С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
А добър вечер прекрасници  Hug Hug Hug
аз съм супер режимна и кантарченцето тука ми показа 78 Mr. Green
ще взема да си купя испански кантар да ме радва по често.
хайде като се прибера ще пиша пак и дано се похваля с още по хубави резултати
много гушки и спокойна нощ   bouquet Heart Eyes

# 706
.......стана толкова нусетно,имах много проблеми,не ми беше до кантар и внимаване какво ям,и резултатът не закъсня!

... Проблема ми в трета е дисциплината,  без едно мога, но с едно - не.....

Ми точно това ми е и на мене проблемът. Когато ме затрупат неприятности или просто сменя обстановката, става много трудно с дисциплината. Просто нямам време или възможност да напазарувам, да сготвя и да изям каквото трябва, когато трябва.  Twisted Evil И като стане ОКР след това връщането към добрите практики ми е тооолкова трудно и ми
 отнема тоооолкова време, че  трябва да почна отначало Rolling Eyes

Грах, искам и аз такъв кантар Flutter

# 707
Колкото и нескромно да звучи, ама аз ги направих крекерите  Flutter Flutter Flutter
Че и бяха и лимонови, и ако знаете че са и 10 пъти по вкусни отолкото изглеждат... Laughing Laughing Laughing
Тумбе  Hug  Heart Eyes
Анна Hug местя се у вас, ша знаиш. След такваз хлабва не мога ти устоя на гозбите Simple Smile Не съм казпризна. Ям квот даде Дюкан Mr. Green

Днес съм даже с + след толкова дни застой  Crossing Arms добре че е малък и чакам МЦ, че инак да съм пощуряла вече.  #2gunfire
Не съм ви чела, ама утре ще наваксвам. Както се очерта моята вярно дружина остана без резервация за вечерта и ще сме си по домашно му. Поне няма да се изкушавам с разни гадости Whistling

Лека нощ ви пожелавам аз сега,
дано сънувате пъстроцветна дъга,
а щом Слънце рано сутринта изгрее
с любовни трепети сърца ви да залее.

малко лирично отклонение Blush
Лека нощ  Heart Eyes

Пп. Мименсита, вечер като съм хапнала и като седна да прегледам форума, и като ти видя сутрешния пост със закуската, веднага огладнявам  Crazy

# 708
Лястовичке, благодаря за чая, записах си го, тъкмо днес ме сполетя нещо подобно като при теб миналата седмица  Confused Не е за разправяне, ама аз щото съм патка и в петък ми беше лошо, пих активен въглен и съвсем се затегнаха нещата от него...

Лека и спокойна нощ на всички  Hug .

# 709
  • Лутаща се
И такаааа..............едно киви и чаша прясно мляко си свършиха работата. Само дето си измъчих д...то снощи и днес  Grinning   
Утре ще разбера дали има поражения след първия ми плод от 1 месец насам. Но и да има - майната му. Има и по-важни неща от някакви грамове, нали?  Wink
Пък и други размисли имам. Ще видя утре какво ще рекне Кантарев и ако всичко е ОК и в следващите ми три ПЗ дни, когато пак мина на П - определено ще хапвам и плод (естествено не банан), може би пак киви или грейпфурт  bowuu
Не ме налагайте много с тиганите по главата, че тази вечер ме боли - прекалих с компютъра. Приемам по изтерзаната част на тялото ми - и без това е голяма, може да носи на бой  Joy Joy Joy

Umbra , на мен когато ми е лошо пия обикновени ментови капки - 20 капки в малко вода и след 5 мин. хвъркам Simple Smile       

# 710
  • София :(
         Добро утро  Hug
     И честит празник на всички достойни дами, с които ме запозна желанието да съм отново хубава - вместо букет, ще ви поднеса това:

ЖЕНА

Осъзнаваш ли колко си хубава ?
И колко си истинска. Без да знаеш това!
Създадена до болка да бъдеш обичана....
Макар и понякога да си безкрайно сама.

От най-нежното цвете, с най-красивите думи,
Творецът е в теб ЛЮБОВ въплатил...
И пролетна свежест, с поглед чист на кошута.
Своя малка богиня чрез теб е открил..

Но си поела на съдбата си тежкото бреме,
да бъдеш любима и майка-ЖЕНА
Всички други да дирят у тебе утеха!
Да се радваш с децата си, а да тъгуваш сама...

И да страдаш обичайки, дори неразбрана,
но в живота си труден да не свеждаш глава!
Бъди просто ВЕЧНА,ДОБРА, и ЖЕЛАНА!!
И ангелски хубава и СВЯТА ЖЕНА

Специални поздрави и за днешната рожденичка - MALVINA   bouquet
     Сега вече може и кафе да пием, че аз пак съм на път да окъснея  Blush

tonnny_bg , баш за приказката се бях сетила снощи и Azalita 
ме изпревари  hahaha
      grax , я направо вкарай стотина бройки от тия послушни кантарчет, че и моя нещо се прави на гръмнат тия дни  #2gunfire
      Medlar , че ти си много лесна бре - чети преди вечеря  Wink
      skarlet71 , хайде ще ти спестим тиганите, особено пък по изтерзаната част  hahaha
           Момичета, усмихнат, слънчев, празничен ден ви пожелавам и внимавайте с глезотийките  Hug Hug Hug

# 711

Честит празник момичета! Обичайте се, обичайте и бъдете обичани!

И спрете да ме плашите бе! Като почна да чета постове за поправки и качени килограми... и тръпки ме побиват... А за капак този месец не свалям и не свалям! ooooh! Като дръпнах чертата до момента - само минус 200 гр. Shocked А все пак до калкулатора имам още 10 килограма, не са някакви си 2-3, та да се опъват толкова... Започвам да си мисля, че до края на май май-май няма да съм стигнала очакваното според него тегло. Tired А не се храня по-различно от предните 3 месеца, дори и със сладоледа Zero не съм прегрешавала вече, че и подсладител не съм си купила още... Само си изядох стевията на целувки /супер станаха - на един белтък - 6 пакетчета и една ванилия/...
Може пък да е от нерви, че тоя месец все за напускането на работата си мисля и от вчера вече официално и документално съм безработна! Sad Ама, всяко зло - за добро, нал` тъй беше! Grinning

Днес обаче е празник - та, стига черни мисли! Хубав ден, момичета!

# 712
Добро утро, момичета!
Честит празник! Бъдете красиви и се обичайте!  Laughing

За отчет: след ударната нямах никакъв минус, ама никакъв.
Продължавам ПЗ тази седмица и ще се отчета в края.

# 713
Честит празник!

Пожелавам ви
едно утро, в което да тръгнете усмихнати,
една ръка, на която да се облегнете,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, да носите в сърцето си,
един път, да ви води към хората,
една цел, да ви води в живота,
за да бъдете истински щастливи!
Усмихнат ден Simple Smile

Мименсита, не мога устискам толкова дълго hahaha
Аз съм днес пак, ама по-голям +300.   Crossing Arms

# 714
  • Пловдив
Да бъдеш жена е привилегия,
да бъдеш майка най-истинското чувство.
Красотата на жената е символ и муза,
сърцето на жената е грижа и всеотдайност.
 Нежността на жената разплаква, силата й вдъхновява.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ И МАЙКИ!

# 715
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА

# 716
Честит празник прекрасни момичета  smile3525 , да сте много обичани,щастливи и винаги усмихнати  newsm03

# 717
# 718
ЧИСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА   bouquet  bouquet

# 719
ANNAFACE ,благодаря бях е позабравла тази песен

Общи условия

Активация на акаунт