С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 420
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Здравейтееее ! Тonny bg-изглеждаш прекрасно ! Да са ти живи и здрави дечицата и много да те радват ! Ozverela-аз също си мислех за Хуск,на хапчета обаче.Който ги е пил,моля да сподели ! Grinning

# 691
това за топлата вода е много хубаво! въпрос на дисциплина всяка сутрин да се пие!

Only, бе и аз гледах Хуск на хапчета в неква опаковка от 225 хапчета и се пият между 6-9 хапчета 1 или 2 пъти дневно! Тук момичетата предимно за другия Хуск говорят, та ако някой им аопит с хапчетата, да сподели:)

# 692
  • София
Аз взимам Хуск на прах вече няколко седмици. Сутрин на гладно си разтварям в кисело мляко 3 мерителни лъжички - както е дадено на упътването - и добавям малко от любимото степче лимон. Хем ми действа по предназначение, хем и на вкус като кремче. Действа! Grinning

# 693
Здравейте момичета,и аз като Данилу от вчера имам метален вкус в устата ,прочетох различни неща и се стреснах .Eдно от което e проблем с бъбреците ,ако имате някаква идея споделете от какво може да е. Дали трябва да се консултирам с лекар,че лекичко се панирам благодаря на всички предварително.
Тони изглеждаш страхотно!

# 694
maia_at ако през деня урината ти е по-тъмна от лимонада примерно, ако е тъмна като бира и това е няколко поредни дни по-добре се консултирай с лекар... Дано нямаш проблем.
А към всички момичета апелирам да ползват разхлабителни в краен случай и не редовно! Повярвайте ми няма дори и чай, с който червата да не привикват... и залиняват.... имала съм проблема с години и всичко, което ми е помагало е било временно... Запек може да имате и при стрес и напрежение...

# 695
  • на острова на мечтите
Хееееййййййййййййй, Ще се пръсна от кеф, хем си създадох ленти4ка, хем си я зака4их. А? Кво Шъ ре4ете? И най упоритото магаре трябва да се хвърли в яслите от срам и да ме остави да се вихря. Жалко, 4е тук нямам огледало та да си се фукам сама на мене си, ама Ще му прасна една 4астуШка, пък каквото Ще да става newsm44 smile3540 smile3540
GalaEluard браво за кирилицата. А на Skarlet,да подШуШна/тук да си 4ете само тя/ моят съвет за клизма. Аз преди три години бях убедена,4е няма да изляза жива от "00" и оттогава тъй. Добре, 4е не ми се е налагало оттогаз.
 Ти4кам да си работкам, 4е покрай 4етене и мъдрене, времето си те4е, пък работата несвърШена.  love001ГУШ,ГУШ и МЛЯС, 4е съм много доволен, бе!

# 696
Покачените 1-2-3 килограма при вкарване на въглехидрати се дължат на задържане на вода.1 молекула гликоген задържа в тъканите 3 молекули вода,което тежи,така че в Трета и Четвърта фаза трябва да се подготвим психически че до 2-3 килограма са задържана вода(която с протеиновия ден се изхвърля) Но станат ли вече 4-5 кг не само вода... Peace
Освен това за качване на 1 кг мазнини са необходими 4000 калории.....

Това за глюкогена е точно така.При втора фаза си има складиране на такъв но само стриктния минимум,защото тялото изразходва много енергия за да го образува , докато от въглехидратите е като да си щтракнеш с пръстите,зареждат се депата максимално.
Иначе за да натрупаш 1 кг мазнини трябват 7000 калории над необходимите ни за базовия метаболизъм, но зависи.Ако са консумирани много бързи въглехидрати,тези които инсулина за 10 мин скача до небето,всичко се превръща моментално в мазнини.

Аз консумирам въглехидрати и то доста повече от тези позволени от грамажите на Дюкан(Само не разбирайте под въглехидрати торти,баници и вафли).Защото както има различни мазнини,които влияят по-различен начин на тялото,така има и различни въглехидрати.И протеинови дни не правя,както казах и го пиша не за да ви дразня,нито пък за да обърквам някого,моля не скачайте.Искам да дам кураж че могат да зе задържат килограмите ,че даже и да се падне и под тях.Вярно че съм в 3+ (или 4-)само от 3 месеца, но кантара и сантиметрите са надолу а не нагоре и аз смятам да се храня така завинаги.Всъщност не знам какво значи 4-та, ако значи начина по който се хранех преди със сигурност няма никога да се храня така.Защо реших да не правя П дни? Смятам да живея още 20-30 ,дай боже и повече години,не съм сигурна в ефективността на П-дните за толкова дълъг период от време, клинични тестове няма,пък според наблюденията ми върху тялото дълбоко се съмнявам.Просто телата ни свикват с всичко. Като се започнеш да караш колело по нагорнище,първо ти е зор, после като свикнеш можеш да караш и с една ръка Simple Smile .Затова реших докато все още съм млада и активна да поддържам теглото си със здравословно хранене и движение и разумен избор по отношение на храните.Ако един ден заради болест или старост не мога да се движа и не мога да си поддържам теглото,тогава може и да прибегна до П-дните като решение, с надеждата че тялото до тогава ще е позабравило за тях.

Храня се само с естествени храни(т.е само неща дето растат.ходят,летят или плуват Simple Smile ).Мога да си позволя 2-пъти в седмицата от т.нар трансформирани храни,но само ако ми се яде.Т.е не смятам задължително консумирането на 2-гали с първо,второ и трето.Отдавна се тегля контролно по веднъж на седмица, сутрин стресът е пагубен.Висок кортизол през деня е равно на глад и мастни натрупвания.Simple Smile Щях да пиша за това как ям нишестените (бях обещала),но после се отказах,защото ще влезна в противоречие с разни теории от разделното хранене и познавайки духа на нашия форум,ще има разни дискусии от рода "глупости или не,"Дюкан или не" и т.н. Пък аз съм решила в живота си да избягвам стреса и отрицателните емоции под каквато и да е форма. Simple Smile

Аз никога не се стресирам от рязки покачвания на кантара.Бях ви разказала за един колбас по време на втора.Същото се случи и на Нова година.Бяхме взели едни хубави мезета,ядох много по- късно от нормално,пих вино и си изядох парчето от баницата с късмета Simple Smile.Тогава кантара ми беше още в кухнята и вечерта, всеки път като се завъртах там,да принеса или взема нещо и се качвах от чисто любопитство.Така само за една нощ - 3 кила ,направо пред очите ми. Simple Smile На другия ден си продължих да си ям както преди,до една седмица се стопиха,след още една имах даже и 0.500 кг в минус.Вярно ,ако бях прибягнала  до П-дни,сигурно щях да ги изпишкам за 2-3 дни,но аз не бързам за никъде.Затова сега знам- за мен салами и шунки(трансформирани храни) само 2-3 пъти на година.Не трупам тлъстини от тях,но задържам много вода, което ако е много често,води до натрупване на целулит и увеличаване на обиколки.

Първият месец имах доста колебания на кантара,но по-нататък нещата се уравновесяват.Естествено ако има постоянство в хранителния избор.Аз не пропускам хранене,ако случайно не съм много гладна ,ще хапна една салатка с парче сирене.По същата логика никога не преяждам.Не тегля в грамове,но обемно размера на порциите ми е еднакъв.Ям 3-пъти на ден по едно и също време почти без изключения, нямам никакви похапвания между основните ядения.Да,знам теорията с честото ядене, но за мен тя не важи,по-спокойно ми е само с 3.Така тялото свиква,че има постоянен прием на храна в определени часове,създава си една рутина и не мисли че ще има криза и трябва непременно да обръща в мазнина всяка постъпила калория.Затова за провал на 3-та само след един месец не може да се говори.

На Алис много мога да пиша,но сега стана малко повече,така че при следващото ми включване.Аз не те съветвам да сменяш диетата,защото драстичните смени водят до драстично покачване на кила,това прелитане от диета на диета е направо пагубно и аз съм живото доказателство за това.Мисля че трупаш целулит,т.е проблеми с лимфата, я си признай- ядеш ли  шунка и салами Simple Smile И спри да се измъчваш с показанията на кантара.Млада жена си, не знам как си представяш  следващите 30-40+ години да се тормозиш всяка сутрин с това какво показва един уред.Стресът води до напълняване и болести.
Басейнът ще ти помогне много, първите ми 6 месеца спорт беше в басейна,но ще ти кажа и това което ми каза моя мъж тогава,а той е израстнал на басейна"Ще се вталиш само ако след това не си наваксаш с ядене.",защото водата изпива,но и как качва апетита.... Simple Smile
Съветвам те да ходиш на антицелулитен масаж.Аз след като споделих миналия път за моя проблем с талията,започнах сама да си правя такъв на корема(2 дни яката ме боляха пръстите обаче) и вече имам намаление от цели 2 см Simple Smile
Другите неща следващия път.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 19:01 от nikolexa

# 697
Въпреки, че е писано хиляди пъти и е препоръчвано сигурно още толкова, пускам един цитат от блога за запека:
Цитат
Да ви препоръчам едни свещички с напълно физиологично действие при проблеми с 00 – EVA/qu.
Не съдържат химични вещества! /Съдържанието е натриев бикарбонат и и калиев битартрат/
Струват около 9 лв, 6 бр.
Има още много изпитани "илачи", това го поствам предвид ситуацията - спешна нужда.

nikolexa   202uu

# 698
Николекса ,както винаги много полезно инфо. smile3501  202uu smile3501 Аз също салами,шунки и всякакви такива не кусвам.Нито ми се прияждат,нито пък смятам за нужно да ги ям.Когато пия бяло вино изобщо не замезвам,така съм си решила ,да ми е като десерт. Heart Eyes
danilu,браво ама наистина ли целта ти е джапанките ,а не роклята към тях/ Joy
maia_at,благодаря ти. HugЗабележи какво още не е наред и отивай при джипито за всеки случай,да си спокойна. Peace Дано не е нещо сериозно/ Praynig
Тъкмо се върнахме от концерт на Миро. newsm68 newsm44 Пях,скачах и мисля да не вечерям и без това не съм гладна.Ако свикна да ям по 2 п на ден ,много добре ще е. newsm78

# 699
С риск да ми "набивате клинци" ще ви кажа какво мисля да направя довечера.
От 3 дни съм запечена, снощи и днес - родилни мъки.  Shocked Използвах обичайните средста - не ми помагат. Пих прясно мляко, пуших цигара (обикновено от нея тичам директно в 00), от снощи до сега съм изпила 4 чая сена. След трите П дни нищичко не ме разбива. А чак утре ще ям зеленчукова супа.
Та решила съм.....у дома имам  ябълки. Ще обеля 1-2 и ще изям само кората им. Така ще си набавя целулоза.
Най-много да забавя свалянето в кг с малко, но ако подейства си струва.
Съжалявам, че и ти минаваш през това. Съчувствам ти, защото го изпитах миналата седмица  Sad Hug.
Но аз му набарах цаката. От аптеката ми препоръчаха един чай, който мори запека. Пийвам го сега всеки ден когато съм на чисти протеини и действието му е невероятно.Не знам обаче дали се продава в БГ.Ще го напиша все пак заради Умбра, ако има в бъдеще такъв проблем. Peace

H&S Abführtee - по веднъж на ден, прием не повече от 1-2 седмици

# 700
Другите неща следващия път.

Очаквам с нетърпение Hug Мисля, че всяка дама, която е успяла да задържи кг. в трета и най-вече в четърта фаза, е добре дошла да сподели опита си.

Ако свикна да ям по 2 п на ден ,много добре ще е. newsm78

Само да не стане като в оная приказка с магарето, дето тъкмо се отучило да яде.... Laughing Hug Тони, аз така и не можах да видя снимките, иначе хубавите емоции дават най-добри резултати при диетуването Hug

H&S Abführtee - по веднъж на ден, прием не повече от 1-2 седмици

А после? newsm78

# 701
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Започвам от рано да тъка чергата днес, че да мога да си отспя, редно е утре да изглеждам добре, не като дъвката та... така де, разбрахте ме  Wink
      MagieA , я се стягай, за кога ще се разболяваш, тя зимата свърши вече  Peace
      Klee , вземи ги тествай тия кантари, не може да дават такава разлика  Shocked
      Azalita , засилила съм се да обирам народа  hahaha Ама аз съм си свикнала - две години почти си ставах все по това време, то от тогава ми е останал навика и за кафетата сутрин  Wink
      veroni76 , нищо скрито, мила - просто по удна седмица в месеца ми се налага да ставам в 5 и обикновено точно тогава не успявам да си легна преди 1-2..., та то си е жив вампиризъм  hahaha
      Dream* и ти ли без време се предаде!? Вземай мерки, какви са тия болести на края на зимата?
      MariDi , за асансьорите има "асансьорни техници"  Wink
      бяла лястовица , видя ли защо те караме да ядеш  Naughty А честито!
      skarlet71 , честита месечинка   bouquet Не се сещам за кой десерт говориш, но дано ти хареса след целодневното чакане  Peace
      tonnny_bg , така и не успях да те видя, ама аз си знам, че си `убавица  Hug
      nikolexa , винаги се връщам да препрочета постовете ти по няколко пъти и всеки път се появяват все нови въпроси, които да чакат отговори, а ти... на час по лъжичка ги даваш  Laughing  Hug
      Девойки, с риск да ме вземете за мезе - раздавам козинките и отмърквам...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 702
Azalita ,ми криза бе ,душа,може ли тъй по 3-4 п на ден все на масата  Joy Joy
Не става то. hahaha

# 703
Металният вкус,или ацетонов е признак на това че сме изпаднали в кетоза,която съпътства всеки нисковъглехидратен режим,при тегленето на мазнини от депата се образува от разпадните продукти.Трябва да се пие много вода,както ние впрочем правим.Именно тези кетони натоварват чернивт дроб и бъбреците,заради което ни обвиняват режимчето,но не е прецедент всиччки по-драстични диети го причиняват.
С много вода се оправят нещата.
Данилу има и друго,може да е от видът подсладител,или ако си прекалила с него.
Много поучителни постове за Трета и Четвърта!Имам една теория трябва да се успокоим и да се настроим психически,че няма да качим!,ако постоянно мислим как ще качим ако хапнем нещо по-калорично,подсъзнанието заставя да се складира...
Аз си върнах килограмите,като се тъпках съзнателно,и си мислех че съм ги запазила(все пак 2 години ги държах) стана толкова нусетно,имах много проблеми,не ми беше до кантар и внимаване какво ям,и резултатът не закъсня!
Ах,как горчиво съжалявам......Третофазнички и Четвъртофазнички,бъдете нащрек и не заспивайте нито за миг на лаврите си!
Николекса-страхотен пост!

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 21:57 от miss_tyra

# 704
  • Plovdiv->Toronto
Аз също осъмнах след уикенда с 2 кг отгоре днес Mr. Green, но си знам от какво са, не от режимни неща, а най вече от солени и нережимни боклуци ... Проблема ми в трета е дисциплината,  без едно мога, но с едно - не. Закуска тестена-гала - добре, ама втора закуска - пак гала, пак баница  Laughing, къде дават така ...  Ям кожата на пилето - само този път. Да си взема от чипса, да опитам пушеното пуешко ... И така, 2 кг. Ще видим колко е вода и кога ще падне.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 22:11 от eli_c

Общи условия

Активация на акаунт