирани плодове
т.е. специално селектирани и са страшно сладки

затова само дивите са подходящи поне за мен

ето и моята леопардова рокля   Mr. Green  :
http://lappland.snimka.bg/daily/tiger.575938

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 13:59 от Анонимен

# 676
  • на острова на мечтите
ЛоШо съм се изразила,т.е аз съм в на4алото на диетата ДЮКАН и имам да губя оЩе бая килца, но ме притеснява този сладникакъв вкус в устата, който ме принуждава да пия много вода? #Crazy

# 677
  • София
Алис, мисля че това, което си решила е разумно. Успех. Peace Hug

# 678
Леопардовата рокля е пИрфект, просто, ама къде й е пълнежа  newsm78  Laughing
И аз да се изкажа за водата. Последните дни не обръщам внимание какво ям, но и вода почти не пия. Резултата е 57кг тази сутрин. До сега съм изпила 2л вода и не знам колко съм изпишкала, но съм свалила един килограм. Между другото съм си изяла и триците и обядвах супа от сърца и лук.
Утре ще съм пак 55, знам си  Peace

Тони, все си си готина  Hug
По твоя идея днес съм на ПТ - протеини + танцова демек  Joy

# 679
Данилу, за съжаление не мога да ти помогна.
Аз пак нещо не разбрах. Въглехидратна непоносимост не означава ли невъзможност да се разградят въглехидратите поради липса или недостатъчност на ензими? Това, че качвате кг. от въглехидрати не е ли точно обратното - тоест усвоявате си ги пълноценно?
Обръщам се с молба към Николекса или който и да е с време, желание и информация - моля, кажете как е еволюирала диетата, кои са толерираните храни, кога и колко се включват?  Hug

# 680
Леопардовата рокля е пИрфект, просто, ама къде й е пълнежа  newsm78  Laughing
...

пълнежа е сниман само леко бременен
а няма огледало за да се снима сега сам
когато му инсталират огледалото на стената ще се щракне

... Въглехидратна непоносимост не означава ли невъзможност да се разградят въглехидратите поради липса или недостатъчност на ензими? Това, че качвате кг. от въглехидрати не е ли точно обратното - ...

не, в случая означава, че въгл. прием води до голяма секреция на инсулин, повече от нормалното
и тази секреция вкарва всичката храна и вода директно в мастните депа

иначе принципно си права: след дълъг период на НВХ организмът спира да произвежда необходимите му ензими за разграаждане на въгл. храни и ако напр се изяде половин пица, човек усеща един вид натравяне и умора, почва да търси място да полегне и да дремне

# 681
  • Лутаща се
С риск да ми "набивате клинци" ще ви кажа какво мисля да направя довечера.
От 3 дни съм запечена, снощи и днес - родилни мъки.  Shocked Използвах обичайните средста - не ми помагат. Пих прясно мляко, пуших цигара (обикновено от нея тичам директно в 00), от снощи до сега съм изпила 4 чая сена. След трите П дни нищичко не ме разбива. А чак утре ще ям зеленчукова супа.
Та решила съм.....у дома имам  ябълки. Ще обеля 1-2 и ще изям само кората им. Така ще си набавя целулоза.
Най-много да забавя свалянето в кг с малко, но ако подейства си струва.

# 682
Та решила съм.....у дома имам  ябълки. Ще обеля 1-2 и ще изям само кората им. Така ще си набавя целулоза.

Ябълките затягат още повече положението! По-добре хапни киви или круша!

# 683
  • София

Ябълките затягат още повече положението! По-добре хапни киви или круша!

Или сливи, ако твърдо си решила да се разхлабваш с плодове.

Аз няма да се включвам, че съм на положението на Алис, и направо ми се реве... Ще споделя, като има с какво да се похваля  Confused

# 684
Едно или две кивита хубаво измити с кората ги изяж сигурна съм че ще има ефект!

# 685
скарлет, а аз бих отишла до аптеката да си взема един Лаксес или нещо подобно на билкова основа! Не заради диетата, а защото не си сигурна и на плодовете какво ще е въздействието и след колко време ще е!

# 686
  • Лутаща се
скарлет, а аз бих отишла до аптеката да си взема един Лаксес или нещо подобно на билкова основа! Не заради диетата, а защото не си сигурна и на плодовете какво ще е въздействието и след колко време ще е!
Пия Сена. Притесненията ми са да не настъпи привикване, ако продължа да вземам препарати, дори и на билкова основа. До сега не съм имала такъв проблем. Предпочитам да опитам по естествен начин да си стимулирам тази функция.

# 687
скарлет, не казвам да го правиш постоянно, а да си решиш проблема сега! И си дръж едно блистерче вкъщи за екстремни ситуации като тази!

Иначе, аз съм се заканила на Хуска, защото момичетата споделиха че към него няма привикване!

# 688

Уфффффф,изприщих се вече . #Crazy newsm78 #Crazy
Копирвам адреса и го слагам между и нищо

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 17:11 от tonnny_bg

# 689
skarlet71 понеже имах този проблем преди време, та чак на лекар ходих... дирeктно ми каза,че няма лекарство |било то и билково| към което организма не привиква... Моето спасение е да ставам всяка сутрин по едно и също време и веднага след банята да изпивам чаша топла вода, не гореща,но не и хладка... и не източена от бойлера... Вече повече от година нямам проблеми, дори и сега на режима Simple Smile Ако искаш пробвай Simple Smile Дано разрешиш този неприятен проблем Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 17:09 от GalaEluard

Общи условия

Активация на акаунт